123

Анонимен

преди 5 години

трябват 150 милиона за кресливите майки.

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен123Тъпоъгълници като тебе все някой ги обира и ибе.

121

Анонимен

преди 5 години

До Какво реветеИ ти си един от онези крадци, които обраха държавата и сега се правиш на европеец. Крадци това сте вие!

120

Морски

преди 5 години

ГЕРБ са кожоде,ри кръ,вопийци,смъкват кожата от гърба на народа,а той мълчи тихо като агънце.До кога?!!!!!!

119

лимонад

преди 5 години

До Да добавяами в предложението на БСП е да се увеличат данъците на хората. И то масово, защото не стигат за лекуване на малцинствата.

118

Андрешко

преди 5 години

Ще вземат на босия цървулите!

117

Да добавя

преди 5 години

Ами целта е постигната.Да се вземат едни пари. До година с 30% , по до година още 30% и те така.А ние си мълчим и чакаме БСП да намалят цените.

116

рм

преди 5 години

До Както е потръгналаЗаминавай за масква. Не виждам каква възка имат данъците на трошките на по 20 години с ЕС.

115

Пак съм аз

преди 5 години

И българите са длъжни да кажат на Македонците и Гърците колко са недоволни от ЕС. За да свърши конфликтът на бълканите. Не и точка. Ние изкаме вън те искат вътре няма. Няма да позволим да се е.ават с нашите македонци сърби и гърци. Тези от ЕС.

114

Както е потръгнала

преди 5 години

Както е потръгнала България единственият изход от Европейския съюз е брегзит. Много ни окрадоха тези. По добре Македония и другите балкански държави въобще да не влизат в Европа и да са членове на крадците от Европейския съюз. Бойко вика и ги лъже че по зле ще ставало ако не се присъединят към Европа. С това изказване цели да прецака балканите за Европа да краде и от тях. По добре вън от ЕС.

113

месара

преди 5 години

напред с герб към светли бъднини с волски коли и животинска тяга! Прогрес по герберунделски

112

Нямам кола вече

преди 5 години

Оф аз какво да карам. Вие ме лишихте от колата ми. Още малко ще ме лишите и от дома ми ако не си платя данък от 1000лв на година. Сега е 100лв но ако не си платя данъка ми взимат всичко и оставам на улицата. Как не ви е срам. Малцината от човечеството са много лоши. Искат по най бързия начин да се отърват от нас мнозината да ни убият. За да имат много пари и да живеят щастливо. А другите да живеят нещастно. Убийствата , грабежите , изнасилванията продължават. Всичко е от беднотията.

111

До 103

преди 5 години

До АнонименВъзможно точен и правилен коментар!!!Внушават ни,че се вдигат данъците, застраховките, винетките и горивата по причини нямащи нищо общо с реалната причина,а тя е....В тази разсипана държава останаха едни коли и имоти, няма приходи в хазната, понеже разсипаха икономиката,а което работи....не внася нищо...Та останаха обикновените хорица, те са смачкани и треперещи за малкото което имат и си плащат рекета защото така трябва,а не,че е правилно..

110

Анонимен

преди 5 години

Ами ние си живеем в държава менте и едно недоразумение наречено мухобоико

109

Анонимен

преди 5 години

Който досега е плащал 40 лева данък, сега ще плаща 80-120 лева. Това са 30-те процента на ГЕРБ.

108

До 105 rm

преди 5 години

Питаш защо, но не се опитваш сам да си отговориш. Данък МПС е имотен данък - по-скъпа кола, по-голям данък. Второ, досега имаше политика на държавата за насърчаване на закупуването на коли до 100 к.с., а сега държаеата се отказеа да води политика каква кола да купуваш. Трето, досега мафиотите плащаха относително висок данък за колите си, сега те решиха да си намалят три пъти данъка уж за чистотата на въздуха, на което всички балъци се хванаха.

107

Анонимен

преди 5 години

Унуфри, а с какъв акъл реши, че стара кола на 16 години и на 64000 км, замърсява повече от кола на 10 години и 128000 км? После как изобщо реши, че колите в България замърсяват много? Нали ти е ясно, че колите на хората в България са малко - под средното ниво на ЕС и четири пъти по-малко от държавите в Западна Европа и се използват около 20 пъти по-малко в сравнение с държавите в Западна Европа.

106

rm

преди 5 години

До СтепанОтговорът на въпроса ти е - технически преглед - там трябва да се установи пуши ли колата и ако да - спира се от движение.Данъкът си е данък, и прав си - не би трябвало там да участват вредните емисии.

105

Какво ревете

преди 5 години

Кой от вас бедните иска обратно в 19 век. Коне каруци? Искате ли да карате? Това ви остана. Ние си караме колите а вие си карайте каруците като ромите и бъркайте по гюмовете за допълнителен доход като не ви стигат парите за да си купите нова кола. Нали сте богати българи в демократична България? Какво става защо не можете да си купите нов модел кола? В Европа сме. Ние сме част от Европа и Европейският съюз. Па ревете че нямате пари. Много сте алчни българи. Затова си стойте още в 19 век.

104

rm

преди 5 години

Голямата работа, че данъка на старите коли ще скочи от ... 20 лв на 30 лв.Моят за кола на 8 години е 165 лв, на един приятел за новата шкода гони почти 1000 лв!Защо?