Снимка: Pexels

За циничните хора се знае, че поне са искрени, но има моменти, в които наистина прекаляват. Те не виждат добро у никого, дори у лоялните и почтени хора. Не вярват на никого и са скептични.

Но наистина винаги казват това, което мислят и не биха ви заблуждавали. Ето кои са те. 

Козирог
 
Козирозите се доверяват изключително трудно, затова вероятно стават цинични. Вярват само на най-лошото, което показват хората, трябва някой да им покаже нещо изключително добро и мило, за да помислят, че е свестен човек. Песимисти са и смятат, че всеки гледа собствения си интерес.
 
Телец
 
Много се дразнят, когато виждат как в социалните мрежи всички изкарват живота си перфектен. Знаят, че не може всичко да е толкова розово и постовете за сватби, годежи и т.н. са безсмислени. Да показваш щастие във Facebook и Instagram е смешно за телците. Не се фокусират над негативното, но държат повече на истинските емоции в реалния свят, а не на показността. Затова могат да се държат цинично в мрежата.
 
Дева
 
Могат да са толкова цинични, че дори това повлиява на начина, по който виждат себе си. Не могат да приемат комплименти, дори думите на другите да са искрени. Девите само ще се засмеят надменно и няма да обърнат внимание. Мислят си, че с милите думи ги манипулират и правят ситуацията доста неловка.
 
Останалите зодии, които са в топ 5 на най-циничните - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase