15

ахам

преди 5 години

Просто имитират някаква дейност и поради факта, че реални санкции няма да има, правят като вятъра.Всеки ден "независимите" медии ни уведомяват как западните лидери се възмущават и т.н., но всичко ще е само приказки за няколко дни, докато отшуми и се забрави случая.Гледат и чакат САЩ, но последните няма да предприемат нищо, защото СА им трябва. Първо заради нефта и второ заради 300-400 млрд.$ сделки.Така че запада ще вдига малко шум и ще млъкне.

14

баба мара

преди 5 години

за скрипал се организирахте много бьрзо уби-ци а сега се размотавате докатоотмине бурята господ ще ви накаже подобаващо

13

Ebam-baba

преди 5 години

Ahahahahahhhaaaa.... abe i ovoj Makronco nesto kaza.....

12

Анонимен

преди 5 години

САНКЦИИТЕ ЩЕ СА ДОБРО НЕЩО.ЩЕ ВДИГНАТ ОЩЕ ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА И ГАЗА.Тръмпелът и Макарона ще налагат санкции, Вовата ще прибира парсата.

11

TURK

преди 5 години

Nqma da ima nikakvi sankcii, nito ot usa nito ot ec za6toto gube6tite 6te sa te samite zaradi orajiqta za miliardi deto im prodavat.Tova e moderniq cirk i licemerie na zapada.

10

Анонимен

преди 5 години

много по-достоверно звучи убийството на Кашоги отколкото Новичока на Скрипал хахахаха *** смешниците - сега ще им се счупи кръста от навеждане и гимнастики за да не наложат санкции

9

Зомбираните

преди 5 години

Европопулации, кога ще разберат какви са им окачили хомота? Никога. Нали са зомбирани.

8

Iron fan

преди 5 години

Накрая нещо разумно някои хора се вслушаха в гласа на здравия разум като приеха и за официално астрономическото или зимното часово време.

7

Далновиден

преди 5 години

Франция ще наложи тежки санкции на С.Арабия!При бъдещо посещение там,Макрон КАТЕГОРИЧНО ще откаже да танцува със саби!

6

А бе

преди 5 години

До цирк есАтаката срещу Русия бе подготвена още преди отравянето,там работата е ясна.В случая със СА всички чакат заповед от Вашингтон как да реагират,защото имат трайни интереси в Кралството,а иначе не им дреме за Кашоги.Има и още нещо-не знаят какво още ще извади Ердоган като факти.Да ги обвиняваме в безпринципност и лицемерие е излишно-това са им присъщи черти,още от колониалната епоха.

5

ай сиктир

преди 5 години

Лицемери възможни били санкции, а защо само възможни, а не задължителни или става въпрос за петрол и пари???

4

Санкции! Изрева

преди 5 години

мосю Макрон и си премести решително макарончето в другият крачол! Бабичката му го гледаше просълзено и влюбено...

3

Ха-ха

преди 5 години

Дрън-дрън!Кого лъже ?С.Арабия е най-ценният клиент на френската оръжейна индустрия и без това разклатена след скандала с Мистралите!А,са спрели доставките,а са фалирали.Щото продукцията е добра,ама доста скъпичка и освен в Залива,другаде не върви.Примерно танковете Льо Клерк се представиха отлично в Йеменската война*,а радарите Томсън засичаха стелтовете още през 90-та!*Твърди се,че няма загубен екипаж на Льо Клерк и всички ударени танкове подлежат на ремонт,за разлика от Абрамсите.

2

цирк ес

преди 5 години

Заради провокациите и лъжите на Лондон по случая с Руския предател без доказателства наложиха санкции и изгониха дипломати което навреди на Европа а тук при такова жестоко и явно убийство ЕС няма единна позиция и мълчи гузно.

1

Първата

преди 5 години

шега за деня. Благодаря. Какви майтапчии се раждат в европа а и островитяните подгласят. Да чуем от българските ви "партньори". Това ще направи шоуто на напъните пълно.