37

иванчо

преди 5 години

Коя е тази виктория

36

а...кой

преди 5 години

Може да е сигурен че жената е наистина погребана и не кремирана.

35

Анонимен

преди 5 години

Има убити журналисти заради работата им, но нашия случай не е такъв.

34

иванов

преди 5 години

А какво правим със "журналистите "които откровенно си измислят сценарии и погубват човешки съдби ,а дори и злепоставят България .Свобода на словото е необходима,но свободните съченения са вредни , и за редовите полицаи , и за свободните журналисти , и за политиците , и за свободните граждани.Фалшивите новини ,както и "свободните съчинения трябва да се криминилизират.

33

до Ташко....

преди 5 години

Моите пари не...от парите на бедните ни родители в България къде едва оцеляват...с пенсии от 200 лева. Геноцид...и никой не ни го прави...българите управници го правят срещу собственият си народ: деца,пенсионери.....

32

Анонимен

преди 5 години

Убииството на Виктовия не трогва джендърите а й коя е тяАй стига бе демагог! До вчера викахте, че Северин е невинен (не бил убиеца) и го подкрепяхте, сега изведнъж, обърнахте плочата. Аман от псевдо радетели за истината!

31

do 38

преди 5 години

Едни вярват на това което виждат да става в държавата им, други вярват на Цацаров и милицията.Не знам кои от двете вярват че земята е плоска....?!

30

Анонимен

преди 5 години

Нейното убийство няма нищо общо със свободата на словото.

29

преди 5 години

Свободата на словото в ЕС умря заради политическият ЕС !В случая крадеца вика: "Дръжте крадеца"

28

Анонимен

преди 5 години

До 34Не защитавам никой и нищо. Просто не разбирам тези, които вяват, че земята е плоска. Ти му обясняваш и доказваш, че е сферична, но той си знае неговото и постоянно търси под вола теле. Ти го доказваш с това, че си мислиш, че някой трябва да ми плаща за да съм "контра".

27

Анонимен

преди 5 години

Та нали,ако и кажат името,значи да си признаят!

26

Анонимен

преди 5 години

Т.е. ЕК жали само за това, което им изнася, независимо от мотивите за убийството на Виктория Маринова.

25

до 31

преди 5 години

Пич не разбирам такива като тебе какво точно защитават, или просто ти плащат да си контра?

24

Boto

преди 5 години

Ама каква разследваща журналистика? Имаше обективно изнесени данни. Разследващото предаване, в което се е появила жената е било излъчено един път и тя се е появила в началото и на края и то по повод различен от темата.Същото е със запаления вход на блок със гума дето разбираш ли вътре живеел фоторепортер и тва било опит за убийство.

23

Анонимен

преди 5 години

До 17Повърхностен си ти и останалите конспиратори, които все още вярват, че земята е плоска.

22

мак

преди 5 години

Според мен пропуснаха Виктория нарочно. Нали тук от самото начало ни убеждаваха, че убийството няма нищо общо с работата й.

21

Анонимен

преди 5 години

Мисля си от тук насетне с какъв кураж разследващ журналст би тръгнал да разследва някакви сериозни злоупотреби във власта.Даже и убийството да е напълно случайно(което очевадно няма да се разбере никога), сплашващия ефект върху раследващата журналистика е напълно реален.

20

Анонимен

преди 5 години

ЕК=Кремъл по времето на СССР.Нищо ново под слънцето.

19

Boto

преди 5 години

Чакате сега. Сигурно ще ме нахейтите, но да гледаме обективно.Това убийство защо трябва да попада в темата за свободата на словото? То не е извършено заради работата на момичето?Тва е все едно да споменат всички журналисти дето са умрели в катастрофа.Айде и ние па да не се бутаме навсякъде да ни споменават.За съжаление момичето си отиде и трябва да се споменава, но от нашите служби и то да кажат какво правят за да не се повтори.

18

Анонимен

преди 5 години

Сиреч според Брюксел всичко е наред.