186

КУЛАГИН Победител

преди 5 години

Брутално, мощно, изумително и потресаващо яко участие. Браво, поздравления! Хората виждаш само грубото и лошото, но трудно виждат доброто. Кулагин показва лошо, но въпреки това пази и съхранява много добро и истинско в себе си, докато останалите играчи полазват добро, но крият лошото в себе си. Той е едонствената открита и неподправена личност без маска в играта. Достоен пример за подражение и възхичение. Жалко, че истинските хора като него са малко. Той е професионалист, вип и истински финалист

185

Реалист

преди 5 години

Ей, трябва да се види това шоу! Да стане нещо интересно в тази боза, и аз както винаги, да не гледам, защо ли? Като чета какво се е случило, започвам да си мисля, че това тъпо шоу, трябва да бъде забранено със закон!

184

До zlatena

преди 5 години

Колко часа умствена гимнастика ти трябваха за да измислиш тази пpoстотия?

183

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 185 Със всичко съм съгласен-чалга,сеир,опростачен народ гледащ Биг Брадър,ама защо включи ШКЕМБЕ ЧОРБАТА.Бях си в София това лято.Единственото което все още не е напълно развалено е шкембе чорбата.В София дори вече няма сифиянци-както беше преди 30г.Ако изключа наи-близките от мойта фамилия,почти всичко МЯКА.Дори водещите по телевизионите канали.Селяния от всякъде.Не знам дали България опустява,но София вече я няма.Селяния и простотия се шири по този град.Срам!!!

182

явно

преди 5 години

Брадъра е платил хонорар на Кулагин за да извади курливите ризи на имащите се за ВИП персонажи в къщата.За всеки му е връчил досие, и той си изработи и заслужи парите.

181

явно

преди 5 години

Брадъра е платил хонорар на Кулагин за да извади курливите ризи на имащите се за ВИП персонажи в къщата.За всеки му е връчил досие, и той си изработи и заслужи парите.

180

хм

преди 5 години

И все пак редно беше да изгонят злобната бабичка - единствено тя прояви физическа агесия в къщата. Не стига че я оставиха, ами дори й позволиха да излъже, че той я бил ударил по лицето. Сега дебеланата, бързо-бързо забравила непрестижната роля на майка закрилница а се фука пред съквартирантите си колко е бойна. И докога ще гледаме дъртата вещица, не се знае. Легенда, видиш ли, била - с три ревливи песни на кръст. И за оплаквачка вече не става.

179

Анонимен

преди 5 години

не го гледам този сериал но от частично видените от мен сцени,бих казал ,че това човече е заядливо,завистливо и несъобразяващо се с нищо друго, освен със своята особа и самовлюбеност.Неприятно същество хранещо се с отрицателните емоции на хората които предизвиква

178

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно да гледате биг брадър !!!

177

Анонимен

преди 5 години

Е сега вече живота ми загуби смисъл.

176

тираджия

преди 5 години

Аре пак ще идва на тир паркинга, да прави квот обичайно прави.

175

Анонимен

преди 5 години

Те това е най-голямата драма на опростачения ни народ - сеирът биг брадър. Ммм, машалла! На края, най-големия тарикат ще спечели някакви кинти, а *** и Гана ще се кефят, на простотиите в тези т.нар. шоута. Чалга, шкембе чорба и сеир - това са трите ценности за българина днес!

174

Читателка

преди 5 години

" Аз съм дете индиго с ултравиолетова аура, превърнало се в повелител на красотата. Допускам, че съм най-доброто нещо случвало се на човечеството през последните 100 години." - така се описва в интервю в медия тава жалко, арогантно и самовлюбено човече. Ако това НЕЩО е най- доброто нещо случвало се на човечеството, най- добре е всички да напускаме планетата. Пожелавам му да се сблъска със същата наглост, злоба и арогантност в живота, каквито той излъчва. Лъжлив, самовлюбен и злобен ГЕЙ...

173

Зрител

преди 5 години

След Кулагин може да прекръстят шоуто на СкукаБрадър.В главните роли безформеният призрак - пенсионер с фалшива набожност и зле прикрита агресия -Ваня,поддържащите роли ще се реализират от постоянно спиртосаният чирак-черпак Божана,женственият собственик на безброй рецепти за "кекс"Папи Ханс Трендафила,индианският вожд "бързата дума"-Наско и техните поддръжници - странни издънки на хомо сапиенс.Рейтингът ще падне по-ниско и от предаването за култура по БНТ.

172

0

преди 5 години

Немога да разбера всички сляпи ли са какво. Ваня първа тръгва да напада той просто и върна жеста както и с оня смешния там как се казва никой не знае. Просто на всички е ясно че всичко си зависи от шоуто и освиркванията в ефир и вота и всичко Просто няма как един път да кажат че е с най високия Вод за спасяване и после зрителите го изгонили никакъв шансПросто шоуто иска да запази някаква баба защото ушшш била с авторитет ли какво а пък младите естествено са груби и нестават за нищо

171

jim

преди 5 години

Кой го интересува тая тъпотия_

170

Анонимен

преди 5 години

Абе стига сте му защитавали жалкия *** на тоя напудрен пед*л, оставете съквартирантите на страни, той след като може да се държи така арогантно и просташки с медицинския персонал и се има за "велик герой", що за човек е това същество!!! За какъв победител ми говорите, той не е достоен дори за тия коментари.

169

КУЛАГИН Победител

преди 5 години

Брутално, мощно и запомнящо се участие.. Истински играч. Истински победител.. във всяко отношение. Неповторима личност, неповторима игра. Достоен, възхитителен пример за подражание. Невероятно е котарачето и има супер яко модерно мислене и стайлинг. Подкрепям го с три ръце.... Кулагин номер 1!!!!! Жалко, че в България малко хора ценят и забелязват истинското и неподправеното, а иначе всеки осъжда и напада дръзкото и грубо поведение...но са сляпи за реалността. Кулагин президент!!!

168

КУЛАГИН Победител

преди 5 години

Искрено възхищение пред естествеността и свободното мислене на Кулагин! Победител във всяко отношение.. до последно отстояващ позициите си. Дори и зад грубите му думи личи нежна и неподправена същност. В него няма злоба, хората просто трудно виждат доброто. Той умело и успешно доказа истината на всички.. И не заслужаваше да го изгонят, защото беше провокиран и предизвикан да се държи така. Сега нека им падне рейтинга... Дано не пукнат от скука съквартирантите. Кулагин легенда!! Респект

167

Дид

преди 5 години

Яворе, психическият тормоз нищо ли не е? Най после го махнаха! Едно зло същество, което се чувства недооценено. Едно нещастно снобче. Иска да е някой, а е просто обслужващ персонал......