14

Ха-Ха-Ха

преди 5 години

Джи пи груп ще се прекръсти на Пи Джи груп и и готово - няма да я има в проектите.Да се смееш ли да плачеш ли? Кучето е заровено другаде г-н Премиер. Стълбища се метат от горе надолу - корупция се бори от високо до ниско ниво. Десет годишно опростачване и нарцистично самовлюбено управление доведоха до невъзможност за оправия, без радикални драстични, адекватни действия. За съжаление времето изтече. Вече се берат плодовете - а те горчат и ще горчат дълго.

13

Анонимен

преди 5 години

българи, събудете се и напуснете територията бг, по света има и др прекрасни места, в които можете да изживеете живота си като човеци, не бъдете наивни, че тоя толуп ще подобри живота ви.

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя сега да не вземе пак да вдигне кръвното и да тича да се крие под опър дяното расо на попа-доносник.

11

Анонимен

преди 5 години

Бойко си миселше че ще го увековечат строените набързо стадиони, обречени да се саморазрушат празни.Добре, че някой меломан не управлява държавата, че щяхме да направим хиляда музикални зали.

10

Анонимен

преди 5 години

И на никой не му прави впечатление, че този самовлюбен селски тарикат, който се държи, все едно България му е бащиния унищожава и руши постоянно Държавността.Не си задавате въпроса откъде накъде Борисов ще нарежда и разопорежда на НС, Съд, Прокуратура, АПИ - ами това би трябвало да са независими институции.Или прекалено дълго живеем в този филм и вече свикнахме.

9

Ха ха

преди 5 години

Ха ха ха ха...хааааахахахахаха ха ха ха ха....Ама наистина тия в парламента ни имат за свръх кухи ***.....хахахах ...... Извинете, ако не се разсмея ще се разплача от нищета и безсилие.....чудя се до кога ще търпи тоя наш окаян народец....а има всички качества да се въздигне и да се пребори за добруването си

8

Ха-ха

преди 5 години

И сега кой ще строи метрото и селските стадиони

7

zeus

преди 5 години

Е нали с Джи Пи всичко беше точно, няма нарушения, дори ДАНС ги пазеха да си изгорят документите. Вместо да има разследване Баце нарежда нещо и проблема е уж решен.

6

Име

преди 5 години

Значи очакваме новорегистрирана фирма да започне да печели тези търгове.

5

Анонимен

преди 5 години

Почти всички обекти, които се строят с европари са на 4 до 8 пъти завишени цени.Не може в Европа 1 км магистрала да струва 3 милиона евро, а в България 23 милиона лева.

4

Анонимен

преди 5 години

Борисов, нали всичко около приятелчетата ти беше чисто ?От какво си се притеснил толкова, та чак прилича на болен.Нещо мачлета, това-онова, нява ли да поразпуснеш малко.

3

Анонимен

преди 5 години

Боко, недей така бе - ортака на белот ще се разсърди и ще развали договора за охрана на ЛУКОЙЛ с фирмата ти ИПОН.Между другото това продължава 10 години, ама прокуратурата спи.

2

Анонимен

преди 5 години

Уплаши се банкянската мишка, че много се разсмърдя случая и пак тръгна да бяга пред вятъра.

1

Анонимен

преди 5 години

С Вальо Златев ще делят печалбата чрез нова фирма, пък будалите да вярват на заглавието.