230

ХАхаХАха

преди 5 години

Про*так про*таку сметка за про*тащина не държи. - стара гербаджийска поговорка

229

Цвента Ц

преди 5 години

Виждате за каква МАФИЯ иде реч

228

Bill C

преди 5 години

Той е точно такъв

227

Един от Северозапада

преди 5 години

Баце усеща с мозъка на костите си, вече, че ако направи резки движения-изпада от властта, налодът не може да го диша вече. Ако трябва-тутурутки ще прави, на когото трябва,но да не се разпадат. Разпаднат ли се-никой от тях няма да види власт вече, народа ги разбра какви редки л--на са всичките.

226

Анонимен

преди 5 години

Гледа като тапир на снимката.

225

???

преди 5 години

Какъв по голям хаос и резил?

224

Анонимен

преди 5 години

"а популистката държава само ще разтваря кесията все повече и повече"Да, той твоя пример за държавност е наредил едно време да се убиват такива деца, че да не се налага обществото да се грижи за тях. А инвалидите за какво са ни? Предлагам и тях под ножа. На колко ракии ги изпръцка тези мозъчни пръдни?

223

Миризливци

преди 5 години

Бойчето вкара в гнусната тиквена каша и Сидеров, и Симеонов, и Каракачанов, и лъжливия Аптекар, така че всички вкупом да се хванат под ръка и да поемат към бюрата за безработни.

222

Анонимен

преди 5 години

Дора, откъде имаш тая статистика? Защото такива данни не се публикуват никъде! Единствено става дума за наследственост и условия на труд на родителите, но не и за злоупотреби с упойващи вещества. Недей да манипулираш! Срамота е!

221

Анонимен

преди 5 години

Значи Бойко призна, че ОП (обединените ***) здраво го държат за шикалките и ще не ще, ще ги търпи!? А и го оценявали навън!? Ами тогава: ВСИЧКИ ВЪН!!!

220

Дора

преди 5 години

Над половината от децата с увреждания са в следствие на физиологични и генетични промени вследствие на алкохол и наркотици.Когато посягате към дрога и алкохол,помислете за поколението което ще създадете

219

Анонимен

преди 5 години

Една държава с умен народ и управляващи ще търси начини за намаляването на раждане на деца с увреждания по каквито и да е начини (с образование, медицина, глоби за безотговорно отношение и т.н.), а популистката държава само ще разтваря кесията все повече и повече, и тези деца ще се увеличават, и нацията ще деградира още повече. "Социализмът свършва когато свършат парите на другите хора"

218

Анонимен

преди 5 години

И кво като познаваш такава майка ве, потник? Всичките ли искаш да кажеш, че са такива?

217

Киро

преди 5 години

Познавам наркоманка която и бременна се дрогираше,детето й е с увреждания,в телка пише увреждането но не и причините

216

www

преди 5 години

АКО УВОЛНИ СИМЕОНОВ - ОНЯ ВЕЧЕ ЗНАЕ КАКВИ ДАЛАВЕРИ СЕ ВЪРШАТ В УПРАВЛЕНИЕТО И ЩЕ ЗАСТАНЕ СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ....С ЕДНА ДУМА ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВРАГОВЕ НА НАРОДА..

215

Анонимен

преди 5 години

Колко ли е блажен пусти кокал, та не го пускат? И да се опущат у гащите, пак остават на власт! Тиняци!

214

Ю кортес

преди 5 години

Валери каза истината която другите фалш политици не я казват за да се правят на хубави

213

Анонимен

преди 5 години

За да дадеш на майка на дете с увреждане, трябва да вземеш от работеща бедна майкаКво ше кажеш да земеш от ИТто дето зима 4к и плаща 10% плосък данък или пък може би съм зъл комунист? В Германия сигурно са най-големите комуности, след като плащаме по 45% данък. Ще взимал от бедни майки. В София карат масово най-новите дебели германски автомобили.

212

анонимен

преди 5 години

помооооооощ!!!!!!!! Тръмпи помагй

211

Анонимен

преди 5 години

Как ще нарате такава хубава дъжава тиня??? Много си ни е хубаво тук, всички дето сте избягали сте предатели! Нали така беше? Който живее добре в чужбина е предател. Мен си ми е добре в кочинката на помийка да си се прехранвам, сипана ми от моя добър стопанин Тиквата! Който не яде пумийка, той да не се обажда!