73

привет от Германия

преди 5 години

Много хубаво късо ляво кроше ! Последва второ и нокаут ! ЕВАЛЛА !

72

ДО ЦИГAHИHA "TУ

преди 5 години

За случаи на тежка умствeна изoстaнaлoст, съпроводена от комплекси и шизoфрения, като твоя, препоръчвам: Всеки ден на гладно по една чаша белина, докато симптомите не стихнат.

71

Анонимен

преди 5 години

Ушаците ПАК не са си свършили работата!

70

До 72

преди 5 години

А това не съм чел, ти лъжеш! Чел съм как заловени четници от габровско ги водят в Търново да ги бесят и дряновските ромове са ги пребили с камъни!

69

Adolph Hitler

преди 5 години

Е да, но такива са ни порили пет века, и българките са раждали от тях.И затова са ни променили генетично.Отдавна не сме онези българи, като през Първото или Второто Българско царство.

68

МНОГО ЖАЛКО

преди 5 години

Жалко, че убиецът на красиват русенлийка не е попаднал на този здрав българин! Сега рапона щеше да е под земята, а журналистката щеше да си гледа детето!

67

Анонимен

преди 5 години

За първи път чета засякъл с джипа да бъде бит и паднал на асфалта.Всички случаи бяха. Джипа засича и удря водача на задната кола.

66

Анонимен

преди 5 години

Браво!Сега мюмюнът знае ,че с българите шега на бива:-)

65

с косматите гърди

преди 5 години

Та предната приказка беше за такива като този сириец !Някой ден срещат човек с космати гърди и отърване няма !

64

с косматите гърди

преди 5 години

Като гледах видеото сетих се за една приказка ! Един дървар взимал сина си със себе си и ходел за дърва в гората ! По обяд синът отивал при синовете на другите дървари ,биел ги и после се хвалел на баща си ! Баща му му казал - един ден ще срещнеш някой с космати гърди ! След няколко дни момчето пак отишло да търси кого да бие ! По едно време бащата чул синът си да вика -татее ,един ме бие ! Бащата извикал - остави го и бягай ! Синът отговорил - абе аз го оставям ама той не ме оставя !

63

Анонимен

преди 5 години

Немски пътешественик описва как са бесени български бунтовници в Търново.14 българи, осъдени на смърт, обикалят града, съпроводени само от едно заптие с камшик.Спират пред някой дюкян и българите обесват свой другар.Пред друг дюкян отново ...и т.н.Последният бунтовник е обесен от заптието.На такъв народ НИКОГА не падам на колене.На хора, които самите те са били на колене и то по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, не трябва да се пада на колене.

62

до 65

преди 5 години

Кой ти е дал достъп до интернет, *** черен?

61

Анонимен

преди 5 години

Сириец вика, дръжте сириеца !

60

Анонимен

преди 5 години

Българи???Пфу!Това ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство,нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета.Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода,или би се освободил.Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.

59

Анонимен

преди 5 години

Правосъдието при манготата от този род може да бъде внесено само с яки тупаници.

58

Анонимен

преди 5 години

Историческите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента), са ни завладели,е започнало такова масово чокане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века.Факт!

57

Един от Северозапада

преди 5 години

До Рок енд рол И аз подкрепям момчето, но не се знае сириецът на кой е син, както май се оказа, оня, преследвал Сидеровица, май е министелски син...Тогава, в името на добрите международни, междуетнически , а може би-междугалактически отношения, познай кой ще излезе виновен. Наскоро в града ни, се блъснаха кола на мвр и ван, колата на мвр даваше на заден, и удари спрялия на светофар ван.Познайте, кой е виновен, и кой го отнесе?Така ще е и тук.И после-защо гражданите нямали доверие на държавата..

56

мдаа

преди 5 години

Нема такава държава и това си е! Значи мен ше ме вадят от колата със сила и аз трябва да си седя и да си дам и другана буза, така ли мършави полицаи и съдии?

55

привет от Германия

преди 5 години

ТОВА Е ВЕЛИК БЪЛГАРИН ! Удря сирийския агресор ,но не му пребърква джобовете за да го обере както правят разни други пишман българи като Перата дето ходят в планината по границата уж за да спират сирийски бежанци ,а ги ограбват както хайдути са ограбвали керваните !

54

Един от Северозапада

преди 5 години

Въпрос на време е да прочетем че след пътен инцидент с чужденец, по пътищата ни, се е стигнало и до бой и изнасилване на шофьора и спътничката му, от чужденците, а след това -завеждане от чужденците на дело, че изнасилените не са им доставили удоволствие, а държавата ще им присъди парична компенсация, като изнасилените български граждани ще трябва да поемат и разноските по делото. Натам отиваме с тая криво разбрана толерантност.А после,да ни обясняват, защо във всяка кола има бухалка, нож .....