93

Анонимен

преди 5 години

Борисов се оказа най-плоския, неспособен, крадлив и нагъл селянин на кормилото на тая изстрадала държава.

92

Ели

преди 5 години

Що да се спасявам от тази страна, политиците да се спасяват, крайно време е, избори до дупка? Колко унижения и шуробаджанашки цинизъм могат да понесат хората.Ми нека те да се притесняват, що трябва да си виждам детето веднъж в годината.20 г. едни и същи физиономии, по мандат ще надминат учителят си Тошо.Докога ще ме управлява БКП и производните им - ГЕРБ, БСП, СДС, ОП, ВДСВ, ОДС, НДСВ, ДПС?Стига вече.Хората имат достойнство!Един закон с/у Картелите не приеха.Трупат холестерол 20 г.?

91

Анонимен

преди 5 години

Не не ни чакат предсрочни избори,от което следва да намАлите истерията.

90

Какво

преди 5 години

следва ли ? Нови избори и стар бардак!

89

Анонимен

преди 5 години

винкел от паричен фонд време е да те измете народа

88

ДО 83 ОТ 80

преди 5 години

Разбирам прекрасно какво казвате! Оказваме се в една голяма клоака.И в парламента, и в отделните министерства , и на регионално ниво е пълно с такива.Но не можем да не признаем, че има и хора, които искат да променят нещата към по-добро. И работят за това.Думата беше лично за Валери Симеонов. Той и такива, като него, няма да доведат до нищо добро!С арогантност, цинизъм, невъзпитание, непукизъм.....нищо положително не се постига!

87

Анонимен

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин

86

До Анонимен 85

преди 5 години

Искаш да кажеш МЕДИИТЕ ще си отдъхнат понеже те нагнетяват всичко и ако не са те няма и да чуеш за "майките" - така както те държат на тъмно когато пенсионери митингуват за увеличение на пенсиите. Затова "майките" : пенсионерите = 4 : 1 по доходи (четворно повече пари). А от парламент могат да го изгонят само гласоподавателите на следващите избори, в което се съмнявам - в държавата има и други майки, не само тези на които всички ще плащат.

85

niki

преди 5 години

Ако ще още 10 години ще го избираме, само при мисълта, че може крадливите червени бабички отново да се върнат на власт и иде да гласувам за мутрата, защото той е в пъти по-малко крадлив от ония ми ти БСП-та и ДПС-та. В ПЪТИ ПОМАЛКО. Тройната коалиия имаха еврофондове, имаха всичко и какво стана? НИЩО не направиха и откраднаха 100% от парите и накрая им ги спряха от ЕС. Бойко крадат 50% и другото отбиват номера, но поне нещо се прави, за разлика от червените кхмери!

84

Друг

преди 5 години

Вие какво очаквахте,Бб да покани за партньори професори и академици ли?? Той като се брои за вожд,всички под него трябва да са под нивото му.Бб- съвет как да останеш в историята като пич.Като премиер не се получи!!Разпуснои опг-то,после и гръб!!отдай се на мемоари,напиши книга..чети лекции!!ако са с билетчета..ще скъсаш оборота,!!а лъчо мозъка..ще стане пак доктор,сега от теб не може,Цецо ще кара такси,НезадоВолен..ще ...абе не става за нищо този

83

Анонимен

преди 5 години

аз и много други сме гласували за Симеонов и си го искаме в правителството...доволни сме от работата му...а тези които го плюят (предполагам въобще не са ходили на избори) ряпа да ядат...като дойдат избори,да си изберат когото си щат...ако щат и Корнелия...

82

Анонимен

преди 5 години

Ако изгонят Валери от парламента, държавата ще си отдъхне.

81

123

преди 5 години

Да предположим, че от гузна сьвест и угризения на сьвестта , не се е сьбудил тази сутрин..да не дава господ.. та какво правим ...няма да има правителство вече ?.. това е просто една оставка на арогантен политик, който трябва да си понесе последствията.

80

До 80

преди 5 години

Ми да са почваме от Комунистите:ББ - член на БКП, напуска МВР поради отказа да се деполитизира.Цецка Цачева - партиен секретар - член на БКП, завършва комунистическият РАБФАК.Плевенлиев - Комсомолски секретар.Костов - пилиткомисар в Карл МарксКунева - Пръмова - снаха на виден комунист.Каракачанов - агент Иван, 6 - ти отдел ДС.Най-обичам другаря Спас Гърневски - преди 1989 елейни слова за партията, за съветския войник, за априлската линия на БКП Махаме БКП ГЕРБ, БСП, ДПС, Воля -НалЪ тъй!

79

Анонимен

преди 5 години

DAJE I DOGAN E PO GOLQM PATRIOT OT TIQ PI6MAN PATRIOTI PREDATELI ISKAM DA KAJA

78

Анонимен

преди 5 години

Следва да подаде оставка. Иначе ми беше симпатичен. При изказването за агент Гундяев му свалих шапка, ама изглежда шило в торба не стои. Така не става, ние не сме някое африканско кралство, а той не е Крал Нгосуто Буталези Некой си. Поведението му е грубо, нагло, цинично. Марш на политическото бунище! Това е положението.

77

Хайде стига

преди 5 години

Хайде стига, не може един арогантен човечец да срине и правителство, и да влияе чак до такава степен на политическия и социален живот на България!Какво, страх ли го е някой да му покаже червен картон?Винаги ми е правило впечатление колко душевно НЕсимпатичен, циничен, невъзпитан човек е така наречения вице!Такива хора нямат място в политиката на никакво ниво! Такива хора не трябва даже и насън да заемат ръководни длъжности, никъде!Да става овчар и там да ругае както и колкото си иска.

76

да, може би

преди 5 години

До Така е И тогава ще настане простотията на Слави и тъпанарите около него...да смениш тиква с чалгар и чалга-интелектуалци...просто гениално...те тогава България ще цъфне

75

Двеста лв.

преди 5 години

Питайте управляващите, и като ви е писнало, застанете до майките, защитавайте си Вашите права.Питайте ги защо нямаме Закон против картелите. Защо цената на парното е по-висока, а цената на газ е двеста лв. по-ниска. Защо 16 милиарда имаме усвоено ДДС. Какво ви пречат другите - изядоха ви марулите и спанака?Става с изучаване на Проблемът, запознаване със Законодателство, съвет с експерти и питания към властта, с ПИСНА МИ не се решава проблемът.Веганите заплашват Националната Сигурност!

74

Социолог

преди 5 години

Валери Симеонов е свикнал така да говори пред хора .По зле говори на персонала си в кабеларката и хотелите ...