85

така е

преди 5 години

До Яко е да си учител И не само това. Даскалите са във ваканции по4ти 4 месеца, през което време си получавата големите заплати. Освен това полуават допълнително пари и за прослужено време (понятие, което няма в частния сектор). Пенсиониират се по-рано с 2-ра категория и получават 12!! заплати на куп. Те произвеждат неграмотност умишлено, за да получават допълнителни доходи от частни уроци. Писна ми от лицемерие!!!

84

Яко е да си учител

преди 5 години

Точно така!Трябва да ни вдигат заплатите на нас парузитити,които не правим нищо! Учителите си мрънкат под носа и взимат кинти,като никой не изисква резултати. Ако си Сотаджия и изчезне нещо те уволняват и го плащаш.Ако си полицай и изчезне нещо си питаш шапката.Това е готино ,защото хората,които не правят нищо ще вземат повече от хората,които произвеждат.Учителите им се дигат заплатите всяка година,така както се повишават неграмотните,които излизат от училище.:)

83

Анонимен

преди 5 години

За работещите в частния сектор ПАРИТЕ ЗА ЗАПЛАТИ НЕ ГИ ДАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО бе егаати и главанаците сте бе майка му стара,зависи за кой частен сектор иде реч,хората с образование взимат ,другите според зависи.

82

Анонимен

преди 5 години

"почнете и вие ченгетата....."хахахахаха,това ми хареса хахаххаха

81

Анонимен

преди 5 години

"у4ителите по някои специалности вадят от 4астни уроци с хиляди на месец!!по тоя въпрос какво се прави?"Почнете и вие ченгетата да давате частни уроци как се кибичи в храстите или излежава в патрулката.

80

глад,бедност,болести

преди 5 години

Пари само за държавните чиновници.За работещите в частния сектор- 50лв, след данъците нищо няма да остане от тия 50лв.Не разбрахте ли, че доходите няма да се повишат никога?

79

AZ

преди 5 години

До тдн---------------------------Ами трябва да се стимулират тези учители,защото си вадят хилядарките с мозъка си и не викат по паветата.

78

Анонимен

преди 5 години

СВАЛЕТЕ СОЛИДАРНО ВСИЧКИПЕНСИИ ДО РАЗМЕР 430 ЛВ НА МЕСЕЦ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ И ОСТАТЪКА ДАЙТЕ НА МАЙКИ С БОЛНИ ДЕЦА ПОЛИЦАИ И ЗА ЗДРАВЕ НА СЪЩИЯТ ТОЗИ НАГЪЛ ДУОБИТЪК ИСКАЩ БЕЗ ТАВАН ДА ВЗИМА ПЕНСИИ ПО 13900ЛВ.Хем е социално хем е справедливо хем финансово обосновано и 99,9995 отъ народа ще подкрепи подобно решение.Инвалидите с таван кучета да ги ядат.

77

анонимен

преди 5 години

ВСЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ИМ БЪРКАТ В МОЗЪКА. *** ЩО НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ НАЗАД И ДА ПРОВЕРИТЕ, ЧЕ ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 40 И КУСУР ГОДИНИ Е ВНАСЯЛ ОСИГУРОВКИ. КЪДЕ СА ТЕ. ИЗЯДОХТЕ ГИ И ГИ ИЗНЕСОХТЕ НАВРЕМЕТО НАВЪН. КЪДЕ Е 2 МЛР. ПЕНСИОНЕН ФОНД ОТ 1989 Г. СЕГА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПРЕЧАТ. АМИ СТИГА СТЕ РАЗСИПВАЛИ ДЪРЖАВАТА. ТО ДЪРЖАВА ЛИ Е ТОВА. ВСЕКИ ОТ ВАС СНОВЕ НАНЯКЪДЕ ПРАХОСВА ДЪРЖАВНИ ПАРИ И СЕ КИЧИ С ЛАВРИ . ДАНО БОГ ПО БЪРЗО СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ТА ДА ПРИКЛЮЧИ САГАТА БЪЛГАРИЯ И ГЕРБ.

76

тдн

преди 5 години

у4ителите по някои специалности вадят от 4астни уроци с хиляди на месец!!по тоя въпрос какво се прави?

75

123

преди 5 години

МВР...

74

Анонимен

преди 5 години

какво се дърлите: - кому са много парите, кому са малко, абе , хора , разберете - заплатите ни са изключително малки , държат ни на прага на мизерията, заплатите ни като цяло са много ниски!!!!тези "увеличения" са обидно малки и не могат да окажат никакво влияние за подобряване стандарта на живот, пак няма да мога да ходя на екскурзия в чужбина , да си купя хубава кола и т.н. така че - квото там казал Римския сенат по адрес на бедните....

73

Анонимен

преди 5 години

До СчетиИма как да се увеличат,колега!Само че правителството няма интерес от безпристрастно написани учебници,актуални учебни програми-за средно и висше образование,истински независима съдебна система,работещо МВР и данъчни служби!

72

Геле

преди 5 години

Заплатите ще пораснат с 5% , А ЦЕНИТЕ - С 50%, РАДВАЙТЕ СЕ ...

71

Ергин Енгин

преди 5 години

Всеки неграмотен става полицай в тази яма наречена България,а над 50% от висшистите се евакуират в западноевропейските държави !

70

Вече няма значение

преди 5 години

Добре, а за обикновените бачкатори като мен с бакалавър и магистър няма ли увеличение?!Не разбирам защо се увеличават заплати за длъжности, които тънат в корупция:1. Учители - Номер 1 сме по грамотност и безработни висшисти!2. Съдии - който плати повече, за него отсъждат правдата!3. Полицаи - гонят обикновените граждани, а не големите риби!БРАВО!!!

69

РУСО п–тенце

преди 5 години

нафта -2.50хляб-1кг= 2лвхрани - 7%лекарства -5 %топлофикация 10 %данъци коли - 20 %застраховки- 50 %ток - 5%и т.н кви 10% увеличение още не е получено, а вече е изядено;КВО МИ СЕ ХВАЛЯТ

68

Счети

преди 5 години

То се видя докъде ни доведе липсата на учители и просвета - вместо "Върви народе възродени" са "Антилопа", "Базука", "Яката ду.па.ра" и други подобни високоинтелеткуални произведения ! И да не е нормално един младеж с добри познания по английски език без висше образование да получава 1300-1500 лева в КОЛ център, а един учител, който образова бъдещето на България да получава 700-800 лева !

67

Анонимен

преди 5 години

Какво сте захванали учителите, като не ви изнася станете учители!Ама не можете!Не е лесно да учиш всеки ден 20-30 маймуни да станат човеци!България е била силна , като се уповавала на три важни професии- лекари, учители и офицери!За протокола не работя в тези сфери!

66

Анонимен

преди 5 години

до 65:кажи ми само един магистър със заплата от 500лв и ще ти повярвам.Стига сте се сравнявали с чистачките,когато се оплаквате за пари.Измислете друго нещо,тези лъжи вече ни омръзнаха.