310

seira

преди 5 години

БОЙКО БОРИСОВ:"Какво искате да направя, да си подам аз оставката вместо Валери Симеонов и да хвърля страната в тежка катастрофа?...""ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,ВАШАТА ОСТАВКА НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПЪК "ТЕЖКА КАТАСТРОФА"...ИЗКАЗВАНИЯ В СТИЛА "ДЪРЖАВАТА, ТОВА СЪМ АЗ!", ПОКАЗВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКОТО НИВО НА "ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ" И ПЪЛНАТА МУ НЕАДЕКВАТНОСТ СПРЯМО ОБСТАНОВКАТА В СТРАНАТА!ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

309

Анонимен

преди 5 години

Един сценарий Ереван'99 му трябва и на нашия парламент.

308

психология

преди 5 години

Емпатия, съпричастност и съчувствие към другите не изпитват само психопати, социопати или страдащите от нарцистично разстройство на личността и тем подобни. Вие си правете изводите какви хора управляват не само тук, но и в света...И да спрем да се "учудваме"

307

Анонимен

преди 5 години

Срам и позор! 78 000 инвалиди са около 1% от населението на страната и правителството не може да се погрижи за тях. Не разбирам как се оказаха такъв проблем, след като в бюджета, предния месец се оказаха 2-3млрд.излишък. Е, всичко до последната стотинка ли трябва да се усвои от шуро-баджанаците...Нямат ли милост поне към дечицата инвалиди?

306

НАХАЛСТВО И ЦЕНИЗЪМ

преди 5 години

ТОВА Е ПОВЕДЕНИЕТО НА СЕМИОНОВ.Ясно се вижда подкрепата му от ОЛИГАРСИТЕ. Затова се държи като недостгаем.Да се нахвърлиш върху болни деца със такава злоба показва колко е опропастен душевно.Но на този свят всичко се връща и то тъпкано.Злото се връща като бумеранг и достига даже недосегаемите!

305

НФСБ

преди 5 години

Майките са червени комунистки и агентки на Путин, Ердоган, Нетянахо и на ***. Никакви отстъпки пред тях. Не си даваме Валерката. Нема па , нема да го дадеме и Борисов го каза

304

Паци

преди 5 години

Когато комунистите дойдат на власт ще отворятот отново концлагерите и ще хвърлят членовете на ГЕРБ на прасетата. мислете му!!

303

Нагли комунисти

преди 5 години

В България само Бойко Борисов, аз и ГЕРБ не са комунисти и агенти на ДС.

302

дедо Спас

преди 5 години

Бойко е велик деца. Да живее 300 години!

301

Анонимен

преди 5 години

Валери, - като Ви искат оставката - Вие пък не им давайте обещаните за тях помощи! Като дойдат избори и комунистите си спечелят властта - те да им дадат!

300

дедо Спас

преди 5 години

- Деца, то се видя - комунизмът и Богу не е драг! Навремето, бяхме хо- бедни от сега и нас ни излъгаха червените. Поне Вие, младите, не се лъжете!

299

Анонимен

преди 5 години

Може да не са точните думи но смисела на казаното от Валерката е точен. Майките са изкарали безотговорно на студ и пек болните си деца и спекулират с тех. Рискуват здравето им за материални придобивки и за да си начешат егото. Най мразим някой да крещи колко бил болен, беден и нещастен. Истински болните и бедните не ходят да крещят по митинги и на тях няма кой да им обърне внимание.

298

Анонимен

преди 5 години

Нормално. Сега няма да дадат пари за майките, само защото БСП застанаха зад тях. А БСП е опозицията на Бойко и всякакви бойковици. Жалка българска картинка.

297

Див селянин

преди 5 години

"Какво искате да направя, да си подам аз оставката вместо Валери Симеонов и да хвърля страната в тежка катастрофа? Няма да стане! Затова стискам зъби и си върша работата и мисля, че си я върша добре като имаме предвид какви са показателите на страната и как ни приемат навън", коментира премиера.Вицът на века! хахахахаха. "Мисля, че си я върша добре." С какво мислиш, тикво?

296

Нагли комунисти

преди 5 години

- Никога повече БСП и турците на власт!

295

Анонимен

преди 5 години

Дженсърите от БСП да си подават оставките от парламента и бегом към Сибир. Тука мандатът им изтече отдавна.

294

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

А по този въпрос: Всеки втори български ученик: Чете! Но нищо не разбира!? Какво мисли бизнесът? Патриотите или Борисов? Обслужването на бизнеса спокойно да краде, е основната задача на това правителство. Това излезе наяве днес. Сега въпросът е какво трябва да се направи за България, т.к. очевидно правителството не мжое и не иска да направи нищо положително.

293

Анонимен

преди 5 години

Нали видяхте кой крепи правителството,олигархията стой зад Валерката,а Валерката се явява главен стожер на властта.А иначе болници фалират в държавата,хората *** по селата като мухи но,по важното е да не падне вицето!Че това видите ли ще срути цялото правителство.

292

СТРАНАТА И СЕГА

преди 5 години

Е В ХАОС , КАК ЩЕ МУ ИСКА ОСТАВКАТА ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНАТ ВСИЧКИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ !!! ВЗАИМНО СЕ ПАЗЯТ .

291

Анонимен

преди 5 години

Ей, крадциииии.... нямате ли поне малко срам!?