17

Анонимен

преди 5 години

PUTIN E VINOVEN DRYJTE GO ZA OQ

16

Пет

преди 5 години

Как все има Зло.бари тук да плювят! Какво ви пречат някои поли.тици че им желаете Смъ.рта?? Това бъ.лга.рите само Злоба бълват! И все Другите са им виновни за Ми.зер.ното съществувание! Точно такива са бг мъжете които вечер се напиват и си изкарват комплексите на собственото си семейство! 80 процента са такива!06168

15

Анонимен

преди 5 години

Някой е взел мерника на демократите в САЩ.

14

анонимен

преди 5 години

федералния резерв на САЩ е собственост на консорциум от банки.Америка не може да контролира колко ще се печата.Защото са несъстоятелен длъжник .И като такъв са длъжни да налагат долара в целия свят.Кенеди се опита да промени това резултата е известен.От негово време има 1и 1 0 долара на които не пише федерален резерв ама са оцелели малко всичко е унищожено

13

Доларът е обречен!

преди 5 години

Като Арни Шварценегер - вижте го в Червенатоа Соня,вижте го и сега.Панта рей...

12

85200

преди 5 години

Тия са подготвяли атентат за изборите. Така се отстояват либерално демократични ценности.

11

анонимен

преди 5 години

до 12 и 13 пробвайте купи си долари и *** в САЩ . Може да си останеш гладен защото тези емисии не са платежно средство в USA направени са за тарамбуките.Невероятно ама факт.С карта нямаш проблеми.Как са го измислили само евала.

10

Анонимен

преди 5 години

До МдаОгромните военни ресурси нямат нищо общо с долара. Просто САЩ са страна вносител номер едно в света и плащат с долари. Ако искаш да внасяш там моля заповядай но ще ти платим само с долари, ако не искаш долари прав ти път отивай да продаваш в Русия и Китай.

9

Анонимен

преди 5 години

До МдаНикой още не се е отказал няма и да се откаже, тъй като навсякъде всичко можеш да купиш с тях за разлика от някои пapцали като рублата и юана. Само разни замаени русофили си мечтаят как всички ще се откажат от долара и ще преминат на рубли.

8

Мда

преди 5 години

До АнонименПечатницата за долари е много полезна,стига да ги приемат безрезервно.Точно там обаче ще бъде големият пробив.Вярно,хвърлят се огромни военни ресурси да се задържи господството на долара,но въпреки това системата се пропуква.

7

Ха-ха

преди 5 години

Кое е общото между тримата?Ами че вече са минало свършено и възкресение няма да има!Жалък опит за привличане на вниманието...

6

Анонимен

преди 5 години

До кКраят на САЩ няма как да дойде при условие че те държат печатницата на доларите. Видя как се справиха за месец с кризата от 2008 година. Просто напечатаха един трильон долара и ги пуснаха в обръщение това задвижи световната икономика, но за съжаление икономиката на рашките не можа да се оправи от тогава и продължава да линее и в момента.

5

к

преди 5 години

Гражданската война в САЩ идва !Евреите в момента вдигат лихвите и затягат кредитирането с цел да предизвикат поредната финансова криза.Този път това ще е края на САЩ !

4

анонимен

преди 5 години

Във U.S.A. Купона почва.Продавам билети.За записвания Москва Красная площчад.Путин .Има свободни билети на първия ред.За първите 100 обадили се безплатно.

3

Анонимен

преди 5 години

Черна серия на лошите новини тая седмица. Откриха бомби при Клинтън, Обама и Сорос... и всичките са живи, за съжаление.

2

Анонимен

преди 5 години

Чепига и Мишкин в нова секретна мисия. Сигурно се молят в момента в най-близката катедрала.

1

Щерю

преди 5 години

Вътре в нощното куко на баба Килъри...