8

Анонимен

преди 5 години

след спортни събития, ако са изгубили, на Острова се казва: британците изгубиха. ако са победили, се натъртва - англичаните/шотландците победиха. те не обичат да поемат излишна вина.като чета този чуков, е точно обратното - ние винаги взимаме само лошото. 'обществото ни било болно'. кое общество, аджеба? какво общо имам аз с кримския полуостров или с 'някои държави в западна европа'? Защо точно НАШЕТО общество да е болно, а не тяхното? българи ли докараха арабите или започнаха конфликт в крим?

7

НЕ Е НАШЕТО ОБЩЕСТВО

преди 5 години

Първо, това се случва в "Нова Русия"Случващото се там или изобщо в Русия не говори за НАШЕТО ОБЩЕСТВО, А ЗА ТЯХНОТО ОБЩЕСТВО!Не че и тук не се случват гадости, НО МОЛЯ, НЕ НИ ПРИРАВНЯВАЙТЕ С РУСИЯ, господа (другари) "уважаеми експерти"!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Да не е Северин ?

5

бай Спиро

преди 5 години

Поназнайвам руски и понякога гледам руски телевизии. Такова тотално промиване на мозъци го няма даже и в тъпите американски филми. Насилието е култ и който не вярва че Путин е Бог, мигом е обявен за соросоиден ***.

4

Народна Просвета

преди 5 години

добре де , другаря чуков е или международен анализатор или експерт по сигурността, или арабист... последно, тоя кво е завършил? художествена самодейност?

3

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

кога се спъне шефа, падам аз. тъпите американци са едно, но ако проблема е в мадараша са или "великите сили", или "всички ние", или "глобален проблем". прочие, кво стана с статиите на "журналистите" за украинската връзка след като руските власти обявиха че разследват убийства? що още не виждам статия за арестувания от ФСБ вицепремиер на крим?

2

Анонимен

преди 5 години

"Това, че се случват подобни събития обаче, показва, че обществото ни е болно."Изказването ви по темата, другарю Чуков, показва че сте "експерт" по изпускане нагазове и нищо друго.

1

Анонимен

преди 5 години

На ДС другаря Чуков няма как да му се събере в устата истината, че РУСКОТО общество е БОЛНО, та добавя задължително и Западна Европа!Така ги учеха едно време в ДС, гъвкаво и деликатно!