57

баба мара

преди 5 години

виктория не е журналистка а изтриването на коментари по саитовете е красноречиводоказателство за 111 място

56

65

преди 5 години

Ами така ще е ,защото още преди да ома каквато и да е версия се каза ,че не е заради работата и.Сигурно вече има значение за нея

55

Анонимен

преди 5 години

ЕК жали ама донякъде и това някъде свършва където започват икономическите интереси на новото поколение неолиберали тоталитаристи.После и друго видях ромът бил тренирал бокс някой пък беше ходил в казарма и това не ги правело убийци.Принципно да само защото съм тренирал бокс не значи че ще убивам ама бъдете си честни ако хич нямате намерение да убивате защо развивате умения който се прилагат само за това.Аз пък и оръжия съм разработвал но никога няма да ми хрумне да кажа ама аз не стрелям с тях.

54

Анонимен

преди 5 години

"ЕК жали за свобода на словото" когато в сърцето на ЕС се прикриват престъпления, сторени от пpишълци, за да не се разстройва местното население? Пословично лицемерие.

53

Анонимен

преди 5 години

Виктория беше красива и поради това герберугите измислиха перфектното (според тях) оправдание да кажат, че била изнасилена!!!От все сърце желая на всички мутрески и герберастки съдбата на Виктория!!!Дано съдбата бъде благосклонна към тях, за да се насладят на тяхното желание да я изкарат само изнасилена!!!

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76.Аз като съм ходил в казарма и съм тренирал да убивам... да не съм убиец по подразбиране бе?!?Герберуга долна!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Ромът е тренирал бокс, така че троловете да не разтягат локуми как нямал сили да извърши престъплението по начина по който е извършено. Много сте прозти, че мислите че троленето ви минава. Престъплението си е кристално мангауско изпълнение, само това не отърва на Бесипето, барабар с ***-президен, че не дава повод за атака. Последните да бяха поздравили МВР за добрата работа поне.Кък ли не - по скоро биха си застреляли децата, отколкото да признаят успех на ГЕРБ. Толкоз са злобно безсилни.!

50

Анонимен

преди 5 години

"Днес отдаваме почит на Дафне, на Ян Куцияк и на всеки журналист, който е бил сплашван, тормозен, заплашван и понякога дори убиван"И понякога дори убиван... Доста глупаво изказване, но какво ли се очаква от един алкохолик начело на ЕС, за него всичко е статистика, обслужваща политическите интереси на сектата, на която служи.

49

Анонимен

преди 5 години

Жалко! Цялото БСП щеше да е в оргазъм ако България беше спомената като страна където сега се убиват журналисти заради работата им. Уви журналисти са убивани в България само от БКП след 9.09.1944г.

48

Анонимен

преди 5 години

" ... че я ударил и хвърлил в оврага ..." после признал пред Майка си:Убих я.Не знам. Можеби ти знаеш по-добре.

47

към к

преди 5 години

Не се е проточило, такъв е законът и е справедлив за разлика от .......

46

Анонимен

преди 5 години

До Но 62. Сега това е не вода от 9-тия кладенец а от 10-тия.Казваш че са убили незначителен журналист за да уплашат друг.Използвайки ловко това младо момче!Не мислиш ли че отиваш до 11-тия кладенец.Хайде със здраве!

45

смок

преди 5 години

Алкохоликът Юнкер отново легитимира режима на Баце Тиквата... Нищо, още малко му остава!

44

House M.D.

преди 5 години

Пропусната е защото дори господин Юнкер знае, че почтен човек вестник не пише.

43

до анонимен

преди 5 години

Но не беше този ранг журналист. И не държеше такъв казус в ръцете си, че да предизвика най тежкото решение - убийство.----------Вярно казваш! Но, именно такъв тип журналисти са идеална " жертва" за сплашване на професионален журналист с авторитет сред обществото и колегите си.Един вид "сакрална жертва"!?

42

Анонимен

преди 5 години

Стига сте изнасилвали случая.Нямам нищо против нея.Бог да я прости.Но не беше този ранг журналист.И не държеше такъв казус в ръцете си, че да предизвика най тежкото решение - убийство. И то толкова изпипано,"ювелирно", чрез ръцете на някакъв психопат.

41

Срещам

преди 5 години

Много отчаяни червени безчислени коментари и на псевдосинята Костова опозиция.Като ги чета, ми става тъжно за тези личности -- бедни духом.

40

Абе

преди 5 години

На всички червени *** им се искаше да не се открие убиеца, та да продължават да хвърлят екскременти по България-

39

Анонимен

преди 5 години

Бат Бойко въздъхна с облекчение - добре, че беше ромчето, иначе ако истинските размери на корупцията, а не само тези с еврофондовете, в държавата бяха "лъснали"... Между другото, доста експерти се съмненват, че имено 21 годишното ромче е извършило убийството.Кой знае!?

38

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Да пипатм .. Защо точно Вики беше така зверски убита ? Точно тази телевизионна водеща, която взе да рови из корупционните схеми на високите етажи ... Точно тази, която покани арестуваните журналисти от "Бивол" в предаването си.Защо не че и го пожелавам не убиха примерно Гала ?Тя цял живот води едно безсмислено бабешко предаване, но получава десетки хиляди за това. Защо не се случи на нея подобно нещо ?Или примерно на Цветанка Ризова, на Ани Цолова, на някоя друга водеща обслужваща Системата ?