85

Анонимен

преди 5 години

https://youtube/watch?v=YTol38aik_wА в южна и северна Америка е същото,цели области са отровени,в Англия също забраниха добива на шистов газ,след като си изпатиха.https://youtube/watch?v=dZe1AeH0Qz8

84

Идеалист

преди 5 години

Сега разбрахте ли какво решиха Тръмп и Путин на срещата си през лятото? Поскъпването на нефта и от там на газта. И дете световни сили имат сметка - САЩ за да могат да добиват рентабилно шистов газ и даже да го продават на Европа; Русия да има по-добри приходи. Да му мислят Китай, Япония и Европа. Как го направиха: Тръмп наложи санкции на Иран и може и да натисне С. Арабия. На другото му казват пазар - търсене и предлагане. Цената 1 барел ще се установи около 100 $

83

Мишо

преди 5 години

Аре честито!Честити ни американци, честит ни Плевнелиев, честит ни героически отказ от всички енергийни проекти!Аре наздраве!

82

Идеалист

преди 5 години

Сега разбрахте ли какво решиха Тръмп и Путин на срещата си през лятото? Поскъпването на нефта и от там на газта. И дете световни сили имат сметка - САЩ за да могат да добиват рентабилно шистов газ и даже да го продават на Евроа; Русия да има по добри приходи. Да му мислят Китай, Япония и Европа. Как го направиха: Тръмп наложи санкции на Иран и може и да натисне и С. Арабия. На другото ми казват пазар - търсене и предлагане. Цената 1 барел ще се установи около 100 %.

81

Анонимен

преди 5 години

Имайте предвид,че се замърсяват не само водата и земята,но и въздуха от изпаренията на токсичните вещества,които вкарват в дълбочина до 3 000 метра в земята и няма изчистване!Ракови заболявания в Германия,от добива на шистов газ,една трета от хората в това населено място са измрели.блокираха ме,не мога да ви пусна линка от Тубата

80

Анонимен

преди 5 години

бат ви Бойко ви каза: *** народ сте.

79

Анонимен

преди 5 години

Това с "лунния пейзаж" са мантри на Кремъл и Газпром за да не се добива газ а да купуваме от тях. Минавал съм през места където се добива шистов газ в Америка. Нищо и няма на природата. А вие си купувайте скъпата руска газ. Хляба вече поскъпна с 30% и ще има ново поскъпване на газта, което не е ясно от къде идва, както и първото поскъпване,

78

Анонимен

преди 5 години

До БългаринНе можем да си позволим в нашата малка държава да останем без чиста почва и чиста питейна вода,не можемНе искаме да превърнем земята си,заради фракинга в лунен,токсичен пейзаж,не можем да унищожим земята си и водата си,защото това ще е края на България и населението! Това е въпрос на живот и смъртИ освен това изследванията,които бяха извършени показаха,че в България няма никакъв шанс за шистов газ,абсолютно никакъв,дори дупчиха и резултата показа същото,няма шистов газ в България

77

Щирлиц

преди 5 години

"За "Южен поток" - спирането на проекта и неговото денонсиране беше в резултат на действията на Русия, а не на България.Кученцето на американското посолство питайте,той е в главната...наду.ена роля.

76

Анонимен

преди 5 години

До БългаринАз пък предлагам да забраним шистовия газ и добива му,както направиха това и други европейски държави,ние сме малка страна и не можем да си позволим да пресвъщаме страната си в токсична пустиня.На Прокопиев хората могат да изкарат и без да унищожават природата.И освен това е имало гласуване и 97% от хората за казали "НЕ" на шистовия газ.

75

ни са знай

преди 5 години

Ясно е вече, че в домакинствата си и в индустрията трябва да ползваме изгодното си географско положение вместо някаква си там газ.........

74

Българин

преди 5 години

Нашите американски партньори са готови да ни предоставят 400 хил страри жилищни фургони безплато и можем да дислоцираме населението то Добруджа в Сранджа сакар и САЩ да започнат в Добруджа производството на шистова газ която ще ни продава с отстъпка.

73

Анонимен

преди 5 години

Смачкаха Меркел,точно защото си отстояваше икономическите интереси на страната,но излезе по-мъж от нашата банкянска Лъгаха ни,че ЮП е руски проект,но де факто това е бил европейски проект и ни еваха мамата с прекъсването му,но никога не е късно да го възстановим и да влиза директно,без посредници.

72

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоИскаме да ползваме българска газ ама от такива мамули като теб не можем.

71

Анонимен

преди 5 години

В много държави в Европа забраниха шистовия и добива на шистовия газ,защото след фракинга остава токсична пустиня в цели области и хиляди квадратни километри,получават се и земетръси.И тази токсична пустиня никога не може да бъде възстановена и да бъдат изчистени химикалите,радиоактивните вещества и отровата!Всичко умира наоколо,не си струва,а и е много по-скъпа.

70

Анонимен

преди 5 години

Всички изгодни за страната проекти ни заобиколиха или бяха провалени,стига!Време е да помислим и за собствения си интерес,а не все да угаждаме на другите и винаги да сме прекараните и прееваните!Стига!ЮП и Белене трябва да се построят!И бизнесмените и китайския път на коприната ни заобиколиха,превърнахме се в черна дупка,време е да помислим и ние за себе си и изгодите за себе си!Шистовия газ унищожава природата,водата,животните,хората,по-скъп е,трябва да се забрани в цяла Европа!

69

Анонимен

преди 5 години

До Русия в несигурнаДа,бе,да купуваме скъпа газ,а не руска която е много по-евтина и няма посредници,трябва да сме най-големите *** да си оскъпяваме живота и да не направим ЮП,а също и Белене!И освен това Газпром не е руски,както ни лъжат.

68

Анонимен

преди 5 години

Всички се уредиха,само нас ни заобиколи и сме губещи.И на какво основание непрекъснато повишават цените?

67

Русия в несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

66

Анонимен

преди 5 години

850 еу за година.-------- газът не се плаша за година а за изразходвано количество.