301

размисъл

преди 5 години

За какво се хвали винаги Боко----ако може да чете нека да прочете тази статия. Това не значи, че ДПС, БСП, т. нар. "патриоти" са по- различни. Всички те олицетворяват бг клептокрацията. Лапачи, национални предатели - на половината плаща Путин,мутри и дърти ченгета от ДС и техните наследници.

300

Петърчо

преди 5 години

Но пък България е в ЕУ и НАТО. За този дето си играе на власт в Македония Заев, влизането само в НАТО за страната означавало невероятен скок на стандарта. Това щяло да върне хората обратно в Македония. И като пример посочи България. Подмина темата, какво щяло да стане ако по чудо до 2035 (много далеч е) Македония се присъедини към ЕУ. Сигурно ще дойде самия рай за македонците на земята. Но ЕУ далеч, от НАТО никаква файда, българите се изселват, а македонците най-умни, не му повярваха на хахото.

299

До 315

преди 5 години

До Няма връщане назад 315Ей приятелю, смени си дилъра на дрога!

298

Няма връщане назад

преди 5 години

Два милиона жалки предатели. Зарязали родители, род и Родина. Истината е, че се отърсваме от ***. Доходите и стандарта ни растат най-бързо в Европа и България вече е предпочитано място за живеене дори за западняците. А миячите на чинии скърцат зъби от злоба и яд че са напуснали.

297

Анонимен

преди 5 години

Да бе, *** сме малко, та Господ ни не чува!Другите, които са повече са по-гласовоти.Лозето, диър, не ще молитва, а мотика.Та на Господ се молим да ни умие сапуна от очите, *** градината си я копаме, че досега не е видяно Господ да ти скопа градинката.

296

Анонимен

преди 5 години

Molete Bog , hora , zashtoto vsichko e naglaseno ot vragove/mestni i chujdi/, po edna ili druga prichina ! A osven Vsevishniyat drug Spasitel nyama ! Ta "vmesto da ni izvadyat ochite ni izpisvat vejdi"! I nyama druga istina osven tazi , a nie prosto tryabva da razberem tova i to sega i zavinagi , za da se spravim s "naglasenite" ot vragovete genocidi , prilagani otgore ni ot vekove ! Bog ni izpitva seriozno , zashtoto nyama kogo drug , veroyatno , a vragovete se draznyat ot tezi vekovni fakti !

295

Анонимен

преди 5 години

След турското имаше руско, а после и друго.Туй българите някак оцеляваме.На душманите трудно се даваме.Но помежду нас си е проблема,Българин българина такова без дилема.Щото няма благородни люде, които са готовиДа се жертват за да не е българина със окови.А само хора елементарни и първични,Който защитават интереси предимно себични.*** така сме допуснали да ни селектиратИ най-тъпите от нас за власт да пробират.А умните българи да бягат в несретаИ да си купуват гръцко сирене Фета.

294

Анонимен

преди 5 години

Турците ще да са виновни! Ако не беше 500 годишното турско робство сега щяхме да сме поне 160 милиона!

293

Тъпи

преди 5 години

На Месец 30 000 българи напускат страната или за постоянно или временно Да *** правителсво от ГЕРБ , БСП и други , Не виждам как ще се оправи България .

292

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от тез българи, дето не живеят в България и винаги са ни наричали с разни прозвища.Аз обаче смятам, че българите не се делят по туй де живеят, а по отношението си към българското и другите българи.Например, винаги съм намирал за странен текста в нац. Химн:Дружно братя българи.С нас Москва е в мир и в бой.Доколкото ми е известно, туй е единствения случай, в национален химн да има столица на друга държава.Тия, които бягат от България се спасяват от предателите, които я управляват.

291

Анонимен

преди 5 години

Не зная защо, но непрекъснато ми се върти из главата едно стихче на Радой, който беше свръх чуствителен и честен и не се къпеше често:Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка.Цуни гуни,вади тури-народили ч.укундури.Хем е.бливи,хем к.радливи-най-вече,з.авистливи.Сердика не е превземана със сила, а Българската войска не е побеждавана, но има едни люде...

290

Анонимен

преди 5 години

Ако *** не разбират,защо българите изчезват, емигрирайки, и продължават да твърдят ,че всичко е наред,значи да абсолютно ***.

289

Анонимен

преди 5 години

Каква 2070-та?! След само едно поколение белите хора ще са кът по тия земи. Грамотните - също. Но, технологиите се развиват, всичко става " умно" за да компенсира тъпия потребител.

288

Анонимен

преди 5 години

Човек и добре да живее умира и друг се ражда.Затуй трябва да гледаме философски на нещата.Не е важно кво искаме, а какво може.България е малка и не дотам силна държава на кьоше и кой откъдет дойде ... ъъъъ... таковата.Хубаво е че в околноста има по-малки и по-слаби, та те първи ще дадът фира.Обаче ако не сме умни и нашия ред ще дойде.А като гледам ... не сме умни.

287

Анонимен

преди 5 години

От разединението най-голяма полза имат герберите с една част от разделените управляват мнозинство и то диво и щастливо ,затова настройват всеки срещу всеки и то успешно .Кинти има само за репресивния и данъчния апарат другите под ножа...

286

До #281

преди 5 години

Абе, ***, какъв социализъм те гони и теб? Защо ми цитираш учебниците, написани от комунистите? Не си ли разбрал едно:-Всяка една власт си идва с базата и надстройката, т.е. идеологията е такава, каквато управниците ти я наложат! С тези темпове на развитие, става ли ти ясно, дали някога в учебниците по история войната от 1877-78 год, ще бъде обявена като завоевателна война на руснаците?Жалко, че много още такива като теб, мислят погрешно!

285

Анонимен

преди 5 години

Вън от изокването...Аз фанъх гората по следната причина :Настана време детето да учи в университет след 4-5 години и проверих нещата... говорим за 20-30 000 на година а и годините са поне 4.Аз не карах ролс-ройс та реших, че ще ми е по-сгодно да емигрирам и да плащам местни такси около 1000 на година.А и в Бг бях постигнал всичко и търсех нови предизвикателства, та на 42 години се изсипах с фамилия на едно чуждо място, без никой помагач.Ся сме здрави, радостни и щастливи вече 17г.

284

Пророк

преди 5 години

Няма да се плашите!Аз виждам в бъдещето!Към 2090 българите ще живеят в резервати и няма да плащат данъци, а ще получават издръжка от държавата!

283

Gost

преди 5 години

Като е било толкова хубаво преди 89г защо границите бяха затворени и на нормалните хора беше забранено да напускат България? От страх,че няма да се върнат ли? Та кой бяга от хубавото?

282

Анонимен

преди 5 години

мухобойко ти си срам и позор