28

До яcтpeбka

преди 5 години

Виждаш ли се какво представлявате бе "велики турчино" ХАХАХАААААААА

27

Анонимен

преди 5 години

Какъв резерват бре?Куршум, след куршума ... един *** по-малко.Кяр!

26

да-м

преди 5 години

Къде тези плевели не са мразени? Къде има нещо хубаво създадено от тях. Защо останалото човечество ги търпи? Нищо освен резерват няма смисъл да им се дава.

25

Анонимен

преди 5 години

"11 българи от пет ромски фамилии" Как ги измисли, бе, Саше !?---Далеч съм от мисълта, че авторът е грамотен. (Можеше да пише "български граждани").Но това НЕ Е НЕГРАМОТНОСТ. Това е НАГЛОСТ !P.S. по-скоро има ***/роми ВЪВ някои български семейства.

24

Учуден

преди 5 години

11 българи от 5 ромски фамилии??? Това вече ми идва в повече, аз ли не разбирам, драскачът тук ли не е наясно с етносът в БГ? Колкото до другото инфо- за просията, супер стара информация!

23

Име

преди 5 години

от плевен до тлуза, джеднърите холокостват мнения в името на костов и сорос!

22

Billу C

преди 5 години

ПЛЕВНЯТА Е РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА ДЖЕНДЪРИТЕ В ЕВРОПА

21

Цвента Цена

преди 5 години

Този мухъл не ИСКА да бъде интегриран, и според мен това никога няма да се случи. По този начин политиците го манипулират много по лесно.

20

Анонимен

преди 5 години

от плевенлиев до тулуза, все *** политици, педофили. масовка, както се вика...

19

до име

преди 5 години

Ще се сетим и прогледнем, но както ми се струва с непоправимо закъснение.

18

Име

преди 5 години

това не е ромска схема за съвременно робство, а едро-капиталистическа схема за робство. ромите сами не могат да измислят такива перфидни схеми, но юдеите, които им асистират, като адвокати - могат!

17

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са по-лоши от тези.Да не забравяме Решетникова която за няколко смачкани рублички скандализирае обществото цяла година за да си покаже магариите по време на Европредседателството.Или пък бившите и съпартийци които се чудят как да очернят България последния случай при инцидента със журналиската.Някой да ги е чул ад се извинят?

16

Анонимен

преди 5 години

Българи от ромски фамилии? Това някакъв нов вид българи ли са? Сигурно са крадени!

15

Анонимен

преди 5 години

***...го е само продукт на съвременото общество!***...го гледа и се учи от "Батковците", опитва се да им подръжава - къде успешно, къде не!Много често "Батковците" използват ***...го в схемите си, но на ниско ниво!Подобни схеми са "нишата" на ***...го.Е, и ***...го иска да прилича на "Батковците"!Cèst la vie! - Такъв еживота!

14

Анонимен

преди 5 години

Просия, дрога, проституция...Не подбиват ли на други картели пазарът на "труда"? Не се ли избиват един друг като колумбийските мафии, примерно? Та това са истински ромски октоподи. Кой е допуснал такива да представят България и Румъния пред Европа? Защо няма такова явление в Русия или Китай, например? Тези съвременни роби са целенасочено провеждана политика. Кой има интерес от една нестабилна Европа? Все въпроси, които едва ли ще получат прям и безпристрастен отговор.

13

Анонимен

преди 5 години

Какво се правите на луди в София да не е по-различно местата за просия са разпределени между такива *** и тартора им ги пази, а после прибира заработката. Същите сега са плъзнали по европата и проблема е, че там се представят за българи. С тази закъсняла статия направо открихте топлата вода.

12

ББ

преди 5 години

*** как Българи от ромски - *** фамилии , нещо сбъркано има в тази информация.

11

Анонимен

преди 5 години

До АТАКИСТПо голямата беда се състои в това, че 2/3 от тези, които прииждат от Близкия Изток, а също и от Африка, открито заявяват, че са дошли в ЕС, за да живеят от социал и да налагат ислям.

10

Колко пътиДаПовтарям

преди 5 години

Една част от това нашенско население спешно се нуждае от прилагане на мярката принудителен труд. Ако не им харесва такава перспектива, свободни са да си намерят друга държава!

9

Анонимен

преди 5 години

Тези примитивни "общества" с ценностна система на фашисти упражняват истинския ДИКТАТ върху Европа и всички страни, които са заляти напълно умишлено с генетически ***. Разбира се има и свестни хора между тях, но техните собствени "управници" изпълняват геноцидна роля по оскотяването им. Ромът се страхува повече от ромската вендета и мешерето, отколкото от всяка демократична правораздавателна система. Това обяснява и нежеланието на Селяйдин да излезе от ареста.