45

Ха-ха

преди 5 години

*** е отсъствала от урока за революционната ситуация(в часовете по комунизъм)!Щото иначе щеше да и е ясно,че положението сега не е такова.И даде на кабинета още 6 месеца спокойствие(по конституция)-до април.Ако беше по-предвидлива,щеше да се откаже от вота и да го остави за февруари,когато ще има много сериозно напрежение.Не че и тогава ще падне кабинета,ама ефектът ще е по-голям.Падането ще стане чак след година и половина,когато наближат редовните избори.

44

частник

преди 5 години

В цяла цивилизована Европа здравните вноски са лични- индивидуални. В България са колективни в кюб наречени солидарни. Това е така ца да се краде лесно и да няма следа. Това е соца. И системата.

43

До: 41

преди 5 години

Говорим за криминализиран елит без цвят от всички партии.То държавата му затъва, пишеш, обясняваш му "че целият цирк е в ..., а то в бяло"!Или си спасявате държавата с достойни хора, или сте част от този елит, надигате глава от блатото, в което сме 30-десет години и искате пряка демокрация.Или продължавайте във фобски и филски дух.Русофилите или Русофобите ли са ти виновни, че се кара без книжки, че си изхвърляте бирите и фасовете в градините?Споменете БГ от срам, фили и фоби.БГ предатели!

42

маши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

41

Чичка

преди 5 години

Ако си доволен ,от днешното положение си или от гробаджийската администрация( на хранилка) или си развил извратена, шизофреидна наивност ,за по-добър живот ... И не, не съм партийно зависим. Говоря като, данъкоплатец и баща, не виждащ надежда за децата си на тази територия...

40

бг

преди 5 години

Бойко и ГЕРБ определено не са най-доброто, което заслужава България. Но като се сетя, че ако не са те ще са БКП и ДПС си викам, аре нема нужда ...

39

Анонимен

преди 5 години

След като масата от българския народ вярва, че е важно да прави избор между една или друга политическа партия явно си заслужаваме корумпираните политици. Кога най-после ще ви стане ясно, че леви, десни или център - народът си остава беден, а богатите стават все по-богати. Ползата от ГЕРБ във властта, е че БСП и ДПС не управляват и дотам с положителните неща.

38

Анонимен

преди 5 години

Вота на Русофили за смяна модела се провали отново !Сега ще се лее още повече популизъм (от Нинова и ОмбутсМая) и *** (от Радев и Иво Христов) за България, докато всички деби.и прогледнат, че спасението е до тях - БКП/БСП - по кремълски модел !

37

Анонимен

преди 5 години

Къв ГЕРБ и кво БСП?Едни и същи са.Безизходица.

36

Анонимен

преди 5 години

От толкоз напъване кака *** ще вземе да роди таралеж на стари години

35

Анонимен

преди 5 години

Бе какво стана с демократа Христо Бисеров?

34

САМО ГЕРБ

преди 5 години

Весо и Валерката са с ГЕРБ, БСП нямат никъв шанс, жалки напъни.

33

Анонимен

преди 5 години

Защото е ***,затова

32

Валери

преди 5 години

До православен. Не са твърде много, за да е случайно? Разумните хора знаят какво правят.

31

Анонимен

преди 5 години

Предаването на Милен Цветков защо го спряха?

30

Бсп са гадове

преди 5 години

Хи-хи, поредният ялов напън на червената хунта. Закривай.

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПомним как БКП(БСП) криха информацията за ЧернобилА помните ли, че тогава България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и 27ма по стандарт на живот. А днес при ГЕРБ е първа по смъртност в света, бедна като африканска държава и хората са оставяни да умират в болниците ако нямат пари да си доплатят за лечеието от джоба.

28

Джим Карстън

преди 5 години

Цяла София знае за откраднатите милиони от нинова чрез приватизацията на Техноимпекс, ама инат ви не дава!

27

А

преди 5 години

До шопо. Този елементарен пост ми е достатъчен да разбера, че си неумен. Но не става въпрос лично за мен, а за милионите други българи, които обиждаш, без да можеш да докажеш, че го заслужават. За това става дума, парццал!

26

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!