41

Анонимен

преди 5 години

Санкции ще има. Тогава да видим какви ще ги редите пек по форумите.Но..вас ви боли наймного за санкциите срещу джуджи от Кремъл.

40

До 41

преди 5 години

Ами...махай се от ЕС и отивай в Турция бе като ти е толкова хубава.

39

До 38

преди 5 години

Е какво му е сложното-убиха човека и под натиск сега си признаха.Чакаме санкции нали?Ама надали!

38

До 37

преди 5 години

Да, ама не е.И санкциите към твоята матушка не са заради новичока, а заради крим и Донбас.Но...вие ушанките няма как да разберетв.А за новичока..допълнително ще има санкции.

37

Анонимен

преди 5 години

Нас ни разпънаха на кръст в цял ЕС когато властта уби журналист, ама за саудитските "партньори" на Вашингтон отговорът е мълчание и скатаване докато утихнат нещата.

36

Анонимен

преди 5 години

Единственото положително от смърта на този нещастатен човек е, че вече никой няма съмнения - запада мери с двоен аршин, лъже, лицемерничи, алчен е, прокажен, прояден от корупция, джендарски съюз, антихристиянски, сатанински клан...

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен37Не се хаби, посолства има само в столиците , в други градове има консулства, ако не знаеш това не коментирай по- сложни въпроси.

34

Анонимен

преди 5 години

Значи за саудитското посолство прошко може а за Новичока цял живот?Ами ако беше убит руски дисидент в руското посолство в Англия например?

33

Анонимен

преди 5 години

Турция е единствената светска мюсюлманска държава, благодарение на Ататюрк. Всиюко останало са средновековни племена, неграмотни със животински инстинкти преди разума.

32

от Брюксел

преди 5 години

След дълги разговори с Тереза Мей, американска дминистрация и лидерите на ЕС, единодушно решихме да наложим санкции на Русия за това убийство и да не питаме саудитците за местоположението на тялото на журналиста.

31

Анонимен

преди 5 години

Каква прекрасне възможност, западния свят да демонстрира висините на своето лицемерие.

30

Анонимен

преди 5 години

А някой от "загрижената международна общност" ще зададе ли логичният въпрос къде е трупа или това няма значение стига да върви американската оръжейна търговия с Риад? След признанието на С. Арабия за убийството на Кашоги, би трябвало да бъде предаден трупът. По него ще се установи какво точно се е случило.

29

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

28

Анонимен

преди 5 години

Това Саудитска Арабия, не е диктатура, защото там нефта го добиват английски и американски компании. Диктатура е Иран защото не си дава нефта на наглосаксонците без пари.

27

Анонимен

преди 5 години

И какво? Умря и го изнесохте през задния вход и не се знае къде. Поне го изгорете, като котката и животните на Скрипал, че може да е гледал филми за зомбита или клипове на Майкъл Джексън и да се "пробуди".

26

Туск

преди 5 години

Това са битови проблеми които не ни засягаг

25

Анонимен

преди 5 години

Както каза Тръмп, става въпрос за сделка за милиарди, която са искали всички. Няма да се отказват от милиардите заради някакъв си там журналист, я. И Европа също. Ще си мълчат, ще говорят глупости, ще се заканват, но няма да направят нищо. Защото САЩ са тотално фалирали, а ЕС го тресе икономическа криза, за която никой не говори, но всички усещат. Ще си мълчат, ще танцуват със сабите и ще налагат санкции на Русия, колкото да има някой наказан. Защото все някой трябва да бъде наказан, все пак.

24

Тръмпел

преди 5 години

Всички оръжия по договора да пристигнат по въздух с активирани бойни глави,договора спазен и морала също

23

Сериозно

преди 5 години

Дебело.ерковците от Брюксел и цяла "демократична" Европа мълчат, като комунисти по случая и чакат какво ще наредят началниците им оттатък океана! Това е позор!

22

Анонимен

преди 5 години

Сега схватката ще влезе в учебниците по военно-бойни спортове под името "Саудитското посолство". По същата логика и Скрипал е готвил нещо, но сам го е изпитал на себе си. То стана по-смешно и от покушението на Кенеди, което е засекретено, защото са най-големите демократи.