26

Св до 23

преди 5 години

бе тоя залухания най - много да го отнесе някой, никой не му е виновен. Ама по тая логика да забранят и разговорите в автомобилите и с хендсврии че залуханите са и в колите, задълбочено, могат да влязат в насрещното, да се качат на някой тротоар - камикадзе, ще направи повече поразии. Няма логика да е забранен разговора, ако е разрешен с хендсфрии. Просто в автомобила, трябва да са свободни ръцете, откъдето идва и името на устройството. Съзнанието вече че е заето-друг въпрос.

25

Анонимен

преди 5 години

Тия се 4удят от къде да цоцат о6те пари4ки от народа !

24

Г

преди 5 години

Поредното нововъведение с което да точат парички от народа. Вместо да спрът да дават книжки на некадърници и да инвестират някой лев в това да научат хората кое как се прави и защо... А, вчера бургаската полиция получи 50+ чисто нови джипа VW Tiguan, чийто базов модел е близо 60 000 лв. Как се избиват тия пари? С повече глоби. А как ще има повече глоби? Като позволяват на всякакви некадърници да карат коли и газят наред...

23

ззз

преди 5 години

Чудя си се защо изобщо пиша!Отдавна се заричам повече да не се занимавам с тази наша измислена държава!Та, по темата: Ами Фъндъкa, последвана и от другите кметове, накупиха няколко десетки цистерни с бяла боя, нашариха столицата и страната и си мислят че така са решили проблемите с ИЗМИСЛЕНАТА ОТ ТЯХ САМИТЕ "война по пътищата"Единственото за което все още се чудя е дали са безкраино TЪПИ или правят това нарочно!В EU практически НЯМА пеш. пътека БЕЗ световар, а и светофарите се махат: подлези

22

Анонимен

преди 5 години

До СвАбе има залухани хора много.Преди около месец един както си говореше по телефона и се разхождаше, толкова се задълбочи в разговора, че на 5-тата минута без да се усети и без дори да иска да пресича излезе на улицата и взе да се разхожда там. бул. Черни Връх, София.колите взеха да му бипкат, нашия не зацепва. Друг пешеходец отиде, хвана го за ръката и го доведе до тротоара. Толкова се беше самовглъбил от един телефонен разговор. Нормален човек, чиновник с костюм и вратовръзка.

21

Анонимен

преди 5 години

Това е въпрос на преценка на елементарно оцеляване в момента на пресичане ,но много е важно КИФЛИТЕ да говорят ,точно в момента на пресичане,но нищо гипсовото корито ще е идеално място за разговори в следващите 6 месеца докато им сменят памперсите след пътнотранспортно произшествие,как може да разчиташ на някой купил си шофьорска книжка да те пази и мисли за живота ти,та това е твоя грижа!

20

Анонимен

преди 5 години

Най-после, поздравления.

19

Бай Ганьо

преди 5 години

Карам си аз колелото на село и говоря с Пена по телефона и изведнъж от храстите излиза полицай с палка и ми свири да спра.- Знаеш ли в какво нарушение те хващам. - Предполагам, че нямам светлоотразители, мигащи светлини за вечерта, каска, жилетка и касов бон за доказване на собственост на 40 годишното ми колело.- Не говориш по телефона, сега ще пишем или ще измислим нещо?

18

Св

преди 5 години

Надявам се да правят разлика между пишеш и говориш по телефона. Защото не виждам проблем да говориш и пресичаш (освен ако не говориш по 32" фаблет)! Все пак не ходиш на ръцете си или не управляваш нещо с тях. Причината да говориш с хендсфри в автомобила или велосипеда е да не ти се отнемат ръцете от уредите за управление. Иначе за писане и гледане в телефона и пресичане съм съгласен.

17

Анонимен

преди 5 години

А дано..ама надали!Поредния закон само на хартия!

16

Анонимен

преди 5 години

опитаха се да ме глобят за неправилно пресичане, теглих им една майна и бегом си продължих. когато почнат да глобавят за неправилно паркиране ще приема да ме глибяват за неправилно пресичане

15

Анонимен

преди 5 години

Ако за спазването на това, следят същите потомствени некадърници, *** и рушветчийстващи скъсаняци, мога от сега да ви кажа какъв ще е резултата.

14

Бай Иван

преди 5 години

И сега има закон че ако си изхвърляш фасовете на улицата ще те глобят, ама не познавам глобен човек. Хубаво ще въведат закона, ама кой ще налага глобите, като всички полицаи ги мързи.

13

Наблюдател

преди 5 години

Най-после поне малко да се стреснат пешеходците! Те си мислят че щом са на пешеходна пътека може и да си поседнат на нея да си початят, пък шофьорите ще им пазят живота. Или пък внезапно да излизат на пешеходната пътека вечер облечени в тъмни дрехи. Никаква отговорност и разбиране, че колата е машина и има спирачен път. Понякога си мисля, че не им е мил животът на тия хора, толкова неосъзнато действат.

12

баровец

преди 5 години

Aми ако си пресичам с телефона на ухото без да говоря ??

11

Анонимен

преди 5 години

До 6Не пиши глупости! В цяла Европа Пешеходците са с предимство пред автомобилите. Като искаш да караш без да спираш отивай в пустинята. Само на българските шофьори им е трудно да спрат пред пешеходна пътека. Австралопитеци!

10

Анонимен

преди 5 години

Това добре. Но автомобилостроителите започват да слагагат в колите екрани, тъчскрийнове, всякакви отвличащи неща. Ще мине време и ще ги забранят, но първо трябва да станат много произшествия и от Еврокомисията да им забранят със закон.

9

Стийв

преди 5 години

В Ст Загора дори па пешеходните пътеки пише ПОГЛЕДНИ за зомбираните фейсманиаци

8

House M.D.

преди 5 години

Колега #3, очевидно не сте осведомен. Драйверите не газят, само се ъпдейтват.

7

За съжаление

преди 5 години

поредния приет закон, който няма да се прилага и ще си остане на хартия...