27

Анонимен

преди 5 години

Не че харесвам Англичаните, но на тях от много години им е ясно положението, там където няма интерс и смисъл англичанен не се хаби, а ние чак сега проглеждаме след един куп безмислено дадени милиони от джоба на най-бедните в Европа.

26

Анонимен

преди 5 години

До СеянинБоли те, боли те.От твоите данъци взимат за това участие.Вие селяните сте си Андрешковци, все скатавате, ама все някакви данъци плащаш.

25

Картофчо

преди 5 години

Напълно подкрепям това решение! Че парите не са проблем, това е истина, но трябва да се измисли някакъв благовиден претекст за неучастие на този изцяло политизиран форум, на който се лансират само някакви индивиди, нямащи нищо общо нито с пеенето нито с нормалната визия, а пропагандиращи ненормалността и извращенията!

24

Сеянин

преди 5 години

Ич *** неболи за евровизеета

23

Анонимен

преди 5 години

ЧАЛГАРИ

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТо пък тоя Стоенчо един ...певец .

21

Аз

преди 5 години

В колко часа тази вечер е мача с Норвегия и по коя програма?

20

нормалност

преди 5 години

защото сме нормални

19

Анонимен

преди 5 години

Видяхме онова кукуригащо прасе... Пълна деградация!Няма нужда да се участва в подобен нагласен и платен цирк!

18

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

..BOYKOT NA EUROVISIYA 2019....SOLIDARNOST S NARODA NA PALESTINA....

17

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

..Ima pari, no Bulgariya e solidarna s PALESTINA...I zatova boykotira Evreite!

16

Анонимен

преди 5 години

Добре, че Криско, Чита, оная с дебелото Дъ от Варна, Венци Венцове, Фустата, некакви кила и тем подобни изчадия имат завършено музикално образование в музикалната академия! В момента БГ музиката е отвратителна! Еднодневки с еднодневки! Добре, че снощи правих кекс, че иначе щях да полудея!

15

Боко Тиквата

преди 5 години

Как с купува гръцки остров според вас? С трици ли?

14

Анонимен

преди 5 години

Абе по- добре, че само си правим лоша реклама какви сме фенове на руснаци, македонци, турци и прочие... и без друго на Запад ни гледат като троянски кон

13

до 1

преди 5 години

Абе по соца имахме по-добри групи и изпълнители - по ги биваше. То си е до поколение. По цял свят сега само компютърни ритми и електроники. Тогава композиторите си пишеха ноти на хартия. А, че конкурса си е олеле, си е олеле. Не познавам човек да се захласва по тия фестивални песни.

12

Анонимен

преди 5 години

Няма такова нещо като значимо участието в евровизия. Самия факт, че идват някакви хора, изпяват си песента и повече не чуваме за тях е достатъчен, за да се разбере, че евровизия не е нищо повече от моментен проблясък. Не е музикален критерии. Като добавим системата за гласуване и политическата част картината става яко размазана. Добро решение от бнт.

11

Анонимен

преди 5 години

Още по добре,че няма да харчим пари за тази халтура и конкурс на политическата песен който никого не го интересува!

10

Анонимен

преди 5 години

Евровизия вече не е това което беше, Кончита Вурст и онази изродия от израел го доказват. Нищо няма да загубим ако не участваме само можем да спестим някой лев. И пак ще кажа там където се намеси израел всичко се опорочава и унищожава. Няма да ни липсва Евровизия най-малко пък в израел.

9

V

преди 5 години

Евровизия се превърна в политическа пропаганда .По миналата година европейските народи гласуваха за руската песен ,а така нареченото ,,жури,, даде победата на украинската ;) И кой точно е спрял евровизията ? Има частни телевизии да изкарат 5 милиона и готово.А не е ли време държавната телевизия да стане обществена? Да я листнат на борсата и ще стане обществена компания и сама ще се издържа.Я колко техника и сгради сме им дали .Кво искат още ?

8

Зозо

преди 5 години

Искате да кажете, че Сърбия, Албания, Македония имат пари за Евровизия, а европейска България - не? Да виждате нещо сбъркано в картинката?