61

Членска карта №7

преди 5 години

до 59Сега очакваме да посочите факти оправдаващи глупавото ви изказване! Та кога, казвате арабите са били велика нация, в битността си на езичници!??? Точно обратното, правят велика държава (те не са нация) именно след приемане на исляма!

60

Анонимен

преди 5 години

До Осман Ама нали знаеш ,че няма ,,турски ,,произход, ,,?Нали знаеш ,че турчин, е синоним ?Вземи уточни ,потомък на какъв народ си ? Грък, българин, караманец,лаз ,черкез/съмнително ,нама да си в България ,сел/дж/чук,огуз,тюркмен... Не си Курд..оолар,братовчедите на българите де . А де !

59

Анонимен

преди 5 години

Влязъл, не излязъл.Има ли значение как точно е убит?

58

Осман

преди 5 години

Защо го убиха в посолството? Няма как ЦРУ да не са замесени тук. Но защо ЦРУ направи тази "грешка"? Можеше да бъде блъснат от автомобил или докато тичаше покрай Босфора за спорт да го нападне някой надрусал се пиян наркоман от малцинствата. Явно ЦРУ направи тази "грешка" нарочно. И нарочно в Турция. Тръмп има опозиция в службите на САЩ. Може би всичко беше инсценирано.

57

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Осман....Kiril i Metodi ne sa gartsi ...a azbukata ne e makedonska !!! Vie ( s Iastreba )ste si tipichni turtsi ...chii go tarsite v balgarski sait ?!??

56

alex

преди 5 години

До Осман смях в залата ..........прости чегари са били, почети малко история

55

Осман

преди 5 години

Много обичам световната политика. Българската , турската и балканската не ме привлича много защото си я зная каква е.Темата е за С.Арабия . Нека да видим как ще отговорят евроатлантиците на това предизвикателство. Управляващите в Саудитска Арабия си вкараха автогол но съдията нещо недовижда.

54

Цветан Цветанов

преди 5 години

Не ми е разрешено да коментирам саудитските приятели на САЩ, затова според мен логичният отговор на това безобразие е да изгоним руски дипломати да наложим санкции на Русия.

53

Осман

преди 5 години

До ЯcтpeбаНяма такъв народ македонци. Имало ги е някога но днес ги няма. Ти също знаеш това ама нали трябва да дразниш ги пишеш тези неща. Ако беше написал че Кирил и Методий са гърци бих го приел ама македонци не. Нека не се обиждаме така турци и българи. Аз съм български гражданин от турски произход и виждам много добре какви са нещата ама не пиша по тези теми. Това са си техни работи да се оправят.

52

Анонимен

преди 5 години

Арабите са били велика цивилизация, преди да приемат исляма.

51

Осман

преди 5 години

Наближава времето когато "братята" японци ще създадат батерия която ще се зарежда за две минути и ще се разрежда за 48 часа. Това ще помогне не само на смартфон маниаците но и на масовото производство на електромобили. "Братята" китайци пък ще копират технологията и ще я продават без пари и бедуините в Близкия изток ще хванат знаете кое. И това време е много близко.

50

Анонимен

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаДиалектът е вече северномакедонски, ама тия не знаят кой е майчиният им език. Не става само с ядене, трябва и акъл.

49

16311

преди 5 години

Ами сбили се малко. Журналистът му станало лошо и решили, че е получил тромбофлибит. Почнали да му режат от дълбоко крайниците, но това не му помогнало и му направили животоспасяваща ампутация на главата. Аз не виждам никаква вина.

48

Анонимен

преди 5 години

Ние сме толкова свободни, колкото ни позволят!"Силните на деня" решават какви според тях Трябва да бъдат критериите за демокрация и свободата на личноста!Всичко останало е илюзия на стадото!

47

Анонимен

преди 5 години

До До 37 А вие триполовите ,нещо по въпроса с Кашоги ? Кви ще ги лъскате ?

46

Анонимен

преди 5 години

Принц управлява "демократична държава". Цяла северна африка дето запада я разори и съсипа не е имало такъв първобитен ислям.

45

Анонимен

преди 5 години

Запада -Демокрацията мери не с двоен ,мери с десеторен ,двайсеторен аршин. Случаят доказва ,че демокрацията и демократичните ценности са измама ,лъжа ,пред която и комунизма бледнее . Тоталто мълчане е о сиране на демократите,предизвикващо погнуса .

44

Анонимен

преди 5 години

Нещо за отзоваване на арабски дипломати не се ли чува ..ало Цветанов?!? Или за Скрипалите вой до небето ,санкции и пр.за Русия ,а за тази "демокрация" суадитска ,където режат глави и жените нямат човешки права...?!?? -тука интереса клати феса ...сакън да не пропадне военната сделка на Тръмп за 100 млрд. .....ама един ден петрола все ще свърши и тези диваци пак ще си яхнат камилите !!!

43

Анонимен

преди 5 години

Крим се пише с голяма буква като Донбас и като Сирия.......и като Либия,му-ха-ха

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен43В България властта не убива журналисти, а ги дондурка (макар някои журналисти да не знаят добре правописа).