5

Тато из Правец

преди 5 години

Важното е да скачате,щото кой не скача е червен... Наскачхте ли се 7 000 000 мишлета?

4

Прах в очитe

преди 5 години

Тоя"специалист" доста долари е сгушил, върти, сучи и си го каза....трябва да търсим алтернативни източници....шистови, там е то,а не,че някой ползва толкова много газ...При тая мнооого развита икономика и промишленост,както всяка къща/жилище са газифицирани , някак е трудно да се повярва,че се харчи повече газ от която и да е друга страна..Просто всичко е една гадна игра, да се внуши на народа,че ако не се добива шистов газ или да се внася АМЕРИКАНСКИ, цената ще скача,че може и да спре.......

3

Анонимен

преди 5 години

Преди да ни говорят за вдигане на цени нека ни кажат колко мутри са накацали по веригата преди да достигне газта до потребителите. Колко са по веригата на ел,енергията колко на парното и колко на водата и горивата. След като ви запознаят обстойно тогава може да говорят за вдигане на цени. А така да ни разправят приказки от седенките няма да се получи. Имам подробни данни за това как ни крадът най безочливо.

2

V

преди 5 години

Кви ресурси ве да ви *** мамата.Ако знаите колко ток се изхвърля на ***.Само с него не ни трябва ни студен резерв ни руски газ.Газа е нужен само за химическата индустрия и за транзит от който да печелим.Потреблението не е константа но производството е долу горе константа.

1

Анонимен

преди 5 години

Румъния и Гърция от следващата година ще ни дават газ много по евтин.