110

Ели

преди 5 години

Всяко нещо, което е развяло флагът на омразата, не може да роди нищо продуктивно, благородно и цивилизационно.Самият факт, че мразиш те прави нечовек.Всяко нещо създадено с обич ражда красотата в живота ни!Така е във всяка сфера.Хасан, БСП, ГЕРБ, Володя не са виновни, че българина не си чисти след кучето, не си изхвърля фасовете и алкохолните бутилки в кошчето.Започва се от държавна политика, медии, глоби.Ние нямаме детска песничка против тютюнопушеното, Русия имат, Япония имат, Корея Ю.!

109

Анонимен

преди 5 години

Националистите влязоха във властта с манипулации всяващи страх от бежанския поток. То не бяха протести, то не бяха истерии. Нямаше никаква логика да бъдат избрани. И сега какво излиза, който няма милост към бежанците, няма милост и към собствения си народ.

108

Анонимен

преди 5 години

Симеонов е имал някаква цел с това нелепо изказване, но май не позна как ще се развият нещата! Този, който му е писал сценария като да е учил в помощно училище!

107

Неам нерви

преди 5 години

Кресливи политици и олигарси на уж стабилна държава, в амок, страх и паника, *** от всяка обслужваща ги медия...

106

избирател

преди 5 години

Ако напиша единствено" НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" ,пак би било достатъчно!!!Все пак считам за нужно да отбележа,че тия хора открито и безочливо се подиграват с нас и ни унижават!!!Защо ли?!Вероятно защото ние всички с Вас сме анонимни интернет революционери?

105

Анонимен

преди 5 години

Тоя от кой точно етнос е ?Само питам, за един прЕател.Защото е повече от видно, че не е от българския.Голям ме лез някакъв.Според мен между ***, пра се, черке зин и си ганин.

104

Няма какво повече

преди 5 години

Валери беше краен, но каза истината. Не може да се иска безкрайно. Не са само те. Ами пенсионерите, ами другите инвалиди - от трудови злополуки, от катастрофи? Ами здравите деца? Родителите блъскаме и пак не стига. Един грип сто лева, нали? Не сме седнали цигари да пушим, да дебелеем и да искаме. Дайте, та дайте. За да получиеш, първо трябва да дадеш. Тези деца нищо на никога няма да дадат и това е болезнената истина. Общество с толкова /фалшиви/ инвалиди е за никъде. Кой ще работи, бе?!

103

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Така става когато се кланяте пред Медната Змия окачена на площада и все нещастия ще ви сполитат....

102

Анонимен

преди 5 години

Защо триеш бе герберастки ***, дошъл от село ???

101

Анонимен

преди 5 години

Син пита баща си:- Тате защо всички парламенти са кръгли?Бащата отговаря:- А бе сине ти квадратен цирк виждъл ли си?

100

анонимен

преди 5 години

stranno no fakt predizbornata borba s babizkata na turskata graniza donesla tolkova otgovorni postove na simeonov

99

Анонимен

преди 5 години

Няма да се задържи на поста. Напротив, протестите срещу него ще се засилят

98

абсурдистанска сага

преди 5 години

оставили на вълка да пази агнето

97

Инвалид

преди 5 години

Крайно време е някой да го " запише " този изв*ерг в нашите редици.

96

Анонимен

преди 5 години

Отговорностите на Симеонов започнаха устремно да намаляват. Най-накрая ще отговаря само да си взема месечната заплата.

95

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не поиска оставката на любимата тиква когато каза, че мат'ряла е калпав и за това в тази държава нищо не върви, или Аз съм *** и вие сте *** и за това се разбираме?

94

ай сиктир

преди 5 години

До Анонимен 86 Искаш да кажеш, че ако гербавите паднат са незаменими така ли явно и ти си с промит мозък. Видяхме ги какво сътвориха вече са почти 10 години на власт няма разлика между тях и назначените червени милионери, даже са по-нагли. Ако наистина няма и не се намерят свестни различни от сегашната *** в парламента които да изберем тежко на тази територия ще изчезнем от картата като държава.

93

Пешо

преди 5 години

Симеонов е социопат. Единствената причина да не се превърне в убиец, е че е малко по-интелигентен от Севдалин.

92

Анонимен

преди 5 години

Докато белите майки ги подкокоросват да викат "оставка" ,Айшетата ще си раждат и осъкатяват поредното си след десето на брой ча/ве и ще си взимат помощите по интерация, инвалидност и като материално бедни. Когато от телевизора казват за нападения над възрастни хора никога НЕ казват ЕТНОСА ,само че е рециивист или социално слаб.Болестта на децата емоционално се преекспонира вместо реални мерки да се вземат срещу измамите

91

Анонимен

преди 5 години

Хората разпределят бюджета за 2019. Харчат излишъка от 2018... А това е мъгла