12

Анонимен

преди 5 години

Абе ей,отварям тоя сайт и масово новини за хора от маалите.Царя слънце и Сие невменяеми още ли държат да ги интегрират? От всички новини днес поне 70% са свързани с гнусните ***. Трябва ли народа лично да се надигне докато стане нещо ? Тая статия пак за такъв индивид

11

До номер 3

преди 5 години

Хейтър, това не се случва само в София, масово из страната се подават фалшиви сигнали от хора, които не искат да дадат 2лв на джипито за преглед, не им се реди на опашка пред кабинета или не им се ходи до аптекат за парацетамол и аспирин. Ако ти напишат, че се случва у някое село, ще пищиш "какво ни занимавате с някакво си село".

10

Един от Северозапада

преди 5 години

По нашия край, в едно село, на около 15 км от Берковица, мой познат вика линейка, за майка си, 78 годишна жена, на която в последствие направиха операция. Линейката се забавя над 2 часа, и след няколко обаждания-пристига.Като останали на саме, шофьорът му казал: Другия път, по спешнот ако се наложи, кажи, че *** е на 48 години, а като дойдем, сажи че грешно сме чули годините и...Май има неглесна заповед, ако човека е в пенсионна възраст, да не се бърза....Пътник е с линейка или без...

9

Бети

преди 5 години

Ами един,подал сигнал,че не може да диша,съмнение за инфаркт,а то носът му бил запушен.Е,това ако не е гавра с медиците,не знам какво е.

8

Професор

преди 5 години

Да го пратят комуниста в Сибир да троши камъни пeдepacтина. *** за всички комунисти!

7

бб

преди 5 години

30 екипи работят на ден в град с 2милиона жители браво бе

6

Анонимен

преди 5 години

като си плати курса на линейката на ръка, плюс глобата за фалшив сигнал - тогава да го прегледат ако не - блокирайте му телефона към 112 и когато наистина му се наложи, да тича с инсулт или инфаркти да уличния автомат. не е луд, който яде зелника,а който му го поднася топъл. така,че - спазвайте си законите и няма да има кой да ги нарушава !

5

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

В Израел, за повикване без основателна причина - глоба !

4

ноби

преди 5 години

направете 100 кинта повикване на линейка и ще се оправи работата

3

гого

преди 5 години

хайде Бойко обади се сурово да го накажат, само теб слушат, даже и не ги четат законите, ти си закона...

2

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с шопските си простотии и глезотии!

1

Атанас Буров

преди 5 години

Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.