65

Анонимен

преди 5 години

А ГЕРБ защо нямат кадърни хора които да назначават и посточнно назначават накадърници?

64

Анонимен

преди 5 години

Цветанов каква работа върши, че ГЕРБ го държат? Да си обслужва апартаментите?

63

Луд

преди 5 години

До АнонименНепрекъснато по света се назначават хора ценз, някои от които после не се справят с работата. И ги уволняват. А от тези министри не всички бяха махнати заради несправяне.

62

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ нямат кадри. Калинки. Съсипаха страната.

61

Анонимен

преди 5 години

"...Корнелия Нинова обвини премиера Бойко Борисов, че по време на трите му мандата досега е сменил 10 министри и 8 шефове на НЗОК."===Ако някой не може да върши работата, за която е назначен, трябва да бъде сменен. Какво ненормално има в това?Другият вариант е като при комунистите - не върши работа, но го държат. ===А нормално ли е ГЕРБ постоянно да назначават хора които не могат да вършат работа?

60

Анонимен

преди 5 години

"...Корнелия Нинова обвини премиера Бойко Борисов, че по време на трите му мандата досега е сменил 10 министри и 8 шефове на НЗОК."===Ако някой не може да върши работата, за която е назначен, трябва да бъде сменен. Какво ненормално има в това?Другият вариант е като при комунистите - не върши работа, но го държат.

59

To6ko56

преди 5 години

А СЕТИХ СЕ ТОВА ЧОВЕЧЕ Е май биков, ли .....

58

To6ko56

преди 5 години

Все си мислех, че има хора от герб в т.н. нс които имат достойнство и уважават себе си.... Излезе едно човече с очилца и взе да громи опозицията. ВИЖДАТЕ ЛИ НЯМАЛО АЛТЕРНАТИВА НА - мизерния живот на пенсионерите; няма алтернатива на умерзените и страдащи майки с тези деца; няма алтернатива на липсата на здравеопазване за всички; ежедневните грабежи, убийства и смърт по шосетата; на безхаберието на редица работодатели; няма алтернатива на непрекъснатата инфлация и т.н. ИМА !!!

57

баба мара

преди 5 години

спомняте ли си рефрена алчни старци изпьлзяха на припек спете спокоиногеноцидьт продьлжава моето желание е да се построи крематориум в люлинза да не ни разкарват за последно

56

сс

преди 5 години

Никой не е очаквал да мине. Сензация няма

55

Анонимен

преди 5 години

До маши на Русия 45Хи-хи-хи...........че този Решетников е много добър бе, той е поставил и Орбан, и премиерите на Италия, Австрия, Чехия, Франция, Германия.............ВСИЧКИ ХОДЯТ НА КРАКА В КРЕМЪЛ.......за азиатските държави да не говорим!!! Абе, като нямате акъл, що се изказвате по геополитически проблеми! Гледайте си там нещастните вицета, разкарвайте се по кръчмите (на него ШУМА му е най-големия проблем в България сега!!!). Кръчмарски менталитет, какво искаш от такава държава!

54

Анонимен

преди 5 години

Никога в историята си БСП не са били така зле ръководени и толкова дезорганизирани .

53

Анонимен

преди 5 години

Магарешки и Воля патерица на ГЕРБ.А преди изборите се кълнеше обратно.Ид..оти обаче го избраха...

52

Анонимен

преди 5 години

До маши на Русия ЛЕКУВАЙ СЕ БРЕ Ч*ФУТ ИЗПЕРКАЛ...К,ВА РУСИЯ,К,ЪВ РЕШЕТНИКОВ ТЕ ГОНИ БРЕ....НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ПО ЗЛЕ И ОТ НАЙ БЕДНИТЕ АФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ.ПЪРВИ СМЕ ПО СМЪРТНОСТ,НАЙ БЕДНИ СМЕ В ЕВРОПА И ЗА КАПАК ПОЛУГРАМОТНИ НЕГОДНИЦИ ДОКОПАЛИ СЕ ДО ВЛАСТТА КАТО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ОБИЖДАТ И НАГРУБЯВАТ МАЙКИ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ.ТАКЪВ ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА БЯЛА СТРАНА САМ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И СИ ХОДИ,,А ТУК *** И ЕВРЮХИ ИМ СЕ ПРИВИЖДА РУСКА (НАМЕСА) ....

51

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха 49Ха-ха.........напротив! Една "загуба" на Нинова през февруари щеше да се "помни" много добре до изборите през май, а сега, през тия 6 месеца ще се натрупат толкова проблеми, че цветарчетата ще потънат в тях като в първия сняг! Много добре, много добре!! Напред Нинова! Още някой и друг ГАФ на боко и неговите сателитчета и от "харизмата" му ще остане само............... шлифера!

50

Анонимен

преди 5 години

Решението е в индивидуалното конто, аз това отдавна съм го казал - всеки требе да си има индивидуално здравно конто и там да се води колко е внесъл и колко е платено за здравеопазване, така е на запад. Който е платил за лечение повече отлколкото е внесъл да доплаща!

49

Анонимен

преди 5 години

Трявбва да се въведат лични индивидуални партиди за здарвните вноски и да се плаща лечението от тях - така в цивилизованите страни. Който е беден и плаща ниски вноски и няма в партидата да си доплаща от джоба за лечение. Няма аз да плащам лечението на беднияците с мойте вноски които са 5 пъти по високи! За това трябва да се въведат индивидуални партиди!

48

Анонимен

преди 5 години

Господи Боже, явно наг-лостта на властимащите скоро няма да се свърши! Тъжно, жалко, омерзително.....мисля че това правителство-3 ще остане в историята като най-безочливото, най-бездушното и най-безчовечното! Скоро ще забравят даже за костовото грабителство или безгръбначното на Орешарски. ТОВА "правителство" мина ВСИЧКИ мислими и немислими граници на приличието!

47

Анонимен

преди 5 години

Зада се има индивидуална здравна сметка - конто. Трябва да се смени и закона на банките. Закона на фирмите, закона за НОИ. Сигурно и други закони. Но нито един властник след 1989г. Няма нито умствения багаж, нито характер да прави това. Чака на заплата.

46

бай Спиро

преди 5 години

В България има много уни и честни хора способни да управляват, но парадокса е, че интелигентния човек не е особенно амбициозен и има скруполи. За това, от както свят светува с малки изключения, на власт е безкруполната посредстеност.