205

с.с

преди 5 години

Според вас може ли? мъж на 4 ракии 10 бири и Надрусан Дето има си и жена човека, дали е загорял за секс и как със какви сили ще нападне момичето след като дори пред медии те той за виновен се признава но се вижда че дори той самия незнае за какво след като е имало 5 кила бой и заплахи който и да е ще признае струва ли си едно младо момче да изгнние във Затвора за да може България да се разбира с Европа? Моля ви помислете над тези мой думи.

204

Анонимен

преди 5 години

В една нормална държава всички тези роднини щяха да бъдат съдени за съучастие в убийство.

203

курс за самоотбрана

преди 5 години

Да се въведе в училищата и университетите задължителен курс обучение за самоотбрана 3 пъти седмично по 2 часа. Подходящ за самоотбрана стила "крав мага' в който се обучават всички девойки и младежи в Израел.Хората да не стоят като препарирани при атака от мутри и агресори, а с кратки, бързи и ефективни движения да могат да се защитят от нападения с нож и други хладни оръжия.

202

аз

преди 5 години

До АнонименЩом китайската система е толкова адекватна - защо има толкова престъпления?! Сам казваш - хиляди смъртни присъди годишно! Това ли ти е адекватната съдебна система?! Адекватна съдебна система за мен е система, която обезкуражава престъпниците да извършват престъпления! Страна, в която се извършват повече престъпления - не ми я давай за пример!

201

Анонимен

преди 5 години

МВР привиква диларите !!!?? Тези ДИЛЪРИ сътрудници на МВР ли са ?! ... Или са изрядни дилари, които навреме си плащат корупционните такси в дълбоките началнически джобове на МВР служителите ?Боже Боже, смили се над този народ и отърви народа от мафиотски управления !!

200

Анонимен

преди 5 години

Те добре го разкриха, ама докато го върнат от Германия цялото напрежежие ще стихне и случаят ще избледнее. Някой помни ли Росен горския вече? И тогава се вдигна такъв шум. Това се цели с това забавено екстрадиране - късата памет, всеки с грижите си и дотам. Жалко за хубавото момиче! Какво нещо е живота и случайностите в него...

199

КРУМ

преди 5 години

Нещо не разбрах ......МВР привиква дилърите на дрога и ги разпитва!?Абе тия дилъри не трябва ли да търкат наровете!?И този който е продал дрогата ,дали вече е арестуван.......Разпад на държавата......................това е диагнозата и за съжаление вече е необратимо.

198

Мая

преди 5 години

До пенев'Героя 'Марков го убиха истинските му господари ,тези които обвиниха С.Антонов .А Марков е "герои ",колкото аз съм космонавт .Както пее Т.Колев "Фалшив герои "

197

123

преди 5 години

#209,написал си куп глупости,определено.Това,че убиецът не членува в бокс клуб,не значи,че не си тренира сам,на ютюб всичко се намира.Останалите волни съчинения просто няма смисъл да коментирам.

196

Истина

преди 5 години

Дрогата сега е в пълната си сила,заляла е нашия пазар изцяло.Мия си аз колата онзи ден на тези самообслужващите мивки и гледам един пич познат преди време от един курс преди 10г. и той мие.Обаче мие БМВ 5 един от последните модели,работи в дискотека/чалготека барман.И си викам:абе толкова ли пари изкарва от там само с алкохол бе,...?Явно продава не само алкохол,има и друг по-голям доход /дрога/ явно...Като този *** убиеца..купил си дрога от чалготеката.На 21г. безотговорен и шляещ се..

195

Кон

преди 5 години

Чупи носната кухина е абсурд, по-скоро и е счупил носа. И като започнем... абсурд до абсурда. Тренирал е бокс, но боксьорите твърдят, че не са го виждали. Няма начин първо да я убие, после да я изнасили. Изглежда нарочно скалъпено така твърдението, за да не го осъдят за гавра с труп. На оживената алея дебне, но безцелно. Това безцелното е измислено от разследващите. Цял час се гаври и никой не го вижда, и камери не го следят. Целенасочено е избрал мястото, макар иначе да няма разумно поведение.

194

до 199

преди 5 години

Това за експулсирането е чудесна идея, но няма нужда да си спрятаме втори бейрут на наша територия при положение, че Индия ги е поканила най-официално да се върнат там като част от тяхната диаспора. И тогава ще настане такъв живот, че само си викам - ДАНО!

193

Болни мозъци

преди 5 години

Тука няма такива филми. Наети роми с цел сплашване. Политическо убийство. Все едно покойната е български вариант на Опра Уинфри. Но когато начело на държавата е г-н Тиква, то той да управлява тикви.

192

П.Петров

преди 5 години

Борисов нали се похвали в ООН, че в Народна република България имали сериозни успехи в борбата с дрогата или той наистина е говорил за онази НРБ, а не за сегашната Република България?Защо така дилърите на дрога се познават с полицаите, а не са в затвора и вместо това развиват активна дейност ?

191

Анонимен

преди 5 години

В Китай годишно екзекутират хиляди хора. Харесва ми, че в списъка с престъпления е включено и изнасилване на дете. На последният конгрес на ККП Китай уверено обяви, че тяхната система е единствената адекватна в света в момента. Ама са силни и не се надупват на никого. А тук ни взимат за невероятни ***. Ако ти убият детето тогава имаш право да кажеш кое е правилно и кое не. Кой си ти да дадеш повече права на убиеца отколкото на роднините. Едно време българите имахме чест и роднините никога нямаше да оставят нещата така. Ама бяхме големи и ЗАДРУЖНИ родове.

190

Анонимен нищо не пом

преди 5 години

Анонимен нищо не знаеш

189

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 148.Да вярно е,че ставаха убийства и по време на соца,както и преди него.Но за разлика от сега те бяха рядкост и поради други подбуди.Аз например си спомням,как през 60-та година *** мин.век,две момчета удавиха момиче във воден канал,защото бе забременяло от единия убиец.Но едно овчарче ги видяло,как са бутнали момичето в канала и с една тояга са го натискали във водата,докато се е удави.Разликата от сега и тогава е че и двамата ги осъдиха.Единият до живот,а другия на смърт.

188

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 116.Така е защото почти всички политици,с малки изключения разбира се опират до тях по време на избори.А и техните тартори сами си признават,като казват-"Ние с българите сме българи,с мюсюлманите сме мюсюлмани,ние сме ***., но ние печелим изборите а не вие, българите.А всъщност са неграмотни и без писменост,без култура и лъжат без свян,но затова пък нагли и цинични по отношение на Държавата,защото не ЗАЧИТАТ бг.законността попради факта,че си имат примитивни правила и мешере.

187

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 105.Защо дилърите не ги вкарват зад решетките е ясно.Защото вършат мръсната работа на мафията в която тарторите са полицаи.Не е ли очевадна връзката полицаи,дрога,дилар,убиец на неудобна личност?Много скъпо излиза на мафията да наема професионалисти за"мръсната"работа.Къде,къде е по-евтино да натисне дилар да пробута дрога и да накара убиеца да свърши мръсната работа а после да замаже всичко с дрогата.Твърде много противоречия има по този случай и твърде много въпроси без отговор.

186

Ала_Бала

преди 5 години

В паспортите и личните карти трябва да се пише гражданството и етноса. При преброяванията тази информация се събира. От началото твърдя, че това не политическо убийство, но стана такова поради абсолютното загубеното доверие на гражданите в българските институции. Поради твърде много натрупаните гафове на сегашното управление - сигурност, обществено строителство, фияското с някаква имагинерна здравна реформа, пенсионна система и външна политика - договорът с Македония в услуга на САЩ . Оставка!