25

Анонимен

преди 5 години

Инвестирайте в подбор на качествени хора и адекватно обучение в МВР! Махнете пенсионерите от системата,изгонете корумпираните и дайте път на способните,добре образовани и подготвени полицаи-докато все още ги има!

24

Анонимен

преди 5 години

"Крепостният селянин живее и работи на земята, дадена му от помешчика, за което му плаща с ангария или с повинност. Ангарията означава, че определен брой дни в седмицата селянинът оре земята или вади картофи не за себе си, а за земевладелеца. Повинноста пък предполага, че селянинът работи както си иска, но е длъжен за някакъв срок да даде на помешчика част от отгледаните продукти или пари."

23

Анонимен

преди 5 години

Не им вдигайте заплатите а ги гонете от хранилката. Много маймуни сте на клона.

22

Burzum

преди 5 години

Супер.....благодарим ВИ господин ПРЕМИЕР!На три морета ,поне 9 милиона!

21

Анонимен

преди 5 години

Това увеличение на заплати вече е предлатено с поскъпването на всевъзможни такси и данъци, хайде да не лъжете народа, не сме толкова прости!

20

Анонимен

преди 5 години

Подготвят си гласоподавателите :)

19

Дедо

преди 5 години

А че дизелът в Търново е 2,54 лв. защо не го коментирате,"журналисти"?Вдигали заплатите-а че хляба и тока скачат реципрочно и въобще няма да се усети!Само статистики и преводи правите - едно разследване не сте провели!

18

Анонимен

преди 5 години

Предизборно добра инвестиция

17

Анонимен

преди 5 години

Всички лапачи да лапат, всички работещи за скубане.

16

Анонимен

преди 5 години

Пътищата са два. Или сваляне на правителството на ГЕРБ, и Бойко Борисов от власт или бягство в чужбина. България стана още по извратена държава. Политиците вече се гаврят открито, без срам с народа си

15

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов си купува гласовете на 40 % държавни хрантутници-чиновници. Това е бюджет 2019 та!! Едни ще ядат пасти, а за други и за хляб няма да има. Тая *** от парламента трябва да бъде изрината.

14

Анонимен

преди 5 години

Това което ще напиша го запомнете и го споделяйте. Не стойте в къщи, а излезте на улиците и разкарайте Бойко Борисов от властта.Боджет 2019 та е направен така че да КУПУВА гласове на държавните чиновници, чрез по големите заплати, целенасочено!!! Къде има държава с 40% чиновници, като част от активно работещото население?? Раздават се пари на калпак заради алчните за власт политици. Народа при частния сектор се гърчи в бедност. Извратена държава е това!!!

13

Американ

преди 5 години

До 1:Че как защо - да ги пазят

12

До 1

преди 5 години

Щото нали знаеш-право седи-криво съди!

11

Възмутен

преди 5 години

Пари хвърлени на вятъра .... И сега в Полиция и Съд. система заплатите са достатъчно високи , погледнете рейтинга в обществото на въпросните структури ...А колкото до учителите - само с повишение на заплатата нищо не става , трябва цялостно да се прекрои образуванието , иначе ще стане като в Здравната каса - наливане на пари от пусто в празно

10

Анонимен

преди 5 години

Един селянин решил да научи магарето си да не яде.Днес-утре,и магарето умряло!

9

позор

преди 5 години

Вместо полицията да връща пари защото не работи те им дават още и то без реформа и промени в наработещата система....

8

Константин

преди 5 години

До лудостГерб - какво да се очаква, но спокойно, това е само прогноза. Според мен до 2021 год. много неща ще се променят.

7

Константин

преди 5 години

До Анонимен 1Щото много работят и вършат работа, сега ще видиш този северин в какъв цирк ще е делото, както и кметицата на младост. Колко време се точат делата и се разходват средства и ресурси и накрая нищо. Съдебната система не работи.

6

лудост

преди 5 години

Полиция и съдебна власт най критикуваните и плюти от хората свери а те им повишават заплатите?народа не иска тази полиция и съдебна система който не работят и хората страдат заради това а те им дават още пари взети от народа?!?!?!