88

Анонимен

преди 5 години

До ;Владислав Росляков е УКРАИНСКИ БАНДЕРОВЕЦ,...............................Много странен бандеровец ще да е! Профилът му във VK е само снимки на Путин, руския флаг, гранатомети, автомати, плакати на Новорусия.... Завършен безмозъчен руски нацист.https://liveuamap/en/2018/17-october-some-novorosiya-pictures-at-vk-page-of-vlad-roslyakov

87

Анонимен

преди 5 години

Руското общество определено е болно най вероятно като джуджето гушне букетя ще се избият в гражданска война . но хич не ми дреме ние не сме част от рускуя мир и слава Богу

86

Анонимен

преди 5 години

Русия няма бъдеще

85

;

преди 5 години

въпросната - Владислав Росляков е УКРАИНСКИ БАНДЕРОВЕЦ,НЕ Е РУСНАК !!!!!!за това западните гадове си траят !Путин също си трае а е крайно време Украйна да се почисти от това гнусно укро-фашистко малцинство, което взе властта чрез преврат

84

k

преди 5 години

ясно се видя какво представляват бандеровците на Порошенко - убийци на деца и терористи !!!укро-фашистките бандеровси банди още действат в Крим !

83

Анонимен

преди 5 години

Аха,когато се случи на запад заради някой изперкал "бежанец от Африка"еврогейовете се разкапвали,ама когато се случи в просия от РУСНАК тогава "обществото/НИ?!/ е болно" и за да се прикрие безобразната русофилия и на запад,и на изток "БРАВО" БЕ ДРУГАРЮ ЧУ-К-ОВ!!

82

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че на хората им писна от подобни изпълнения,независимо в коя част на планетата са се случили,хората са зажадняли за спокойствие,мир,любов,хармония,а не непрекъснато да ги стряскат с подобни изпълнения,защото някакви сили там си оспорвали територии на влияние.Всеки нормален човек желае нормалност,а не такива изпълнения и страдания на населението,без значение от кой континент или раса са.Предлагам да направите анкета,за да видите колко човека искат такива конфликти,може би само сбърка

81

Си Дзинпин

преди 5 години

Тук е твърде вероятно да има участие на ЦРУ. Така често действат в Близкия Изток. Хващат някой със слаба психика, надрусват го едно хубаво и му дават калашника..

80

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

79

Анонимен

преди 5 години

Показва, че някой му се е насирал, щото си е мислел, че е безсмъртен тарикат. Пак няма да си вземат поука, затова е най-добре да осакатиш повече хора, особено деца. Но и това е добре. Като започне да става ежедневие на някои може и да им присветне.

78

Анонимен

преди 5 години

Евентуален криминален елемент с учатие на някоя мафия грижливо се "заобикаля"...Това е признак, че никой не смее да плюе октоподите, дори родните хибридни *** се на.акват от страх само при мисълта да не сгазят лука пред някоя мутра.

77

Анонимен

преди 5 години

Русия да си присъедини Донбас и Луганск и да поиска от Запада тотални санкции и пълна изолация. Никакво пропускане на западни и американски ценности! Русия има всичко да се развива сама и да осигури нормален живот на хората.

76

Анонимен

преди 5 години

Тук в Ямболско скоро деца убиха от бой,възрастен,може би ром,може би клошар,не разбрах.Но ме впечатли изявлението на Ямболската прокоратура,че ако извършителите са непълнолетни,тя нищо не можела да направи,законът не предвиждал наказания

75

Анонимен

преди 5 години

До 74СЛОЖИ СИ КАСКАТА и треперейки от Серьожа чакай някоя ракета)няма страшно, любимия ти Серьожа пак ще се е натряскал с бояришник и няма да уцели копчето.

74

Анонимен

преди 5 години

МЛАДИЯТ ГОСПОДИН СЕ Е ПОДГОТВЯЛ ЗА ВЕЖЛИВ ТУРИСТ. ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ В ИМЕТО НА РЕЛИГИЯ ИЛИ ВИД ДОКТРИНА- ВЕЖЛИВИТЕ ТУРИСТИ СА ФАКТ.

73

до анонимен

преди 5 години

Де...бил! Що не вземеш листче и моливче и не влезеш в нета да провериш колко подобни убийства годишно се извършват в американските училища - това се нарича статистика!Ще ти настръхне косата от ужас! При тях това е почти ежедневие!Що се касае до ядрените ракети - бъди спокоен, това не е просто натискане на "копчето", а цяла поредица от последователни, комплексни команди и действия и не се извършват от един човек!

72

до 75

преди 5 години

На 22 бил младежът. 18 са жертвите.

71

Анонимен

преди 5 години

Момчето просто е претворило в дела това което младежите всеки ден гледат във филмите.Вече насилието е норма във филмите,компютърните игри,киното.Липсва ценностна система,християнството отдавна е отишло на заден план.Всичко това върви в пакет с либералните съвременни закони,които вече почти не наказват насилието,убийството,изнасилването.Особено извършвани от непълнолетни.Това важи за Европа,Америка,Русия.На 18 години мръш-ляка имал законно оръжие?Еми който му е издал разрешителното-разстрел!

70

73

преди 5 години

СЛОЖИ СИ КАСКАТА и треперейки от Серьожа чакай някоя ракета)

69

Анонимен

преди 5 години

Русский мир. Не търсете логика, това им е набито под ушaнките. Молете се някой Серьожа от ракетните им войски да не натисне копчето, щото му казали, че САЩ и ЕС са лоши.