64

България ЕС НАТО

преди 5 години

докога ще се снишаваме хайде малко по мъжки

63

Анонимен

преди 5 години

Руска лимонка е и Борисов,но малко по-въздържан в навеждането към Кремъл не като Корна и Болен ептен ачък както се казва на ...английски.

62

Анонимен

преди 5 години

По-малко руски дипломати - по-малко терористи.За руския гражданин Иво Христов - присъда за национално предателство ( въже би му прилягало).

61

Анонимен

преди 5 години

Тресе ни Евроидиотщината. Не разбраха, че в европа 80% от населението са малумни *** оти, включително всички в Евро парламента, който са марионетки на корпорациите.

60

Анонимен

преди 5 години

ами тогава да дойде на дневен ред прогонването на борисов и другите руски марионетки!

59

Анонимен

преди 5 години

Дедо Иван ще дойде пак със сигурност

58

Анонимен

преди 5 години

Браво, Борисов, няма нужда от несъяествуващи простотии.

57

Анонимен

преди 5 години

В България имаше 1 млн. души членове на БКП, най-много в % съотношение от всички соц държави. Като сложим вътре и агентите на ДС и се получава една доста внушителна цифра. И до днес навсякъде е пълно с техни хора, медии, прокуратура, политици, дипломати, МВР, МВнР, "бизнес", "творци", "журналисти".То верно ако цялата 5-та колона си тръгне, България ще остане на половина. Но поне ще тръгнем напред.Сега 5-тата колона си седи, а другите се изселват от България.Хората бягат от страната заради БКП

56

Питанка

преди 5 години

То е агент до агента...в Правителството, Президентството, Прокуратурата, "Бизнеса" , "Синдикатите"....кой да отстрани ?!

55

BULGARIAN LIVE

преди 5 години

НА БОЙКО МУ Е МНООГО ТРУДНО С РУСКИТЕ АГЕНТИ,ЗАЩОТО ОСВЕН ТЯХ, ТОЙ САМИЯ С ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ БЕЗ СИМЕОНОВ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ И ОЩЕ 3 ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С РУСКО-СЪВЕТСКО ВЛИЯНИЕ.

54

Калеко Алеко

преди 5 години

А защо време им е ... Чистката трябва да почне от "Позитано 20", където е офиса на ген.Решетников, после да се разбие цялата пета колона, и арматурните и отпадъци да се изхвърлят на сметта ... има и доста ***, които трябва да бъдат натирени към истинската им Родина, която определено не е България ... !!!

53

Анонимен

преди 5 години

НСО е лична гвардия от пъдари на Борисов и Доган Седем пълни години ви казвам, че НСО е превърната умишлено в социална, а не специална служба. Тази служба е всъщност агенция за особени ВИП услуги на магистрати, политици и държавници. Това е личната гвардия от напълно изкуствено военизирани полуграмотни пъдари на Борисов и Доган.

52

Анонимен

преди 5 години

Нациналната сисгурност зависи от опазването на държавната тайна, а разведките са удар по националната сигурност. Иначе казано за ББ националната сигурност не е на дневен ред

51

Емигрант

преди 5 години

А ти с номер 49 си един мноого смел мишок,дето дава акъли на котараците??!!Като си толкова смел,защо не си напишеш името,адреса и ЕГНто и написаното да го изпратиш на министър председателя,а не да се криеш и гуцаш по форумите и да прикриваш злобата си,че са ти отнели възможността да крадеш ДДС или някоя друга далавера?!И всичко това го представяш като мнение на възмутен гражданин от лошият .боко?!Е ,заради такива като тебе сме на туй дередже!

50

Старото куче

преди 5 години

Баце , прогони , изгони , сиктирдосай Цецо *** по-далеч !!!! Затвори му тъпата уста и скрий грозната му муцуна !!!

49

отврат

преди 5 години

Винаги така правят цвъко казва нещо,след това се чака обществена реакция а след това излиза боко и говори така в зависимотст от общественото мнение*така бе и с ИК* Наще политици са толкова гнили.колкото и световните подобни.

48

мараба, готин

преди 5 години

При мен има нещо твое, което ти ми подари. Няма да ми трябва. Ако искаш, ще ти го върна, ако проявяваш желание. Ако не, кажи какво да почерпя за услугата ! Жив и здрав бъди !

47

Анонимен

преди 5 години

И какво ще спечелим ако изгоним- ще спрат да ни викат бивша комунистическа страна или най- верния съюзник на руснаците или какво още? Или австрийците ще спрат да танцуват валс с Путин или немците ще си спрат северните потоци? Стига двуличие и да си гледаме строго интереса, без да се подлагаме мазно и безплатно.

46

Анонимен

преди 5 години

От дългия си мафиотски стаж Боко знае пред кого може да се перчи и пред кого трябва да си мълчи и на кого трябва да целува подметките. Може да се перчи пред съюзниците си от ЕС защото знае че нищо няма да му сторят, пред Тръмп трябва да си трае защото е непредвидим и току виж му отперил някаква лична санкция, на Путин трябва да целува подметките щото той разполага със специални чайове и парфюми. Те това е нашият министър председател. Чиста страхлива мижитурка.

45

ники

преди 5 години

Еми няма да гонят, защото ще се разпадне правителството. Агентите на Русия са там, в управлението - Тумбак Войвода, Перхидроления Пудел....