13

До коце шмадката

преди 5 години

Ако имаше свободно носене на.оръжие, сега нашия нямаше да го има! Сириеца или българина щеше да го е гръмнал!

12

Ченгел

преди 5 години

Взехме пари от сириеца и затова сме в негова полза.Ако нашия беше дал нещата щяха да са други. МВР

11

баба

преди 5 години

Службите и прокуратурата са тръгнали по лош път - поощряват разюзданост у мигрантите.

10

Анонимен

преди 5 години

Тая Божана от ВИП Брадър определено страда от биполярно разстройство - или се смее и подскача като обладана, или реве и се тръшка като изтървана

9

losI

преди 5 години

И а добър ляв! Браво! Добре го нокаутира.

8

Елемаг

преди 5 години

Стига сте лаели първосигнално.Полицаите са прости и толкоз си могат.Проблема е ,че има запис,които го гледахме по всички медии.Родната прокуратура,какво прави в случая?Има едно нещо там"самосезиране" се казва.Най-малко от патриотична нотка,трябваше вече да има обвинения сириеца.Доказателства и факти бол.Не става с тая независима съдебна и това е.Много закъсняхме с разстрелите на прокурори и съдии.Адвокатите са за бесене,другите за разстрел...

7

Анонимен

преди 5 години

Значи за следващия път ще знаем и ще бием повече.

6

Анонимен

преди 5 години

Война в Сирия свърши.Сирийците да се изнасят от България и да поемат обратно към родината си да я изграждат.Гостоприемството ни приключи.

5

Анонимен

преди 5 години

"Родната полиция ни пази" се пееше в една песен. Въприда само е кои са пазените в случая. Също така искам да знам ще бъде ли уволнен некъдърникa който е писал акта и кой ще поеме щетите по колата на потърпевшия?

4

привет от Германия

преди 5 години

Български за-кон !Затова се казва за-кон , а не за човек ! Законите в България са за коне , а не за хора !Сега какво се оказва ,че един сирийски кон ще бъде оправдан , а български човек ще бъде обвинен ! Но браво на българина ,че го е ударил и го е повалил на земята ! Следващият път арабския кон ще си помисли дали да посегне на българин !

3

истината е една

преди 5 години

Полицията у нас е пълна щета,некадърна,разпасана не работеща,вместо да помага на хората те са в тежест на народа,вярвайте всеки който се е сблъскал с полицията знае това.

2

Анонимен

преди 5 години

Напълно сте прав и невинен, Николай! А този сириецът, със сигурност е бивш джихади.ст с протекции. В София има само такива. Тук нормални не идват.

1

БеГе Мутра

преди 5 години

Браво на нашето момче. Добър тупаник е вкарал на агресора. Колкото до сириеца, народа го е казал: "да би мирно седяло, не би чудо видяло"