7

шматка

преди 5 години

Това с едрогабаритните отпадъци е проблем в цялата страна.Толкова ли е трудно да се определи един ден в месеца когато може да се изхвърлят такива отпадъци.ПримерноВсяка последна неделя от месеца.За да няма хаос трябва ред.Проблема ни е че няма кой да го създаде.

6

Анонимен

преди 5 години

Къде е чичо Селим?

5

!

преди 5 години

До КрайЗабравил си да добавиш, че пpocтите ceляндypи като тебе, ако се опитат да ви сложат нещата в ред, започвате да мучите и да се обяснявте като ученички, че "тия работи не ставали така". Вчера например точно ти рева, че щели да ти вдигнат с 30 лв. данъка на тратайката. Ти кат' нямаш 100 лв. за годишен данък, къде си тръгнал да караш кола?

4

Край

преди 5 години

Всичко изброено по-долу почти не иска пари. Много пъти сам го писал - проблема не ни е бедността а глупостта, мърлящината и мързела дето я пораждат.

3

Край

преди 5 години

България ще се оправи когато:1. до кофите няма никакви отпадъци и са затворен с капаците им.2. няма паркирана нито една кола на тротоар/градинка/площадка.3. няма кучешки красоти по тротара4. измажем и си боядисаме жилищата5. съборим всички саморазрушаващи се сгради.Това ще значи че народа е поумнял и в страната има ред и той се спазва.до тогава - живота ще е като на Шрековци в блатото.

2

Анонимен

преди 5 години

Ми де д *** хвърли бе момче...Еййй много европейци станахте... Тц Тц Тц.

1

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието постоянно правите cвинщини. И на всичкото отгоре сте толкова ***, че изобщо не ви идва на ум, че сами сте си виновни за средата, в която живеете.