83

месара

преди 5 години

по трудния начин ще се върнете към социалната държава, но преди да ви дойде акълът ще ви омачкат хубаво, окрадат, децимират и който остане - остане. Скандинавците да не комунисти, че хората живеят нормално без да ги грабят 1% елит

82

До унуфри

преди 5 години

Унуфри, махни децата си от ауспуха и всичко ще е точно! Омръзна ми от такива като теб застанали зад ауспуха и мрънкащи колко било замърсено. Истината е, че в София тези ауспуси, замърсяват максимум до 12% от максималните норми, обикновено под 1%. Истинските замърсители са други, но против тях не лаеш. Запитай се защо не лаеш.

81

комшията

преди 5 години

Това е новата лъжа на герб, че нямало да увеличават данъците. Който им верва, пак да гласува за тях.

80

Unufri

преди 5 години

капитализъм, братия, вие мислехте, че бананите ще ги рупате даром ли?? Ще плащате и още как, кървави пари, прогонени деца, внуци-чужденци. Като не искате соц, на ви Боц

79

Анонимен

преди 5 години

А колите ще се замерват за какво излиза от аспуха и доколко не отговаря на стандарта или по стара нашенска традиция ще си го караме най-вече по документи. Щото се сещам за стари, но добре поддържани автомобили и то с много пари, които при едно тестово замерване може да се окаже, че покриват част от стандартите доста по-добре от манипулираните нови дизели.

78

Unufri

преди 5 години

Не по-висок данък, ами направо да ги спират над 15 години всички МПС-та.Въздухът ми е по-важен от това някой да си вози смръдливия *** в 15-20 годишна кошница и да бълва кълба дим и коктейли с отрова.На тези от вас, които ще наплякат минуси им предлагам на децата им да правят по 2 часа на ден инхалации отзад на ауспуха ей така, щото то нали няма проблем и всичко е точно?

77

Анонимен

преди 5 години

помиарите ръсещи мозък и защитаващи рекета трябва да се евтаназират

76

БСП

преди 5 години

Като дойдем на власт ще направим билетчето по 6ст и за всеки ще има нов Ролс Ройс като на другаря Бенчо при това без данък.

75

Софийска баница

преди 5 години

До jhujАз искам за такива като тебе да се въведе такса от 10 лв. на час за престой в центъра. Защото ми писна центъра на София да е задръстен от безделници, които идвате с колите си, за да се шляете по улиците и кафенетата.

74

дедо мони

преди 5 години

Екологичнчта добавка трябва реално да е върху цената на горивото, защото който кара на газ реално не замърсява. А има и друго, който изминава повече километри реално повече замърсява. Така въведената екологична добавка става още един данък задължителен за всеки, който има автомобил, карал , не карал няма значение, от типа соц. уравниловка.

73

Анонимен

преди 5 години

7777 МЕНТА ТИ СИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАЩОТО КАТО ВЗИМАШ П АРИ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ НЕЩО СРЕЩУ ТЯХ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТОВА Е КРАЖБА РЕКЕТ! КАКВО ЩЕ ДАДЕЖ НА ХОРАТА ОТ КОИТО ЩЕ ВЗЕМЕШ 30% ПО ГПЛЯМ ДАНЪК?? НИЩО! ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ КАТО ПАРИТЕ ОТ КТБ! ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА КРАДЛИВА НЕКАДЪРНИЦЕ! ИПОНЕЖЕ СИ ПАРАШУТИСКА *** В ЕДИН ПУНКТ ЗА ПРЕГЛЕДИ И ДАНО НЕУКАТА ТИ ГЛАВА СХВАНЕ ЧЕ ИМА СТАРИ КОЛИ КОИТО СА ПО МАЛКО ВРЕДНИ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА !! НАЙ ВРЕДНИ СТЕ ВИЕ ЗА Б

72

ист

преди 5 години

С увеличаване на гр. застраховка и данъка на превозните средства, правителството наказва бедните. Време е бедните да накажат правителството.

71

герб капиталист

преди 5 години

бедните трябва да изчезнат, само правят задръствания и замърсяват

70

Чиновник

преди 5 години

Все още не е ясно дали и с колко ще се вдигне данък МПС. Това тепърва ще се решава от всяка отделна община, а НЕ от държавата. Така че не бързайте да мучите.

69

Анонимен

преди 5 години

Значи, заради някакви хитреци и мошеници на дребно, които ползвали облекчение за апартамента си в друга община, пак ще сурвакат хора, които честно са придобили второ жилище и си плащат данъка за него. Образуват ми се нерви само като прочета имената на Горанов и Менда.

68

jhuj

преди 5 години

1.За всички коли над 10 години - 1000лв данък и 2000лв ГО ! 2.Цените на дърва и въглища - с 500% нагоре ! Защото ми писна от пушеци и смрад на всяка крачка !

67

8===o

преди 5 години

Данъкът за старите тротинетки трябва да се вдигне още и да обхване и колите над 15 години.Особено в големите градове.За българинът купчината ламарини е по-важна от здравето и живота му. И явно единственият начин да му се набие акъл в главата е ,като му бръкнеш в джоба.

66

Зозо

преди 5 години

бедните трябва да се евтаназират

65

Веско

преди 5 години

До НякойСъгласен съм, че данъка трябва да се увеличи драстично, но твоето предложение е грешно. Не трябва да се увеличава на старите, а на големите коли! Те са тези които цапат, рушат и задръстват.

64

Анонимен

преди 5 години

коли над 10г. трябва да се изземат насила