107

Анонимен

преди 5 години

До Свободен българин"По-добре с танковете да дойдат. - или По добре Станко (Тодоров) да дойде - това вече няма значение) подаде оставка като президент, а Валерката за изказването си си трае и смята че всичко е ОК!?----------------Според тебе двете изказвания развнозначни ли са?

106

Анонимен

преди 5 години

Тоя на какво е министър освен на тихите дискотеки? Долен пaразит!

105

Съобщение

преди 5 години

По касите на ТВ СКАТ върви кампания по събиране ЕГНтата на материала. Готвят се за избори.

104

Анонимен

преди 5 години

Прилича ми на "лилава" офанзива против имиджа на патриотите. Къде са АГИТКИТЕ на ДПС, БХК И СДС да подкрепят майките с деца, с увреждания?

103

Анонимен

преди 5 години

Падение! В нормална държава такъв ще е трайно безработен, а тук е вицепремиер! СРАМ!Не се чудете, че загиваме.

102

Анонимен

преди 5 години

Тези, на които ние всичконплащаме заплатите трябва да са по-благи от мед! Не става и не може да продължава така с наглостта си това неадекватно управление! То не бяха матряли, ***, гадове и какво ли не! Събирай си партакешите и марш в прованса!

101

Анонимен

преди 5 години

Изкривена кукла на олигархията.

100

Анонимен

преди 5 години

Няма значение кой ще управлява! Въпросът тук е принципен и морален! Не може, не може човек, на когото всички ние - цял народ плащаме заплатата да се държи така! Той не знае явно къде се намира! Не той плаща заплати, а ние на него! И не е нужно да му се иска оставка, а просто да бъде УВОЛНЕН от СУВЕРЕНА!

99

Кака Мара

преди 5 години

Нищо нередно не е казал Валери. Уж им болни децата , пък ги облещили на слънцето и дъжда. Вие знаете ли , че показаните деца са и с нервни кризи , които могат да се предизвикат от всичко заобикалящо. А не ви желая да ги виждате в криза. Така че стига сте търсили под вола теле и сте давали трибуна на платени манипулатори.

98

Анонимен

преди 5 години

Пълна деградация! Искам да видя кой от управляващите ще се разграничи от този политик-***! Ето ви тест за нормалност!

97

Анонимен

преди 5 години

Оставка и измислената му партия вън от властта!!!

96

Анонимен

преди 5 години

По добре грозна истина, отколкото най-красивата лъжа. Живеем в грозна лъжа облечена в дрехите на цивилизован цинизъм, в която съпричастието и грижата за себеподобните се използва за трупане на активи. Това е грозната истина.

95

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА!

94

Интвресно

преди 5 години

Ако управлява БСП, дали същите кресливи майки и пенсионери пак ще надават вой? Едва ли финансиите им ще са се подобрили при комунистите, ама не вярвам да протестират, щото тогава полицията бие народа и никой не се съобразява с протестъри. Особено, професионалните...

93

до 87

преди 5 години

По-точно изказване не бях чел. Абсолютно подкрепям. Всъщност, по-голямата част на обществото мисли точно така, но много хора лицемерно се преструват на съпричастни към майките и на възмутени от Симеонов. Но истината е, че те наистина прекалиха и то много. Всички деца са деца и имат потребности. Не трябва да се делят на болни и здрави, защото здравето е относително понятие. И защо никой не дава пари на онкоболните даца например, които имат шанс да се излекуват и да издържат ТЕЗИ въпросни деца?!

92

Свободен българин

преди 5 години

Какво стана - Петър Младенов за една изтървана реплика ("По-добре с танковете да дойдат. - или По добре Станко (Тодоров) да дойде - това вече няма значение) подаде оставка като президент, а Валерката за изказването си си трае и смята че всичко е ОК!? Верно много се е променила България за изминалите години!

91

Анонимен

преди 5 години

Министърът на тишината защо не пази тишина?

90

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли какво точно работи този в правителството? За какво отговаря? Лятото спираше тока в дискотеките, а сега?

89

Анонимен

преди 5 години

Да допълня последното изречение от коментара си " българските политици са груби, жестоки и прости като кратуни на плет"

88

Патриот логопед

преди 5 години

Г-н Симеонов искаше да каже че необича високия шум ...ама каза друго...а онея взеха че го извадиха от контекста....ама той пък не се отказа от туй дето каза....и т.н.