82

Св.БойкоБългароубиец

преди 5 години

Само не знам като умре Сорос ко ше прайм :)

81

смях

преди 5 години

Дано народа и избирателите му го видят в пълната му цялост.

80

Анонимен

преди 5 години

Удобно за всеки несъстоятелен комплексар е да обвиняма за всички злини на света и най-вече за собснвените си провали вездесъщия злодей Сорос.А този 90 годишен финансов шмекер има твърде скромно влияние.

79

Дете

преди 5 години

Искам кака Корни да дойде да изкърти асфалта от магистралите на Бойко и на тяхно място да посади цветя за да можем ние децата да им се радваме!

78

Анонимен

преди 5 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗАЯВИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА Е В НАТО И, ЧЕ САМИ СМЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ПАЗИМ!!ОТ ТУРЦИЯ ИЛИ ОТ РУСИЯ ЩЕ СЕ ОПАЗИМ САМИ ДОРИ ДА ИМАМЕ 20 САМОЛЕТА И КУПИЩА РАКЕТИ!!!БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА ДЪРЖАВИЦА КАК ЩЕ СЕ ОПАЗИ САМА ОТ ТУРЦИЯ И РУСИЯ АКО НИ НАПАДНАТ!!!!НАТО НИ БИЛИ НАКАРАЛИ ДА СИ УНИЩОЖИМ ОРЪЖИЕТО! КОЕ ОРЪЖИЕ ТОВА ДЕТО МУ Е ИЗТЕКЪЛ СРОКА ЛИ!!ВОЛЕН Е ДОКАЗАН МАНИПУЛАТОР ПОПОЛУСТ ЧИСТ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ И РУСОФИЛ!

77

Анонимен

преди 5 години

да пази Господ от такива "православни христиени" като Болен, ако въобще има Господ. Отдавна е отвърна поглед и с право

76

Анонимен

преди 5 години

Емблематичен и трагикомичен пример за изпростяванетоо и оскотяванетоо на нацията. То не бяха скандали (кеф ти международни, кеф ти вътрешни), побоища, хулиганства, извинисебе, извинисебе, извинисебе - истории, премятания от русофилство към русофобство и обратно. Фактът, че все още имат симпатизанти е потресаващ и крайно показателен за културното и менталното състояние на българина.

75

Анонимен

преди 5 години

Русия обедня и спря финансирането

74

112

преди 5 години

закривай

73

Анонимен

преди 5 години

,,Русофилството" на Волен е таковач че да се отвратиш от русофилия! Затова Кремал сне доверие от него и *** облизва Греб! Затова оня рокер русофил му заби два прави докато ченгетата на Бъчварова го държаха! Затова не смее да отиде на Копринка..... Това е един стар седесар, който освободи Алъошд от наряд!

72

Анонимен

преди 5 години

По същият начин скатажията Балевски спечели 600 000 баби и старци. Но тогава нещата стояха по друг начин. Още не беше под..лога на филията с мас та бабетата се подмокряха а старците го дър..веха. Сега ситуацията е Мат и Шах с пешката. Бабетата спряха да се подмокрят а старците да го дър..вят защото разбраха че бленуваните 300 лв пенсии няма да ги видят никога. Та Селското тарикатче от Ямбол да ходи да си бие барабанчетата по лукс заведенията и да си пие вискито от субсидиите докато има.

71

Българин

преди 5 години

Сидеров се изтърка вече, видяхме го че подкрепя услужливо правителствата.Но въпросът с индивида С.орос, е наистина много обезпокоителен, тъй като има доказателства за влиянието му (и подобни на неговата организации) в бунтове и протести, целящи свалянето на правителства. Например беше доказано, че опозицията в Украйна след трансфер от над милиард долара направиха т.нар Майдан. Протестите в Испания за отделянето на Каталуня като самостоятелна република и мн др. Този трябва да се забрани от вс!

70

Киро Спиди Гонзалес

преди 5 години

Разпуснете политическите партии да не се мъчат повечеМъка мъкаааа

69

АнонимеН

преди 5 години

СИДЕРОВ ОБЯВИ , ЧЕ Е ПРОТИВ БУТАНЕТО НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ПОСТРОЕН В ЧЕСТ НА СМЪРТТА НА ЛЕНИН!!!!-------------СЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е СССР И ТЯ Е РАЗЛИЧНА ОТ РУСКАТА АРМИЯ!

68

пак аз

преди 5 години

Още ли има *** да му обръщат внимание на тоя 0лигофрен!Крайно време е да му се приложи подходящо лечение ... онова дето им слагат едни ризи с вързани ръкави.

67

инж.Цветанка Владова

преди 5 години

На страната на България съм- подкрепям Сидеров и ГЕРБ!

66

Анонимен

преди 5 години

Абе,Волене,ти чак сега ли разбра,че Винкела и Цветанов са хора на Сорос.Я кажи чел ли си за Лъжливото овчарче.Просто няма как ние,бившите атакисти,да ти повярваме пак.Точно ти вкара Симеонов и оня кебапчийски котарак Каракачанов в парламента като се коалира с тях.Че дори тия двамцата и вицепремиери станаха.Ами кой крепи това крадливо антибългарско правителство начело с *** Борисов.Да не би да не си ти.Волене,ти усети че Тиквочът пада и обръщаш палачинката,ама късно е либе за китка.

65

Бате Ви Волен

преди 5 години

За мен ли приказвате тук , бе ?!?! Приказвайте си квото щете - боли ме фара !!! Аз съм си добре с финансите ;) за разлика от повечето , където ме коментирате тук. "Кл_цам" симпатична млада булка. Не е първа красавица , но за мен - става ! Младото си е младо ! Роди ми й син. Идеален съм си. Увеличихме си и заплатките У ПАРЛАМЕНТО ... Супер сме !!!

64

АнонимеН

преди 5 години

СИДЕРОВ ВЗЕ СТРАНАТА НА РУСИЯ ВЪВ ЦЪРКОВНИЯ РАЗКОЛ С УКРАЙНА!!!СИДЕРОВ ПОДКРЕПЯ ПУТИН ЗА ВСИЧКИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ В ДОНБАС И ЛУГАНСК!!СИДЕРОВ ВИНАГИ ВЗИМА СТРАНАТА НА РУСИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ КАСАЕЩИ БЪЛГАРИЯ!!ТОВА Е НЯКАКЪВ РУСКИ НАЦИОНАЛИСТ !

63

смях

преди 5 години

Сидеров разби патриотичния фронт за едното депутатско място. Позор !!! Позор !!!