46

Анонимен

преди 5 години

Това се прави за да се тормози населението. Питам се, това значи ли че на всяко кръстовище ще има полицай. То няма от къде да им плащат. Освен ако не ги назначат и да им дадат по едно кръстовище на концесия за самоиздръжка и скромна вноска в бюджета, и за срок от 27 години. Щото аз съм съгласен да ми дадат едно кръстовище на концесия и да си глобявам по цял ден по 100 лева на калпак.

45

Анонимен

преди 5 години

"Поне 5 шофьора всеки ден искат да ме прегазят в София независимо от това, че не говоря по мобилен телефон. Айде като ще е така да добавим и глоби за неспиране на пешеходна пътека!"Има такава - 20 лева е. По-смешното е, че колкото глобяват шофьора(ти даже не знаеш, че има такава глоба), толкова ще глобяват и те(скоро ще забравиш, че има такъв закон). А иначе - оглеждай се повече, щом по 5 пъти на ден ти се случва, не е нормално... на мен я ми се случи 1 път в месеца, я не.

44

Анонимен

преди 5 години

Поне 5 шофьора всеки ден искат да ме прегазят в София независимо от това, че не говоря по мобилен телефон. Айде като ще е така да добавим и глоби за неспиране на пешеходна пътека!

43

Анонимен

преди 5 години

Това ще е само на книга

42

Я па ти...

преди 5 години

До анонимен 32 Ти па ! Защо им даваш идеи? Току виж го направили.

41

Анонимен

преди 5 години

начи шофьорите на рейсовете направо са за затвора

40

Чоко

преди 5 години

Ами пресичат си. На бул. Васил Левски в София пресичат постоянно. За една година два пъти съм виждал там блъснати пешеходци да берат душа. 6 лентов булевард с двойна непрекъсната линия и все пресичат ...

39

Артур

преди 5 години

Ами който диша мръсен и отровен въздух ще има ли глоби към предприятия и Държавата да се съвземе,че много хора напускат българия по вечето бягат заради герп(Б).само се чудят от къде да чопнат парички...

38

Анонимен

преди 5 години

Ми те пешеходците не са загинали, щото са си говорили по тел., а щото някой е връхлетял върху тях... Недомислици...

37

Анонимен

преди 5 години

По повод шофьорите, ще ви споделя какво ми каза един познат:"В колата имам инсталирано bluetooth устройство , но на телефона му свършва по-бързо батерията и затова не го ползвам"

36

до 35

преди 5 години

ще ти кажа веднага: точната бройка е +- някой човек глобен за каране в BUS лентите ;)и относително точно - колкото *** платили глоби въобще за каквото и да е :)

35

Анонимен

преди 5 години

Всяко чудо за три дни.

34

пешеходец

преди 5 години

Първо КАТ да уведоми колко водачи на МПС са глобени за разговор по телефон на път, защото се виждат постоянно.

33

Анонимен

преди 5 години

Те шофьорите не ги глобяват за телефони, пък пешеходците щели да глобават. Изобщо не вярвам някой да ги пипне.

32

Еееее

преди 5 години

Добре си беше некога,телефон със шайба и 2-3 метра кабел......а сега глоБа за приказки!

31

анонимен

преди 5 години

а ще има ли глоби за тези, които са "забучили тапите в ушите"/че нали без музика не можели/ и не чуват около тях какво става.

30

Анонимен

преди 5 години

Те не глобяват, тези дето шофират, говорейки по телефона, пък камо ли тези които пресичат.

29

Анонимен

преди 5 години

До 26Ми народа да вземе да започне най-после да спазва правилата, а? Знам, че на селяните ще им е много трудно ама няма как.

28

Te4o

преди 5 години

До тук не прочетох никаква статистика на пресичащи бешеходци използвали мобилен телефон и загинали в произшествие! На какво основание глоба 100лв? Съгласен съм, че трябва да се внимава като пресичаш - това е задължително но 100лв глоба!?! И да за неправилно пресичане не 100 а 200лв глоба, аз съм с двете ръце за това.

27

Анонимен

преди 5 години

Абе то вЕрно че сме зле с прираста, ама ЩО ПРЕЧИТЕ НА ЕСТЕСТВЕНИЯ ОТБОР БЕ???