24

alien abroad

преди 5 години

до 12Казвали, че Путин ползвал iPhone, казвали, ама никой не го е виждал тоя iPhone, нито какъв е, какъв айфон, rose gold, 5-ца, уточни се моля те. А за това, че китайците били подслушвали iPhone-и не знам какво да кажа дори. А Путин подслушват ли го китайците, или той само се надява така на своя Samsung. Путин може да го подслушват извънземните, или той тях. Де да знаеш?

23

Анонимен

преди 5 години

Най простите хора на земята след русняците са нашите русо фета..уникално прости сте гъ зочистаци на уша нките

22

Руски Съединени щати

преди 5 години

Абе направо забивайте руското знаме на Капитолия, кока-колата е 1,20 юана

21

Анонимен

преди 5 години

Не гърмят защото са силиконови и са закрепени на женски самоходен прът.Отиде сега Путин и Цзинпин знаят за всичките 500 000 изневери на Тръмп с плеймеитки.Представям си какво си говорят Путин абе Си тоя на тия години е секс теримнатор бе, Си не бе Путин той като се напикае мисли че секс прави чакай жена му да разбере ще му се прииска да го бяхме улучили с ядрена ракета.

20

Анонимен

преди 5 години

Ми нали тез "великите" създатели на вся и всьо по света,ненадминатите в изобретяване на хардуер и софтуер,са недосегаеми от тенекиите на руснаци и китайци?!От какво се плашат и защо ***?!При това се намират на собствена територия и пазят "светиня си,президентът",баш като зеницата на зъркелите си?!И к'о излезе,че всичко е само дрън-дрън и че "великите",са хептен скапани,щом президентИНот им го подслушват всякакви "изостанали".Голям майтап!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Тръмп звъни на приятел! Руснаци и китайци слушат и... научават.---Боко създава шум в тоалетната си Банкя. ПРИЯТЕЛ и колега слуша ... и научава. :)(Не е измислено от Цвъки Цв.)

18

Анонимен

преди 5 години

Тези които искат да знаят какво говори Тръмп по личния си телефон са ЦРУ и др.служби на САЩ и много им се иска да ,,обезопасят"от подслушвания Тръмповия телефон! Да ,ама нямат право да подслушват Президента,и затова плашат с китайци и руснаци!

17

Анонимен

преди 5 години

На тоя инфаркта му е вързан в кърпа, ако продължава да слуша тия пишман съветници от еврейски произход!

16

гог

преди 5 години

хехе обясняват какви са методите на ЦРУ и как ЦРУ си мисли че действат други разузнавани. Направо да го съжалиш Американския президент. Всички го подслушват и му точат секирата. Май най-много ЦРУ.

15

Любопитен

преди 5 години

А бе нали нагризаните ябълки бяха най-сигурни и даже АНС се оплаквала(уж),че не може да ги подслушва!?А китайците и руснаците можели....Някой здраво лъже,ама да видим кой,щото е невъзможно и двете твърдения да са верни едновременно.

14

Ха-ха

преди 5 години

Ако едно време някой ми беше казал,че САЩ могат да бъдат толкова жалки като в последните няколко години,щях да го помисля за л.у.д!Обаче сега е факт-Соро.совите следовници ежедневно унижават Америка навън и вътре!А с фалшивите бомби направо избиха рибата!Кой ид.и.от ще тръгне да гърми хора,които са вече минало свършено,вкл.и гуруто Со.рос?????

13

Анонимен

преди 5 години

Казват, че и Путин използвал iPhone!Нали са едно *** какооо!

12

Анонимен

преди 5 години

На двата айфона го подслушват от ЦРУ, на личния го подслушват китайците. Предпочита да го подслушват китайците.

11

Анонимен

преди 5 години

Казват, че и Путин използвал iPhone!

10

Анонимен

преди 5 години

Всеки подслушва всеки. Важното е кой лъже повече Тръмп, Путин или СидзиПин, той е печелившия.

9

Анонимен

преди 5 години

Мдааа..., когато американците подслушват някого - това е демокрация, ако някой подслушва американци, това е шпиониране.

8

Факт!

преди 5 години

Браво Тръмп покажи кой е шефа Велика държава сте надеждата на човешкият род е във вас.Обичаме ви.Страхотна държава мечта за всеки нормален човек.

7

Анонимен

преди 5 години

Тоя що си мисли, че всички са глупави като американците. Ако китайците не ти произвеждат стоките, то всичките ти технологии ще бъдат откраднати и ще продават различно качество, в пъти по-евтино, взависимост от това кой колко плаща.

6

Handel

преди 5 години

Ако бомбите не бяха изпратени демократите сами щаха да се сетят да ги изпратят... хмм... дали вече не са се сетили?

5

Анонимен

преди 5 години

Има си хас Руснаците и Китайците да си нямат и те по един Цецо Ушите :D