24

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Значи... Реши, че живота няма смисъл и е редно, да си гаден. Ок, пич,. Гадорясвай си, ам недей се гради пред другите. Ед о време с право с ви трепали такива философи с камъним

23

Анонимен

преди 5 години

До славянинЗемята е плоска и ни пръскат със самолти нали?

22

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, защото това ще спаси живота на множество хомосексуалисти!

21

До славянин

преди 5 години

Защото живеем по-дълго и в други условия на живот.Също така населението се увеличава. Като се каже как повече умирали от рак-нормално.Все повече хора имат възможността да остареят а с това и се увеличава вероятността от злокачествено образование.Същото и с катарактата. Ако живееш повече от 60г вероятността да имаш перде е огромна.Но и много болести вече са екзотика за модерните общества.Примерно полиомиелита

20

Фармацевт

преди 5 години

До 22 1 защото бактериите имат multidrug resistant 1 gene, който кодира P - гликопротеина и се дава клетъчен ефлукс. Отделно плазмид - медиираната резистентност също оказва влияние. 2 вируси, ***, гъбички също има резистентност 3 бактериите не лекуват вируси, колкото и да не ви се вярва.

19

Фармацевт

преди 5 години

1 да на ГМО 2 да на химията 3 да на ваксините 4 не хомеохатиато 5 да на биотехнологичните лекарства

18

Анонимен

преди 5 години

Dano da foide todi metod v bg da spasi bolnite

17

Факт!

преди 5 години

До 14 ти гледай и 200 да направиш ама ако си оставил след себе си само ла.на кофти работа.Споко вселената е на милиарди години и 200 да живееш което ме съмнява пак е смешно малко.Ама дерзайте.Хахаха!

16

Анонимен

преди 5 години

Много е яко как именно в поколението което е най-откъснато от природата и тежкия труд за оцеляване от позицията на своето удобство започва да си мисли колко било хубаво да живее естествено.Без гадна химия и лоши технологии.Но си мисли това докато говори от мобилния си телефон кара колата си.. Обществата които наистина живеят. по принуда природосъобразно нямат време за такива мисли. Те трябва да се трудят и борят за прехраната и физич си оцеляванеНямат свободно време за абстрактни глупости

15

Факт!

преди 5 години

Замисляли ли сте се че заради феминизацията само ракът на гърдата се разглежда.Преживяемостта там е 95%.При рак на панкреаса процентът е едва 4%.Но тва никой не го *** гърдата е важна все пак сме матриархат.Те ви я темата за размисъл!

14

Анонимен

преди 5 години

До 6Сред рпирадата, не са докарва ли и до 28... Ако за тебе хубав живот - хвашахшй гората.

13

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Ами налаоай пистолета и си пръсни мозъка, а не ходи, да депресиеал хората...***...

12

До 10

преди 5 години

А кога не е бил нарушен? Може би през 15 в, когато на 30г(ако доживеят) повечето хора вече са изгубили голяма част от зъбите си а всяко трето раждане е завършвало със смърт на родилката.Ивайло Петров много забавно е писал как като дете(началото на 20в) с другите е ровил из бунището.Където ако не умреш веднага от инфекция се сдобиваш с имунитет. Е повечето са умирали. Неслучайно са раждали по много деца. Като често повече от половината са измирали.

11

Анонимен

преди 5 години

До 10В Африка си ядът баааш чисто чисто от земята, каквото е било преди 10000 години. И на места всеки 3ти е носител на HIV.

10

Анонимен

преди 5 години

Нарушеният енергиен баланс е основната причина за болестите. Когато спрете да облъчвате "раята" с всякакви токсини, гмо, радиация и т.н., т.н. изобретения на съвременната наука и цивилизация можем да говорим за хармоничен и здрав организъм.

9

Анонимен

преди 5 години

Тоест може би най-накрая може да унищожим изкуствено създадената американска чyмa, известна като СПИН?

8

Факт!

преди 5 години

Рака е най-големият бич ама там няма богати пеери да плАтят за изследвания.Заеви всеки все някога ще умре.Великите математици Абел и Галоа умрели на по двайсет и няколко са оставили повече от 100 години живот на бай Сорос или Олбрайт примерно.Като цяло човек се ражда да умре и Общо взето живота е безсмислен.Всеки все някога ще умре.

7

Анонимен

преди 5 години

До 4Брато, ходи се лекувай при знахарите с билки и масажи и не ми обяснявай колко са "лоши" учените, защото 99% от населението на тази планета няма смисъл от тяхното съществуване и учените не са в тези 99%. До преди 200 години в някои държави на децата не са им давали имена до 5 годишна възраст, защото не са били сигурни дали ще оживеят. Сега не е така, нали готованче?

6

До 4

преди 5 години

Да друго си е било без химия и изобщо без наука. В естественото състояние на човека в природата.Когато са доживявали до 30-40 макс. Ей тогава еволюцията е действала. Защото са оцелявали само най-силните находчиви и приспособими.Сега заради лошите учени оцеляват и се множат илитерати. Не на науката. Дай пример и заживей в пещера без компютър и лекарства.

5

Анонимен

преди 5 години

И за рака все откриват лечение, ама лек няма и хората си отиват от рак.