185

Анонимен

преди 5 години

заради този етнос страда репутацията на цялата страна и хора,то не беше ритане по стълби,масово изнасилване на 13 годишно,убийство и изнасилване сега и т.н. и т.н.,крайно време е след като няма друг цивилизован избор да им дадем едно ъгълче от страната,да си направят държава ,да ги експулсираме всичките там,да затворим границите към нашата държава и веднъж завинаги да се отървем от тази ***,не мога ви опиша какво спокойствие и щастлив живот ще настъпят по тези земи,от социалните милиони ще

184

ПроСоТо

преди 5 години

ха ха ха!!!!..НЕВЕРОЯТНО!...И кой "гений" е съчинил тая сърцераздирателна история?!..невероятно!!!!!...Все едно автора на буламача е некой.."ясновидец"..Защото:-Как,след какви разпити и експертизи са стигнали до тоя..умопомрачителен сценарий?!?!КАК?!...КАК?!..съвсем се сдухаха мутрите с тоя случай,съвсем!

183

Анонимен

преди 5 години

Едно искам да знам ако не бе журналистка щеше ли да се раздуха въпроса.Нека се обадят хора чиито жени и дъщери са изнасилвани и кой им обърна внимание.

182

Тунджата

преди 5 години

Всичко се случва заради една шепа ченгета, които се облагодетелстват от пазара на наркотици. От къде един безработен ще има кинти за дрога, друг да прави парти за рожден ден?! Вече става въпрос за наднационални и парични интереси! Ние (Бългаите) ги научихме да се друсат, а сега всичкото ром е наркоман. Научихме ги да "готвят" и резултатът е налице!

181

нооо

преди 5 години

До анонимен 189 проблемът идва отново от българското законодателство . Хипотетично - > признава си , съкратена процедура , 1/3 намалена присъда . Дори и да получи доживотна присъда , ще я редуцират сигурно до 20 години ....

180

Анонимен

преди 5 години

До 189:Ще има да чакаш "справедливата ръка на закона".Не видяхме ли всички,как цялата синганорска махала зареа в един глас,че "става страшно",българите идват да ги убиват и тем подобни!Отгоре на всичко "някой" изпрати там някакви рокери,които да подклаждат това и да избягат.Сега целят този рев е в ръцете на НПО-***,КОЙТО ЧАКА САМО ЗНАК,ЗА ДА СЕ НАМЕСИ!И в "името на етническия мир",убиецът ще се изхлузи,с нещо маловажно,а местния булгаристанбоклук,да го продухва!За кой ли път!

179

ВЪПРОС

преди 5 години

оТ КЪДЕ Севдалин ИМА ТОЛКОВА ПАРИ че да наема такси до Германия?Беден бил казват живеел в мизерия но по нищо не му личи.Крайно време е да смъкнат самочувствието на това пичлиме та да види от къде изгрява слънцето!

178

Холмс

преди 5 години

Той дебне, той я следи. Следователно, поведението му не нито спонтанно или от спор с Виктория. Знаел е какво му предстои, пил е, дръпнал е дрога, за да притъпи страха си от убийството. Имал е указания за удара, изнасилването и за "грабежа". Какво му е било обещано? След отговора ще излезе и поръчителят. И помагачът при пътуването е знаел висчко. Както и някои от тарторите - освен ако не бил ползван за подобни услуги и друг път. Излиза още едно звено между поръител и извършител. Довъръши, Уотсън

177

пенев

преди 5 години

до комунизина престъпник и убиец, 181 КОЙ си ти, че да ровиш костите на големия писател Георги Марков бе, изчадие червено? Виж какво, комунизино мръсен, Марков никога не е плюл Родината, той разобличи пред цял свят простащината на правешкия говедар и масов убиец, престъпленията на кървавата ви БКП! Ясно ли ти е, червена кратуно? А журналистите, писали за убийството в Русе, с пълно право оплюха още по-просташкото и корумпирано управление на една мутра от Банкя, комунист и в червата!

176

Анонимен

преди 5 години

Вероятността този да успее да изнасили и убие момичето посред бял ден,на такова оживено място и да бъде дълго време с нея в храсталаците и да остане незабелязан е абсолютно нулева.Нещата не са така,както ни се представят.Или е имал помагачи,или наистина е убита другояче.Имало е предварително планиране

175

анонимен

преди 5 години

Вижте му профила на Северин.Какво е това самочвувствие се питме всички? Идва ли това от това че ромите са ненаказуеми за да не ни обвинят за нетолерантни?Ако съдът не приложи най тежкото наказание"ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР" ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА ще продължат.Чакаме справедлива присъда а не помилване!

174

Няма

преди 5 години

Изнасилване,има 2 куршума в тила!Другото е постановка-все някой трябва да опере пешкира! informIran. net и avantage.bg.!

173

Анонимен

преди 5 години

Ние сме за скритото носене на огнестрелно оръжие! Мургавичкия щеше яко да избледнее само при виждането на силуета на моя Глок 30 в 45ти калибър.

172

Анонимен

преди 5 години

Заради един гнусен ром наплюха цяла България от чужбина и от продажните медии които комплексират българина тук в България. Направо фалшивите новини са гнус.!!!

171

Анонимен

преди 5 години

Пред съда да изправят дилърите и те да кажат под клетва: "Продадохме дро/га на Северин."

170

Анонимен

преди 5 години

Работата на Д.нес БГ е да създава раздори и сее съмнения! Денонощно 100 читатели и няколко трола пишат ли пишат. Пълна бутафория...Цялата история е пълна с несъответствия и противоречия. Д.нес БГ пуска обаче някакво съчинение и всички започват да се карат. НЯМА ОФИЦИАЛНА ВЕРСИЯ! Всичко минава през платените драскачи за да объркат и обеззверят хората..

169

Така е

преди 5 години

До за Георги Марков 182 То и за Сергей Антонов се писа че няма нищо общо с покушението срещу Папата, ама излезе друго и комунистите го прикриха.

168

:):)

преди 5 години

пичове за убита жена е статията не за коли, дисиденти и ***

167

за Георги Марков

преди 5 години

Г. Марков безспорно си е един обикновен предател - треторазряден писател.И си заслужава убийството който и да го направи. Никой е обича предателя, нито този когото е предал, нито онзи на когото е предал, защото Онзи вече познава предателската му душа.Но... никой никъде не доказа, че наистина е убит. А е трябвало да го убият.То сам пише, че едва в Англия е разбрал колко страшна цензура има по света.Всеки некадърник се оправдава с цензура.Ето границите са отворени, но ... никой не ви иска.

166

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 175 Е , *** си и това си е.Болно мислене.