321

Аденауер

преди 5 години

В годишния доклад на ЦРУ за 2015 год.се казва,че България е 5,1 мил.ннаселение .Колко много се лъже с цел печелене на избори.Но спасението е едно-опита на Германия след ВСВ-Тотална Декомунизация ,Лустрация на 1,6 мил.червени *** по род и произход и ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на всичко заграбено от тези ***-ЕВРОСТАТ сочи повече от 100 милиарда долара.Това е божията истина.Всичко друго е ДРЪН-ДРЪН ЯРИНА.

320

Го4о

преди 5 години

Боряна Павлова е "новата баба Ванга" даже нещо повече, Боряна може да предвижда "бъдещето" до 2070 година, та даже и по - нататък!?!?!? Ха ха ха.....

319

Циник до 316

преди 5 години

"Много скоро ще останат само ромбове, комунисти и чингя. Как ще се крадат един друг, не става ясно."-------Другарю патрЕот - това е коментара с най-много лайкове (+ 67!) , а твоята воня - досега е събрала ( - 41 )Така сте - вдлъбнатите родолюПци!

318

Анонимен

преди 5 години

До Няма връщане назад:Съвсем спокойно и самодоволно мога да живея с мисълта, че съм предател на един меко казано недостоен народ, да не кажа нещо обидно.

317

Вярно

преди 5 години

Синовете ми имат само немски паспорти и не знаят български, казвам само.

316

Трол

преди 5 години

Що ли....

315

Манго Джери

преди 5 години

Българите намаляват, Джеритата се увеличават.

314

Анонимен

преди 5 години

*** народ, слаба държава.Ние дори

313

Никой не бяга

преди 5 години

Българите имат право да живеят където им харесваТова не кефи форумните *** ама Сорка

312

Анонимен

преди 5 години

За бягство от България мечтаят не само 20-годишните,но вече и тези по на 50 и нагоре.Молят се да са здрави за да работят,като чистачи и болногледачи на хора,които са им почти връстници,но са имали щастието да се родят в по-цивилизована държава.Това е много тъжно и много срамно за нашите управници,които ни докараха до тук с години некадърно управление.

311

дъра-бъра

преди 5 години

Хайде пак доклади , дискусии , беседи , проучвания , предавания и др.под. ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИ !ВСЕКИДНЕВНО ! Енергия , хвърлена за тоталното приспиване и отвличане на вниманието на българина, а от това някои взимат И пари ! Вместо да го посочите това на когото трябва (нали сте фактори ) за да можем всички да отстояваме решаването на проблемите , по цял ден слушаме поредните РЕГИСТРАТОРИ НА СЪБИТИЯ ,които на дълго и нашироко обясняват как са открили топлата вода ! Това го знаем! Вие кажете КАК !

310

Един турчин

преди 5 години

От много акъл си унищожихте сами държавата.Нямате икономика и държавата живее от заеми и еврофондове.Махнете чуждите вериги,които източват кръвта на България.Започнете да произвеждате конкурентни стоки с принадена стойност.Правителствата трябва да спрат да извиват ръцете на бизнеса.Пълна национализация в банковия сектор.Вземете пример от китайския или турския модел в земеделието и с.стопанство.И не забравяйте,че за тази земя са умирали велики българи!

309

Връл червен комунист

преди 5 години

319 олигарх или олгфрен?

308

Много

преди 5 години

По-малко сме от 7 мил. Не зная дори за един от моите над 100 познати, които работят в чужбина от години, да си е върнал личната карта и да си е сменил постоянния адрес извън БГ.

307

R.I.P. Bg

преди 5 години

"България изчезва по естествен път"Не съм съгласен. Не е естествен пътя, а е замислен и стриктно изпълняван. Ако беше естествен нямаше едни етноси да се увеличават в геометрична прогресия, а други да намаляват.

306

315--не си в ред !

преди 5 години

Това само братовчедка на Мунда може да го напише..може да съм объркал името и , ама е от герберите...

305

Анонимен

преди 5 години

България -7млн.!!!Може,ама тези с бг паспорти ,иначе в държавата живеят около 5млн.,а през 2070 2-3млн.!

304

Анонимен

преди 5 години

До 315С това темпо, ще догониш стандарта на мияч на чинии в Норвегия след... 40 години. Ама норвежкият стандарт ще продължи и той да се покачва, така че може би 60 години. А я кажи, за миячи те и чистач ите в България? Какъв им е на тях стандарта? Или може би, не са хора? Или "стандарта" важи само за 3-4 професии и класите над тях? Програмист чета с 3000 лева заплата. Те си добре с тази заплата, защото "стандарта" в България е на дъното на Европа. Еквивалент и кадри, другаде взимат по 15 к лв

303

Анонимен

преди 5 години

До 320И какво ще ми вземеш бе, ***? Аз нямам нищо. Няма и как да си купя. 5 години учене, пълно отличие и 900 лева заплата. За година работа, си взимам по 8.5 квадрата апартамент... Ако не ям... Егати и живота нещастен. Дядо ми сам си е построил къща, ама сега, искат ми 15000 лева само за 1000 комисии и архитекти. Защо? За да смачкат обикновените хора.... Е стига вече!

302

олигарх

преди 5 години

заминавайте в чужбина,слугувайте там, а за нас ще остане повече за вземане в България.Ще ви вземем земята, къщите, дворовете, ще си построим хотели, вили, пътища.Ще си джиткаме новите коли по старите пътища, ще си построим магистрали да се гоним по тях, ще си живеем царски тук! Пък като няма кой да ни работи ще си внесем бели и черни роби от цял свят да ни работят за малко пари!!!