44

Факт

преди 5 години

Ретровирусите не унищожават клетката! Природатат им не е такава, а ХИВ се твърди че точно това прави - унищожава. Има начини да се провери това, така че това е!

43

Анонимен

преди 5 години

Здравата имунна система побеждава всичко преди години нали френски учени се изумиха от факта че жена от едно африканско село следните като всички с които е спала са имали спин а тя не се е запазила а те не използват предпазни средства

42

Хюстън

преди 5 години

Като чета коментарите не се учудвам, че България е на това дередже. Учените били зли, ходете при знахари и врачки, химията била зло, глобални конспирации. Който е чел малко психология и психиатрия знае, че собствениците на такива коментари имат може би наченки на шизофрения😁. Без модерната медицина хората да живеят максимум до 30 години, а сега живеят 83 в САЩ, а в Русия дето са еко 63.Сами си правете сметката. ;)

41

Момчето

преди 5 години

Аз съм девствен на 27 . Някой да ми каже какво е това ХИВ ? Какво прави ?

40

Анонимен

преди 5 години

Защото си откачалмик. Ако си толкова вървежен, докажи, а не стресирай случайни хора по форумите...

39

Анонимен

преди 5 години

Сoдoмистите празнуват.

38

Анонимен

преди 5 години

Лошо, сега трябва да се правят нови болести. Болестите са като лешоядите - почистват света от мършата, иначе - лошо. Нищо лично или откачено, реален живот.

37

Баш коспиратуртъ.

преди 5 години

"Хора, Мале... ЛелеПирамидите са просто портове за летящи чинии, извънземните убиха Сталин и Кенеди, на луната хора не са кацнали, но живеят, Тръмп е извънземен морж... Уааааа иаааааРептилиите! Пазете се от Обама! Помоооощ! Истината, пазете истината... О не, идват мъжете в черно.! А отлитам за Намибуру (или квито беше). Ви ар анонамъс, Аааааа...."Ей така ми звъчте всичките.

36

Анонимен

преди 5 години

До 40Ама какво? Ти не ядеш, не правиш секс и не живееш като цяло ли? Нищо чудно че глава ти е пълна с всеки дивотии. Сифгурно си от тея лудите, дето нахлуват в час по физика, да бият учителя, че лъже децата за гравитацията...Нищо чудно, че искаме да държим популацията до 500 000 000....

35

Ева

преди 5 години

До АнонименНамериха му цаката ,произвеждат се Генерици в Азия ,един официално патентован ,другите не.Важното е,че лекуват.Цената на 3 месечен кърс е към $600 .

34

Анонимен

преди 5 години

Ще стане като с Хепатит Ц, има лекарство ама - 100 000$. Ако искаш, не те караме на сила.

33

Анонимен

преди 5 години

Брей, брей....ммиго конспирация, много нещу. Илумимтията, гущерти и извънзебнити, нема ли ги или тях ги пазими з а последно.. Левак откачен, ненормалник....

32

анон

преди 5 години

До до 2 от славянинХИВ е често мутиращ ретровирус, който атакува човешаката имунна система. Показано е, че вирусът причинява синдрома на придобитата имунна недостатъчност ( СПИН )

31

DD

преди 5 години

кретена Факт не го четете изобщо,този побърканяк живее в авто секцията на сайта и ръси тонове глупотевини.болен ненормалnик..79 набор..

30

бай ганю

преди 5 години

илача ще се харчи в южна африка наравно с топъл хляб

29

АнонимеН

преди 5 години

ЛЪЖАТ!!!ЦЕЛТА Е ДА ПОЛУЧАТ ФИНАНСИРАНЕ!!!ДА МОЖЕ И ДА ИМА НЯКОЙ ИЗЛЕКУВАЛ СЕ ВСЕ ПАК ИМА ВСЯКАКВИ ОРГАНИЗМИ И ХИВ ВИРУСА ИМА МНОГО ВИДОВЕ ТОЙ МУТИРА!ЦЕЛТА ИМ Е ДА НЕ ИМ СПИРАТ ФИНАНСИРАНЕТО ЗАТОВА ИСКАТ ОЩЕ 18 МЕСЕЦА НЯКОЙ ДА ИМ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ!!ЛЪЖЦИТЕ СИ ЛИЧАТ ОТ ДАЛЕЧЕ!!!!!!!!НАСКОРО УЧЕНИ ОТ ХОНКОНГ ОБЯВИХА, ЧЕ СА НАМЕРИЛИ ЛЕК ЗА СПИН И ТОВА Е ЛЪЖА!

28

Анонимен

преди 5 години

Човечеството е загубено.Колко ресурс отива з създаване на малоумщини, като препарати за коса, з видео игри, за "стрийминг", за секс играчки, ама.з а лекуване на тежки болести... На никой не му пука.... Вместо да се. Съберем заедно и д работим, ние... Си челен ушите.

27

Анонимен

преди 5 години

"Големите фармацевтични концерни от какво ще печелят??"Споко. Имаш още 30 000 неизлечими болести, от които да си печелят.Сега само остава въпроса това "лекарство" какви странични ефекти дава и дали е по-евтино от 5-6 милиона евра?

26

Анонимен

преди 5 години

Това никога няма да стане...Големите фармацевтични концерни от какво ще печелят??

25

Анонимен

преди 5 години

Сега остава и опитите в туркия да успеят