13

Анонимен

преди 5 години

Механизма, който описвам, е добре известен на психолозите и на повечето общопрактикуващи лекари и е доста чудно защо не са се опълчили срещу феминизма до сега. Елементарния човешки морал би трябвало да кара хората, положили Хипократовата Клетва да се борят с такива изключително вредни и опасни обществени явления, каквото е феминизма. В интерес на истината познавам няколко лекари, които го правят. Интересното е, че предимно лекари - жени се осмеляват да се борят с феминизма в тази му форма.

12

Анонимен

преди 5 години

*** теорията възниква и е използвана от феминистките именно с цел да се постигне ментален тормоз върху нестабилните и неустановени умове. Жертвите започват да си мислят, че е модно да си *** - пластичен. В последствие обаче, природните нужди им казват, че не са пластични, докато социо - мисловните им казват че са. Така изпадат във вътрешен конфликт. По този начин, вменявайки противоестествена идея, феминистките поставят жертвата си във вътрешен конфликт, което води до тежки депресии...

11

Анонимен

преди 5 години

Емоционалното или менталното насилие е единствения инструмент на жените и поради това е на 99% техен инструмент. През последните 20 години феминистките проведоха много сериозна образователна програма за жените и момичетата и в резултат на това имаме бум на самоубийствата всред млади момчета и мъже. Отгоре на това жените отнеха със закони възможността на мъжа да се защити и му вмениха вина по подразбиране. Тези закони трябва да се отменят. По - скоро да се заменят с атифеминистични такива.

10

Аз

преди 5 години

За съжаление все по-често жените стават насилници в семейството, като те го правят точно по този начин - подкопават те психически и емоционално.

9

Victimized

преди 5 години

На запад заради такъв тип политики мъжете почнаха да се самоубиват с невиждани темпове, не искат да работят с жени, понеже биват постоянно обвинявани в несъществуващ тормоз. Зачестиха случаите в които жени обвиняват мъже в изнасилване без никакви доводи и съсипват кариерите и животите тези хора. Самия факт, че самоубийствата при мъжете са в пъти повече от при жените е доказателство за това, че емоционалните насилници са главно жени.

8

Анонимен

преди 5 години

Решението според психолозите е единствено "No contact". Лошото е, когато има деца от такива връзки, тогава нарциса, социопата и пр. започва да настройва детето срещу другия родител. Срещат се емоц.насилници и при двата пола. Жалкото е, че има хора, които десетки год.са страдали от подобен партньор или родител/и, без да могат да си обяснят защо се държи така и без да подозират психично заболяване/разстройство. Защо тези неща не се изучават по психология в училище. Инфо има предимно на английски.

7

v

преди 5 години

Вие вярвате ли си, че жените били по -често емоционални насилници? Най много мъжът да и го върне 2 или 3 пъти повече да не търпи и да добави и физическа разправа. Ще търпи най много един на 100 000 случая.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ухууу а эа въздушните целувки от разтояние, кво ще кажете? Ми эа виртуалния кекс, да питам ли

5

Анонимен

преди 5 години

По често мъжете са такива насилници.Но не отричам,че има и такива жени.Тези направо ти съсипват живота.Пълни комплексари!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Когато женат ме посреща с буквата "Ф" и започва да дудне от вратата, на кого да се оплача?

3

Анонимен

преди 5 години

Това са хора които ви съсипват живота.Направете си услуга.Махайте се от там.

2

Анонимен

преди 5 години

Както пееше СлафчоХайде нарани меХайде изгоримеХайде накажи ме....Така се възпитаха младите и сега го въвеждат в практика

1

Анонимен

преди 5 години

Според мен по-често жените са емоционални насилници.