54

Кoрумпета герберски

преди 5 години

Боекова логика - няма да проверяват дали обществените поръчки са законосъобразни, а ще отстраняват в зависимост от ретроградния меркурий на тиквата. Всички поръчки на герберасткото правителство са в нарушение на чл. 33, ал, 1 ППЗОП. Честито!

53

77372

преди 5 години

А Трейс груп? А тези, които са му пробутвали поръчките досега? на първо място е данчето от кветството в София!

52

Анонимен

преди 5 години

Ще сменят името и пак същите схеми ... голям смях ! Бати Бойко мисли че сме 1990 и хората вярват на великите сили и демокрацията. Видя се че демокрацията при нас не дойде , караме го на дивия капитализъм от 40 те години на 19 век в Америка -ганстери , убийства ,контрабанда,проституция облечена във власт .

51

ГеПи ГРУП

преди 5 години

официално: ний вече не се казваме жи пи груп ами жи пи труп и общественичките ще продължават да се сипят като мъни мъни живота е пари. с аверчетата от трейс сега ше строим ускорител на частици. правителството ше налива пачки от едната страна а ние ше ги разфъргаме по офшорки.

50

Анонимен

преди 5 години

Първо дават поръчки на свои хора ,като обаче народът се вдигне излиза че те ни лук ял ни лук мирисал Абсолютно изумени са .Къде са им договорите къде им отговорността -ами у нас е ако се обадим ще има ревизия ако не ще си траят всяко чудо за три дни .Няма критерии няма и контрол колкото и фирми за контрол да наемат такъв няма .Има единствено прибиране на едни пари .Пък у нас е супата знаете какво да правите

49

Истината

преди 5 години

Бойко обеща 40 процента вдовишки а те са 26 процента обеща да се пуснат пенсии без таван в той обещава но ?вярвайте нали така говореше и царчето

48

Трима

преди 5 години

"независими" журналисти могат да превърнат всяка фирма в заподозряна само за една седмица. А подобно поведение на вожда ще доведе до блокиране на всички фирми само за 6 месеца. Тоя или вече е решил да си ходи, или просто си е вдлъбнат.

47

Анонимен

преди 5 години

Една нова фирма е 300 лева, какво изважда ги от отговорност, както винаги куче влачи рейс диря няма.

46

Баце

преди 5 години

Айде сега, всеки който е взел комисионни, да си ги връща. Иначе, бум на поръчкови убийства.

45

Анонимен

преди 5 години

По думите му неговата политическа воля стига до там, всеки, който е заподозрян и срещу него тече разследване, да бъде изваден от конкурсите..А не трябва ли да е доказано в съда? Защото и аз и още няколко милиона българи също подозираме едни властимащи и дори ги разследват журналисти...

44

Анонимен

преди 5 години

По-скоро ще се окаже, че Елвис Пресли е жив, отколкото да има обвинен и наказан в БГ :D hahahahaha

43

Kanada

преди 5 години

Стар комунистически трик. Доказвай че си невинен!!!!!А на мястото на тази фирма ще влезе нова - пак тяхна. Няма промяна в тази страна. Толкова за неговата политическа воля!!!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Имахте шанс да си ремонтирате качествено държавата, за да не прилича на третия свят, но го пропиляхте и позволихте евросредствата да потънат в джоба на управляващите. Европейците няма да ви дават пари за вечни ремонти. Да не са балами, като вас?

41

Анонимен

преди 5 години

Да си го вземе Господ да му ръководи небесната строителна мафия.

40

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с делото Московски за убииство?Вече се знае, че за делото СУДЖУК ГЕЙТ са изяли вещественото доказателство.

39

Анонимен

преди 5 години

А ЗА ТРЕЙС ГРУП НЕЩО?или те са божи кравички.

38

Анонимен

преди 5 години

До 42Как GP група ще съди Борисов та те са едно и също!!Дори играят белот заедно! Просто ще направят нова фирма и далаверата продължава!

37

Анонимен

преди 5 години

ЕТО ЯДОСАХА ГО, РАЗСЪРДИ СЕ И ТОКУ ВИЖ ВДИГНАЛ КРЪВНОТО. ***, НЕДЕЙТЕ ТАКА БЕ ХОРА! НЕ МОЖЕ САМО ДА КОМАНДВАШ, ДА РЕЖЕШ ЛЕНТИЧКИ, ДА СЕ ТУПАШ В ГЪРДИТЕ - ОТГОВОРНОСТТА Е ДРУГАТА СТРАНА НА ВСИЧКО ТОВА.

36

Анонимен

преди 5 години

Сега GP могат да съдят cмотаната ни държава за недопускане до търг поради неясни причини. Ако има доказателства - да ги съди, има си прокуратура за тази цел. Боко може да казва каквото си иска, но той не е диктатор! Или е...?

35

Анонимен

преди 5 години

Много е прозз баце, сам си признава как се печелят или губят обектите с държавни пари!Само заради това на България трябва да бъдат спрени парите от Европа! Това ако не е корупция не знам какво е! За това ПСТ холдинг на Пеевски спечели пот на Струма " дълъг 1 км за 22 000 000 лева!Срам!