147

Лора

преди 5 години

До Анонимен 161Господине или госпожо, малцинствата за които говорите нито са с друг цвят, нито от друга раса. Те са като мен и Вас и са такива, каквито сме ги отгледали и направили. За тяхната проява на агресия е виновно обществото и сбърканата политика на държавата, която ги "ползва" само когато трябва да се гласува.

146

Анонимен

преди 5 години

Лорче това звучи много хубаво моето момиче, но действителността е друга! В твоята страна например, орди от подивяли малцинства, тероризират бабите и дядовците ни, ходят с ножове и брадви, късат портрети на Левски и казват че те искат ***! Така че може да пробваш да свалиш розовите очила и да видиш че в реалният свят, нещата са много различни

145

Лора

преди 5 години

Няма безобидни расистки прояви. Расизмът е грозно явление. Хората са ралични по цвят и раса, но това не прави никой по-лош от другите.

144

Анонимен

преди 5 години

Ако можеше да наемем Орбан за един мандат само, България щеше да се промени и подобри! Щеше да забрани БХК, ДПС,ДОСТ и всички тези противни, продажни и престъпни организации финансирани от дъртия демон Сорос и щеше да разкара отвратителните му фондации които са болест за страната, щеше да вкара в ред ония диваци от Столипиново като спре всякакъв вид помощи, и милиардите за интеграциите им, да отидат за нещо полезно! Какъв късмет имат унгарците с него! Да им е жив и здрав, и все повече като него

143

аз

преди 5 години

Този тук взима сигурно 5000 евро а дава на бг робите по 700 лева и е*е български момичета. Така че да не се оплаква!

142

Анонимен

преди 5 години

БХК са една отвратителна антибългарска организация, финансирана от дъртия п...раст Сорос, която открито работи против интересите на българския народ. Мълчат пред действителността и пред терора в българските села, мълчат пред безобразията и диващините на подивялите малцинства! Долни *** продажни! Не е правилно да са били човека без причина, но ако беше българин бит от роми? Щеше ли да излезе БХК да се намесва!? Ако не беше чернокож, а просто някой друг? Да се забрани тази противна шайка

141

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

140

Ставате за смях

преди 5 години

"Феновете" на отбора с тирето пребиват невинен човек и слагат минуси на коментарите...

139

ЕвроМиков

преди 5 години

България остава в ЕС,а наркоманите-ултраси оставате комунистически ***.

138

Анонимен

преди 5 години

Вън от ЕС и НАТО. БХК по трудови лагери.

137

Илиян

преди 5 години

Кога по дяволите ще забранят футбола в България?? Отведнъж ще се сложи край на почупените автобуси, спирки и невинните, пребити!

136

Анонимен

преди 5 години

Българите са расисти а напоследък стават и нацисти

135

КСЕНОФОБ

преди 5 години

На този името му, да не изва от кофа?

134

Анонимен

преди 5 години

Подобни сатанински организации, като бхк, са истинските убийци на Виктория, Вероника, на всички измъчвани и убити старци, за пари, по селата. Те са виновни за унищожението на всичко нормално и човешко, за разграбването на труда на дребните земеделци и животновъди по цяла България, от диви орди. Ако не излезем спешно от нато и ес, и не си променим законите в наша полза,тези ще ни унищожат. Дано по-скоро направим това, и набутаме бхк-то, и тям подобни, задълго на топло.

133

House M.D.

преди 5 години

Колеги, не разбрахте ли, че Нелсън Пандела е афро-американец? Съобразявайте се, моля ви.

132

да бе

преди 5 години

Имали структура, имали лидери, а ПВО и ВВС имаха ли?Тоз защото е от *** и сега ще го канят във всички медии. Ако беше бял - минал и заминал, даже нямаше да го отразят по "независимите" медии.

131

Гашо

преди 5 години

До пустиняк.Ти да не са ти дали 20 лв. от БХК или си ром. Кви са тия приказки. Родоотстъпник!

130

GG

преди 5 години

NoName объркал си се малко

129

Анонимен

преди 5 години

Цялата фаш.изоидна част на патриотарските тро.лове се изсипала под статията.

128

NoName

преди 5 години

Всеки добре уважаващ себе си *** ще покаже своето превъзходство пред различните, открояващите се, които не принедлежат към "стадото". Расизмът и дискриминацията функционират в двете посоки. Не си ми схванал тезата - всяка безпричинна проява на агресия спрямо бял, черен, жълт, зелен и прочие за мен е белег на полу-интелигентност. Такива хора независимо на кой континет са, са символ на упадък. А Хитлер е просто най-разбираемия пример какви са последниците от расизма. Take care ;)