42

ss

преди 5 години

за 45 годин беше унищожена България с помощта на руснаците, да ги убие господ!

41

VANGEN

преди 5 години

Подобни на тоя,са в състояние да се преобърнат и хиляди пъти,само и само да са във властта,което е характерно въобще за българите,които търсят от 30 години кому да станат васали и намират,но това че е разрушително за държавата им,хич не ги е енята те близо 7 века са нямали такава и са забравили явно като какво нещо е това,но жалкото е ,че в продължение на 40 години,с помощта на руснаците се развиха на над средното световно ниво и то във всички области,а те сега неистово отричат тези успехи.

40

ss

преди 5 години

a президента е по-голяма гнус и от тиквун!

39

чарли

преди 5 години

До друг:Не му стиска !

38

Анонимен

преди 5 години

Чесно ! Природата създала ли е по отвратително създание от тоя на снимката ?

37

друг

преди 5 години

абе Сидеров има начинподкрепяте вота на недоверие,или организирате протестиправителството-падаСименонов няма да види повече парламент, камо ли да е вице-рентиер.Да ама и..ти ще си турист само около тази сградано бъди мъж беа да видим стиска ли тиза тази ти постъпка ако направишще те изберем в европарламента

36

атакавбатака

преди 5 години

Тоя е типичен българин!За да стане на неговото е готов да унищожи даже и държавата!

35

-

преди 5 години

Не за КС за президентски преврат сме готови. Правителство на Националното спасение под прякото ръководство на Президента. Бламиране на Народното събрание и пряка Президентскадиктатура до влизането на държавата и нацията в нормален режим. Затвор и съдза всички довели до това положение държавата. Конфискация и национализация на откраднати предприятия активи и бизнес. Няма друга оправия. Обречена е на изчезване държавата по този измислен демократично-бандитски -мафиотски модел. Тепърва ще лъсват вс

34

За КС

преди 5 години

Направо си е за КС, ама за националната сигурност. Докато се дракат, спорят, оправдават, кой управлява държавата?! От година и половина виждам едно - този вицепремиер се мисли в Ганковото кафене, от всичко разбира, по всичко философства, действа, само за нещата, за които отговаря, нищо не похваща. И това ми било управление!

33

Анонимен

преди 5 години

Барека пък къде се вре -и кой му е искал подкрепа в коалиционния съвет ...? Тоя да не се надява ,че него ще сложат за вицепремиер? Ай някой да каже за 4 г. това същество в битността му на евродепутат -какво е свършил ,по каква тема се е изказал ???? Понеже им следя малко много работата -от Барека -освен приказките ,че си " импрувнал" английския и едно появяване в тв. предаване в ,което обиди по просташки начин водащата /с баджаците/ ...за друго не се сещам . И сега иска пак да намери балами !

32

Анонимен

преди 5 години

"Точно тоя ли.... "Ми говорете вие тогава за недопустимо поведение, за позорно поведение, защото "политическата отговорност" се оказа чиста и натурална безотговорност, която физически унищожава българския народ!Слепи ли сме, или джобният интерес ни замазва очите и сърцата?

31

Макс

преди 5 години

Колко лицемерни са всички политици !!! Този когато направи скандал в самолета се оправдаваше , а сега иска оставката на другия "патрЕот" . Истината е само една - на нито един политик не му дреме за НИЩО изключение са СОБСТВЕНИТЕ МУ ИНТЕРЕСИ ! Никога не се вярва на думи на политик ( който и да е той или тя ) гледа се какво прави и непрекъснато му се търси отговорност.

30

Оня

преди 5 години

Точно тоя ли ни говори за недопустимо поведение?

29

до 32

преди 5 години

... като в доброто старо време при комунистическите ти диктаторчета ...идва черното камонче в полунош и те отнася в концлагера или гробищата Народната власт , петилетките и цъфтежа

28

перхидролоен пудел

преди 5 години

един от най-големите ** в политиката!

27

АТАКА

преди 5 години

Браво Сидеров. Само АТАКА. Разбивай тая кошара

26

Анонимен

преди 5 години

Явно Болен-чо получи най-после шифрограмата от посолството на сибирската империйка .И се размуча подобаващо .

25

Sandja

преди 5 години

Armeiski bg teater...glavnokomandvastiat im dade zapoved za mirno malchanie...a te kvichat do nebeto...basi bg izstrebitelite...

24

Зозо

преди 5 години

Волен има пионерско поръчение от Кремъл. Трябва на всяка цена да стане Евродупетат на Путин. След като В.Симеонов му плю в сурата, виж ся какво става :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ЦИРК - СИДЕРОВ - Спиране на телевизията, яхване на майките, комбина с Барека, утре нова простотия.

23

КЛОЗЕТ

преди 5 години

КЛОЗЕТ