247

Анонимен

преди 5 години

Ама то само. КТБ ли е бе чедо. Защото в градчета с по 15000 души, се тичат по 20 млн евра от европроекти. Тоя малко ли е? Допреди 5-6 години, за едни и същи земи взима ха по 6 пъти субсидия. Или това, че кмет с 2000 лева заплата е регистъра 0 лева приходи над заплатата си, а семейството му има автомобили за над 300 000 лева? Ти си предателя,. Защото ги подкрепящ.!

246

Анонимен

преди 5 години

Аз съм Пазарджик комшията е Инженер работи в Българска фирма Райс взима 3500лв.Кара Файтон , взе втора много млада жена , красавица..

245

Анонимен

преди 5 години

До 264В София 1500 лева. Всеки ли трябва, да се навред в София и да плаща 700 лева наем, за три стаи? Извън София, 1100 лева е "добре.". След данъците няма и 850 лева. Храни 2 деца и плащай наеми, когато си с 850 лева. После защо 3/4.от народа пазарува в от 'левчето' и 'втората'...

244

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен На КТБ активите и са 4,8 миларда , и как пък всичките са откраднати бе предател.. Ти не знаеш какво пишеш..

243

да бе

преди 5 години

До Анонимен#259: В Ловеч такава заплата няма! София не е България.

242

Анонимен

преди 5 години

До 254За периода от 17 години, в който това е извършвано, са откраднали нещо от рода на 0.1% от годишните приходи от данъци на съответните държави. КТБ колко от от данъците ни бе?От 16 млрд лева данъци за страната, КТБ беше 4.85 млр лева. Довщбави и още 500 млн топене на ДДС и става орелранс картинка. 33% спрямо 0.1%.

241

Анонимен

преди 5 години

До Иван Бегай предател седи си в новата родина и не се връщай .. От предатели нямаме нужда..На предателя все родината му е виновна затова , че е негодник..

240

Иван

преди 5 години

Нищо НЕ може да задържи, който и` да било в България при такива работодатели, управници, здравеопазване и правоохраниелни органи. Питали ли сте се, каква е причината хората да напускат страната? Отговорете на този въпрос и ще откриете причините. За да останат хората в България, трябва да отстраните причините, които ги карат да напускат.

239

Иван

преди 5 години

Некоректни работодатели - НЕ плащат осигуровки или НЕ осигуряват на реална заплата, Това са моите отговори.НЕ спазват трудовото законодателство, карат служителите да работят в извънработно време, но не им плащат за това.Ниски заплати - компаниите правят огромни печалби на гърба на своите служители, но НЕ дават достойни заплати, които да помогнат на хората да живеят нормално и да се грижат за своите семейства.

238

Реалист

преди 5 години

Като хленчите за пари за каква работа става дума?Щото лекар и инженер с 500 лева няма. За онженер са 1500 най-малко, а за лекар повече.Колко учил-токова и получил.Каквото учил-същото получил.

237

Иван

преди 5 години

Наработеща съдебна система и корупция - дори и да тръгнеш да си търсиш правата, съдейки некоректен работодател, то никога няма да спечелиш.Кажи ми, има ли смисъл да останеш и да работиш в България?!? Какво бъдеще има за теб и твоето семейство в България?Трябва да си луд мазохист!

236

Анонимен

преди 5 години

Т.е. Много приказки, много разбираме и накрая пак нищо. Важното е да има коментар

235

Иван

преди 5 години

Ето как стоят нещата в България.Работодателите реват, защото опряха до ромите да им работят, а ромите НЕ могат да четат и пишат. Не останаха хора, които да създават продукти с висока добавена стойност.Тъй наречените "велики предприемачи" в България изградиха своите предприятия на гърба на работливият трудолюбив българин. Конкурентоспособността им се дължеше на ниските заплати, които плащаха и данъците, които укриваха.

234

Иван

преди 5 години

Българите сме умен народ. Не позволяваме да бъдем лъгани и мачкани. Намерихме по-добро място за живеене на ЗападНЕкоректните работодатели започнаха да губят своята конкурентност. Не останаха хора, които да им работят за без пари. Остава им само едно...да фалират заради собствената си алчност.Излиза, че великите предприемачи са глупави от по-глупави. Нека си отговорят на следния въпрос и ще им просветне какво ги чака..."Какво ще се случи с моята фирма, ако лъжа и експлоатирам моите служители?"

233

Анонимен

преди 5 години

До Иван Само че на запад осигуровката е за твоя сметка и всеки казва брутото.. при 3500евро заплата в Германия в джоб слагаш 2150евро ..И от тази гледна точка добрите инженери си седят в България защото и в София има заплати по 4000-5000лв.

232

Анонимен

преди 5 години

241Еничарите са били хора, който не са са знаели кои са и откъде са. Да се отрече от тях е нормално и лесно. Емигрантите са хора, който често отиват в чужбина, защото заплатите ни тук, не им стигат, да си нахранят децата. И какво. Да се отрекат децата, че баща им бичи на две работи, за да ги облича, храни, да им осигури някоя-друга екскурзии и добро образование?

231

Иван

преди 5 години

Българите сме работливи и ученолюбиви, но НЕкоректните работодатели се подиграват с народа.Работодателите НЕ плащат осигуровки на реална заплата. Често карат служителите да работят в извън работно време, по 10-12 часа, 6 дни в седмицата, но не им заплащат това време.Границите са отворени от дълго време и работливите българи масово търсят спасение на Запад. Бягат от геноцида, които се извършва върху тях в България от НЕкоректните работодатели.

230

Иван

преди 5 години

Само в България може да се случи, човек да НЕ може да се пенсионира, защото работодателите не са го осигурявали в продължение на 7 години.Само в България може да чуеш... "Имаш ли нещо против да НЕ те осигурявам на реална заплата".В България няма наказание за НЕкоректните работодатели. Корупция се шири навсякъде.На българите им омръзна да бъдат лъгани и ограбвани.

229

Анонимен

преди 5 години

Ако не се разпадне ЕС съвсем скоро ще изключи България защото тя забавя катастрофално темповете му на развитие.

228

Анонимен

преди 5 години

До Иван Понеже Германия и Франция са много не-корумпирани затова им откраднаха 55 милиарда с данъчни измами .. Голямата корупция е там където има много пари и много евреи ... Най-много Евреи има в Брюксел , те винаги са там където са големите пари и корупция.