17

Анонимен

преди 5 години

Няма шанс предполагам защото здравеопазването е добро, а опозицията твърди обратното? Или няма шанс, защото ГЕРБ може да извие ръцете на опозицията, независимо каква е истината за здравеопазването?

16

Ludoto Lenche

преди 5 години

...bravo Tsvetanov,i az vednaj da sam saglasna s teb ! Nito BSP ,Nito GERB,nito niki ot proizvodnite vi ! To I vie ste si proizvodni ! Triabva smiana na sistemata iztsialo ! Vie se omitaite !

15

анонимен

преди 5 години

БСп имат шанс да управляват България защотото те са едиствените хора , който са мислили за народа Корнелия Нинова би имала шанс да стане министър прецедател При тяхното управление хората са живее ли по спокойно по са имали сигурност за работа Знам също че и предприятията са давали хляб на хората .

14

Роб на влаЗта

преди 5 години

БСП се *** когато бяха на власт и хората не ги искат.ГЕРБ са затънали в *** и хората не ги искат само избирателите на които раздаваха по 50лв.банкнота след броенето на гласовете.НЯМА КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ затова не искаме избори .Новата партия трябва да вземе власта с въстание и отрязани глави ...

13

Анонимен

преди 5 години

Очаква се ГЕРБ-аджиите да се държат в залата като неприбрани тикви на полето.

12

мак

преди 5 години

Какво се радва този... Болшинство са в парламента, гласуват под строй, тъй че може да е спокоен, че вота няма да мине. Не е възможно да няма никой от герб с мнение различно от това на началника им, ама се страхуват да го изразят.

11

Анонимен

преди 5 години

Цвъки , ти си само само само само за затвора , апартаментчо !

10

Професор

преди 5 години

Само герб! Да живеят генерал Борисов и генерал Цветанов!

9

НРБ

преди 5 години

ГРОБ е без доверие идват избори и отивате в канализацията!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Да вотът няма шанс, но на изборите вие сте без шанс. Увеличени данъци, увеличени такси, безаконие, полицейщина за глоби за било и не било, увеличени хлеб и хранителни продукти, увеличена гражданската отговорност, нов вид здравна застраховка , корупция названа и от Запад, кражбички, и пр. и пр.

7

СС

преди 5 години

А бе Пъпеш българският народ ще ви иска вот на недоверие!!!

6

Анонимен

преди 5 години

И какво като няма шанс?! От това здравеопазването по-добре ли ще стане или #ХубавоЕ

5

Анонимен

преди 5 години

След като най-интелигентното съсловие - медиците- нямат умения да решат проблемите в сектора си, какво остава за другите? Истинското здравеопазване противоречи на пазарната икономика.

4

Tangra

преди 5 години

За като този са измислили думата ***

3

Хахахаха

преди 5 години

Точно така.браво на теб,раздадоха се за българия,съсипаха си живота за българите...А сега си изпий хаповете и лягай че виж като пропуснеш една доза и ставаш пълно куку...хахаха

2

СТИГА ,БЕ ЦЕЦО....

преди 5 години

КРУШОВИЦАТА СИ ПРАЙ ПИАР , А ТИ НЕ РАЗБИРАШ...ХА,ХА,ХААААААААА...ОЧИТА "АКТИВНА ДЕЙНОСТ" ,БЕ....!!!!!

1

Анонимен

преди 5 години

BOIKO BORISOV I ZVETAN ZVETANOV SA SPASITELITE NA BALGARIA.KAKVO BI PREDSTAVLYABALA BALGARIA BEZ TYAH?TE SA SE OBREKLI V IMETO NA BADSTETO NA BALGARITE I BALGARIA.