122

Гoшу

преди 5 години

До 126Според путинoпитeците Сорос плаща на ***, както те правят с тролксия ферма в Санкт Петербург на улица Савушкина 55 :))) Аз все ги питам къде точно плаща Сорос, ама и те не знаят. Иначе съм навит да ми плащат, за да ги плюя колхозниците. Хем ти е кеф, хем пари взимаш

121

Мислеща

преди 5 години

Още отначало на всички им беше ясно, че тяхната коалиция е орел-рак-щука. Преди време един анализатор каза как ще абдикира Борисов-3: ще се инсценира конфликт между "Патриотите"и подкрепата от тях ще падне. Борисов ще се направи на обиден, чист като сълза и ще подаде оставка, оправдавайки се с другите/както винаги/. Тогава вече идва Борисов-4, но с друга коалиционна патерица и така до края на света... Явно планът е в ход!

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126Значи,човек роден и живял в Унгария не знае къде е България,така ли!?Явно смяташ Сорос за по-*** от тебе!Е,определено не е!:)

119

Гoшу

преди 5 години

Илитерат, който употребява дума като "джендъризъм" не трябва да е политик. Просто няма нужния интелектуален потенциал за това. Да хване да я прочете тая пуста Истанбулска конвенция и някой англоговорящ да му разясни, че *** не значи нищо повече от това да се причислиш към дадена полова принадлежност. Всички сме *** - ако си мъж и се чувстваш мъж, значи си gender - man. Съответно и жените. Ако си мъж обаче, но се чувстваш жена и в сбъркано тяло, но БЕЗ ДА СИ ПРОМЕНЯШ пола си ТРАНСджендър

118

Анонимен

преди 5 години

У/шанки, гаранция ви давам че Сорос не знае къде е България. Той има фондации по целия свят. Мислите ли че ходи лично да ги наблюдава ?

117

деди

преди 5 години

Пък вчера комшията ми разправя, че Сидеров и Бареков щели да правят коалиция. Скъсах се от смех. После разбрах, че било истина и се изкефих максимално. Така вероятността да заминат на политическото бунище се увеличава в пъти. А дано.

116

@7

преди 5 години

С малката подробност, че "Яростната атака срещу истамбулската конвенция" беше на Корнелия Нинова, а не твоя ама айде, поне все пак си минал на правилната страна:)

115

Анонимен

преди 5 години

На родните ушаннки само Сорос им в главите.Смях.Умрял Сорос за България. Поне образова умните българи и им дава добро образование...а рашките...смо крадене и скъп бензин и газ...олигархия и кръгове от фирми...но..за това, пак Сорос виновен.

114

не е

преди 5 години

До Джедай МастърСуданеца е син на министъра на външните работи на Судан!На българина му дай хитро да се над/упва във всички посоки едновременно!Пак добре,че няма декларация на нашето м-во на външ.работи с извинения към Судан!

113

До 120

преди 5 години

Бая си заблуден батенце. Има фондация тук и е доктор хонорис кауза на университет в София. Дали не знае къде сме?

112

Анонимен

преди 5 години

Тоя банкер, който им е виновен за всичко, даже не е ясно, къде е България на картата...Ама е лесно, да е новият Дявол. Сензацийка, батенце..

111

extremist

преди 5 години

СОРОС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ КАКТО ГО ИЗХВЪРЛИХА ОТ РЕДИЦА ДЪРЖАВИ НА ПЛАНЕТАТА

110

Зозо

преди 5 години

То си беше ясно, че е спряна по заповед от Москва. Сорор-морос..... Гундяев като разбрал за решението от Константинопол си скъсал пагоните и ги сварил на чай!Путин има нужда от Евродепутати, активирал е Волен ама В.Симеонов му би шута!

109

IT

преди 5 години

Хахаха, слугите на Мордор(Москва) за пореден път демострират колко са *** и ниско интелигентни. Сега остава да видим колко балъци ще се хванат на Сидеровара ( или московска) простотия

108

Джедай Мастър

преди 5 години

Интересно Сидеров защо толкова бързо млъкна след инцидента със суданеца и Гаджева. Нали беше опит за убийство? От суданец на българска бяла майка? За уж националист това е тема за скандали поне за 3 месеца, но ненадейно последици няма. Суданецът явно не е бил случаен.

107

Анонимен

преди 5 години

Alfa имаше около 100 човека зрители върли привърженици на Атака. Сигурен съм че ще им липса, но за утешение да кажем че започва да излъчва клонинга БСП-TV.

106

Анонимен

преди 5 години

Стига ни занимавахте с личните драми за пари на белокосия перко! Менталния хомяк, ще продаде и майка си за власт и денги!!!

105

До от 111 до 115

преди 5 години

Хахаха, Болене ти ли си? Хахаха, вземи спри амфетките, че това дето го дращиш, ще вземе наистина да ти се случи от толкова фантазиране!

104

Анонимен

преди 5 години

Почват пак скандалите и да лъжат, че са репресирани и ги гонят. Те така надъхваха електората си винаги предишните избори. Дали са останали хора за лъжене? Скандалите отвличат вниманието и електоратът няма да забележи Бареков. Това е идеята.

103

Пустиняк

преди 5 години

Спрели са рублите от Москва, щот са осъзнали, че всичко инвестирано в Болен е загуба на време и пари, но този пропаднал сребролюбец се опитва поне малко дивиденти да извлече от слабоумници си електорат, като ги плаши пак с джендърите и Сорос.