26

3243

преди 5 години

Държанието му е скандално, но биг брадър беше до тук. Сега като го няма, с другите съквартиранти ще стане много скучно. Едни хора които ядат и се наливат по цял ден.

25

Анонимен

преди 5 години

интересно ми е, като си излезне петко от предаването, дали колагененото недоразумение ще посмее да влезне в заведението му, дали петко ще му пази място до колоната и изобщо - как ще му отреагира?

24

Анонимен

преди 5 години

прекалено искрен беше и на другите не им понесе. бяха обсебени от кулагин :D :D най-нормално подходи стефан - другите до един се изложиха

23

Анонимен

преди 5 години

едно време ни показваха само военни руски филми, а сега я виж ти колко нежни същества вече се раждат и отглеждат там - момченцето от евровизия, кулагин от брадъра........гелосани, поддържани - как да не им се радва човек, как да не им купува семки и бонбонки....и ядки със стафиди и сурови бадеми! няма все в униформи да ходят - я колко шарено елеченце и мъниста през очетата - да завиди човек !

22

Анонимен

преди 5 години

Момчето е за психиатрия иначе е опасен да стои сред обществото. На вид безобиден, но малко му трябва за да направи някоя простотия с някой.

21

Доналд Дък

преди 5 години

О! Санкта Симплицитас!

20

Мая

преди 5 години

До Един от СеверозападаА,другите учасници какви са -ангелчета .

19

Нет аналог в мире

преди 5 години

До Един от СеверозападаЯ Коментирай руския *** Кулагин. Или сега разбираш, че е руско изделие?

18

ДРУГАРЯ

преди 5 години

Браво на народа! По едно време се бях отчаел, че толкова много хора могат да подкрепят това *** Кулагин, ама като се има в предвид, че СМС-те ги пускат 15-16 годишни пикли и джендърчета вече не съм изненадан. Във фейсбук се видя реалния вот на зрели и подрастващи млади хора с трезво мислене! Още един път брава на гласувалите!

17

Анонимен

преди 5 години

Пропадняци

16

Анонимен

преди 5 години

Брадъра стана за смях. След като миналата седмица даде изкуствения си вот за Кулагин- цели 84 %, след идиoтщините снощи на Кулагин, разбра че е сгафил жестоко и пусна негативния истински вот на зрителите срещу тоя. Не вярваха от екипа че тоя ще изперка тотално.

15

Анонимен

преди 5 години

е, няма му нищо на кулагин, станалото дори не му е стигнало до съзнанието. сега ще поизтупа кожухчето от проскубана котка и ще си е пак той. все някой ще си го чака навън.

14

Соня

преди 5 години

Вярно, че в това предаване трябва да вкарат всичките ***.оти на България на куп, ама с този вече прекалиха.

13

Анонимен

преди 5 години

Оня Васил Левски дето играеше как му се нервеше на Кулгаин. даже по едно време го хвана за врата, а просто трябваше да му забие един и да си излезе от къщата.

12

Анонимен

преди 5 години

Ваня Костова в Биг Брадър??? И се е била???. Ахахаха! Е не, стигнахме дъното.

11

Един от Северозапада

преди 5 години

"Все бяхме гледали *** през годините в Брадъра, но като този *** няма."----Свиквайте. След 5-10 години, ако още я има Бъргария, тези ще ни управляват.И сега ни управляват такива, но все още имат някакъв срам, и не си проявяват открито магариите.

10

Анонимен

преди 5 години

до 8 Наско пък изобщо не е бавноразвиващ се. Това че говори бавно и на диалект не го прави такъв. Много добре си е момчето. А споровете му с Колагин бяха голямо шоу.

9

ккк

преди 5 години

Е те тоя *** ли трябва да бъде натрапван по ТВ ? Замислете се, че дори и само един човек да започне да му подражава на поведението, пак ще бъде жалко.

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя съчетава двете най отвратителни качества -крачен лост и руски произход

7

Пустиняк

преди 5 години

Бе добре си беше Кулагин. Това шоу не може да създаде герои, то е за анти-герои. И Кулагин беше единственият. Сега без него ще лъснат празните създания на "героите". Набиченият ***-бизнесмен Петко, подмолната празноглавка - Мира, самоизмисленият Папи ли е, квъв е, *** Розмари, изтрещялото недоразумение - Лора, псевдо разкрепостената Божана, и онова мъченическо изражение, като все едно взето от средновековна двуизмерна илюстрация, на Ваня Костова. И онзи бавноразвиващият се Наско.