20

Анонимен

преди 5 години

Само *** може да използва андроидиот!

19

Гостилничаря

преди 5 години

Имах общо 5 андроидни флагмана (не само Самсоняк), много GB, много cores, много RAM, въобще най, най, най. С всички се случиха едни и същи неща - Chrome спря, Youtube спря, гледам клип, картината спира, звука продължава, след ъпдейт към нова версия на Андроид няма wi-fi или е с намален обхват, няма звук. Хард ресет, всичко се оправя за 2 месеца, после пак същата... От почти 3 години съм с 6S Plus, още си работи както първия ден. Ъпдейт от iOS 9 до 10, после до 11, никакви проблеми.

18

Анонимен

преди 5 години

Кисело ли е гроздето кай... Пич, вероятно компютрите в къщи струват повече пари от тристаен в София. И въпреки това ползвам китайче за 200 кинта.

17

Анонимен

преди 5 години

Има едно видео с нея - отива в Чечня и си купува кафе от луксозен уличен павилион. До нея няколко чеченци вървят за да я пазят(инициатива на Кадиров). Единия и вика: "от кога конете пият кафе?"... Пукат я с базици ;)))

16

Анонимен

преди 5 години

Собчак е малко извънсистемна личност. От нея може да се очаква само неочакваното. Прави го с цел да привлече внимание върху себе си. Навремето, когато още не търсеше такова внимание, се спука да се клеца с чеченци само за удоволствие, масово и групово. Откакто стана евроатлантичка започна да ги плюе като за световно - групово и масово. А чеченците и се смеят и постоянно и напомнят, че им е плюла на чепатите преди да ги ползва, обаче понеже вече прилича на кон само плюе. Не и дават да ги ползва;)

15

Анонимен

преди 5 години

Още като видях Самсунг с някаква пластмасова кутия и разбрах че е пълен ***. Затова си взех iPhone. Още повече на тея нагли жълтури няма да дам и долар.

14

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, защо не ползва руски смартфон ?

13

NNN

преди 5 години

Е, а тука имаше по билбордове изтипосан един руснак с надписа "Не карам пил", а уби две деца пиян с хамъра си! Договорът с руснаци не си струва и хартията!

12

Някой

преди 5 години

Само тотален 80%-ов ( по Иво Христов рублофила) може да избере отхапана ябълка пред флагман на Самсунг.

11

Victimized

преди 5 години

Не е по голям гаф от на Гал Гадот първия рекламен туит за Хуавей пуснат от туитър за Iphone.....

10

Анонимен

преди 5 години

Е какво да очакваш от куха лейка, патерица на кремълския гном? Тя ще е хубаво, ако може да си напише името без правописна грешка, всичко останало е бонус.

9

ii

преди 5 години

зареждаш го, той заспива и спира да зарежда. след час го взимаш и той няма батерия и не може да се пусне. това е най-новия телефон на айфон.интернет, анетини, сигнал... някаква абсолютна каша. губи сигнал , нета е в пъти по-бавен от старите версии. това са все известни грешки и в тубата е пълно с ай-оплаквачки.телефона е С9+ това е положението.

8

до 7

преди 5 години

Кисело ли е гроздето ?

7

Анонимен

преди 5 години

иТелефон е марката на технически неграмотните. Тея, дето им е достатъчно Нокиа с фенерче, *** от пуста газиря ползват скoпеца.

6

Apple

преди 5 години

Iphone е Телефона на Белите хора ! Имаш пари - купуваш си Iphone и си живееш живота !Нямаш пари - китайски "флагман" за 600 лева имитиращ Iphone !

5

Анонимен

преди 5 години

Aple e марката на Соросоядите ..

4

Анонимен

преди 5 години

до 3Като и "досега"!Апропо, как се "промотира сред масовата аудитория." Който знае да каже! :)

3

V

преди 5 години

Жените не са особено умни ;) Софтуера не е много добър ;)

2

Ха-ха

преди 5 години

Кой ли е излъгал Самсунг,че Собчак е популярна?Видяхме и резултатите на изборите.

1

Анонимен

преди 5 години

Ами... к уха рускиня. То и у нас дамите са така. В главите на много хора, айфон са символ на благополучие заради цената си и заради това демонстрират постоянно снимки в огледалата, белким се види отхапаната ябълка. За технически предимства на айфон пред самсунг, че и хуавей, аз лично не мога да се сетя.